• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

ya ben çok gamsızım ya da kendimi olaylara çok çabuk adapte ediyorum
benimde nişanlım askerde çok şükür iyi bir yerde haftaiçi 2 gün hafta sonları da hem konuşup hemde msn den mail atıyoruz orda ınternet varmış ama 30 dk süre veriyolarmış
daha acemi birliğinde çok şükür 4,5 ayımız kaldı
Ama ağlayıp sızlayıp ne kendimi ne de onu üzüyorum konuşmalarımızda geçici ayrılıklar bizibirbirimize daha çok bağlar diyorum
Günümün çoğu onu düşünmekle geçiyor mu evet ama üzüntüyle değil
Birde askere gidenin ardından çok ağlanmaz ağlamak ağlamayı getir derdi annem getirdi de
Hayır duanızı eksik etmeyin yeter

15 ay diyince biraz kolay oluyor ama 1 yıl diyince hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.Dua edip beklemekten baska care yok sanırım.Çünkü üzülmek hiç bişeyi değiştirmeyecek.ALLAH ın izniyle bi gidip gelse :(

mrb arkadaşlar benim sevgilimde vatan borcunu bilecikte yapıyor kısa dönemdı ama bana 6 ayd gıbı dıılde yıllar gibi geldi şuan 20 gunu geldı rabbım kısmet ederse 20 gun sonra hasret bitecek

bizim şafak 269 oldu ayy başlardeyken neler çektim bilemezsiniz. Allah asker yolu bekleyenlerin ve daha önemlisi tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.

mrb arkadaşlar benim sevgilimde vatan borcunu bilecikte yapıyor kısa dönemdı ama bana 6 ayd gıbı dıılde yıllar gibi geldi şuan 20 gunu geldı rabbım kısmet ederse 20 gun sonra hasret bitecek

bilecikte mi yapıyor?
kuzum benimkide 3gün önce gitti...bilecikte...eğitim tugayı merkez jandarma....
offffffff ne kadar zor ya...göndermedden önce falan çok kötüydüm....
ilk 2gün aradı dün aramadı çok merak ettim...nasıl özledim bitenemi yaaaaaaaaa.......
ama ağlamıycam artık......bugün 30 ağustos....gurur duyuyorum askerimle.....:nazar::nazar::nazar:

Selam arkadaşlar, bende asker yolu gözlüyorum :( evet gerçekten zor ama Allah tan çalışıyorum ...benim eşimde Gaziantep' te , çok uzak olduğu için canım isteğinde de gidemiyorum :( Allah bütün askerlere ve onların yolunu gözleyenlere sabır versin.Hayırlısıyla yapar gelir inşallah.
Sağlık ve Sabır dileyin bol bol...

canım benim eşimde askerde allah yardımcın olsun
evli olupta beklemek daha zor
ama şükredelimki bu allahın izniyle kalıcı bi ayrılık deil
sonunda kavuşcaz inşallah

Çaresizim.............................
mecbur bu veda....
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara

Sığınıp anılara
bu hasrete dayanırız elbet
Ümidimiz muradına erecek sabret....

Sabret inci tanem...
bekle beni..
Döneceğim mutlaka
sabret...
Ağlama ne olur
vazgeçme...
bekle beni
Döneceğim mutlaka
sabret....

Vız gelir dağlar denizler yaban eller....
SEVMEYE ENGEL DEĞİL MESAFELER.....

Geçici bu ayrılık...
bir rüya farzet...
Sonunda zafer bizim olacak sabret....

Sabret inci tanem...
bekle beni..
Döneceğim mutlaka
sabret...
Ağlama ne olur
vazgeçme...
bekle beni
Döneceğim mutlaka
sabret....

BU ŞARKIYI SÖYLEYEREK GİTTİ BANA....SADECE HASRETİ,ÖZLEMİ YAKIYOR CANIMI...

BUGÜN 30 AĞUSTOS...GURUR DUYUYORUM SENİNLE BİTANEM.....

SABREDİP BEKLEYECEĞİM....

Bende yolladım sözlümü 28.08.2008de...2gün oldu ama inanın 2 yıl gibi geldi.Hayırlısıyla gelsinler inşallah.Şuan en büyük destekleri biz olmalıyız.Allah sabır versin hepimize.(Tokat-Ulaştırma)

arkadaşlar.. usta birliği belli olduğu sevdiceğimin..
kıbrıs..
ben yakın olsun derken.. yurtiçi bile değil gittiği yer..
:'(

var mı aranızda yakını kıbrıs'ta askerlik yapanlar???

Son düzenleme:
ya az önce 2kere aramış duymadım....offff ne kadar aptalım ben affetmiycem kendimi nası duymam ya........arar değil mi bugün yine?

arkadaşlar.. usta birliği belli olduğu sevdiceğimin..
kıbrıs..
ben yakın olsun derken.. yurtiçi bile değil gittiği yer..
:'(

var mı aranızda yakını kıbrıs'ta askerlik yapanlar???

acemiliği nerdeydi kıbrısa düştü.Benim sözlümde şimdi tokatta.Kıbrıs olabilir diyolar bende üzülüyorum.Ama kıbrısta askerlik yapanlar çok rahat diyolar.Telefon falanda kullanabiliyorlarmış duyduğuma göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleyen: Moderatör:
onu uğurladdım tarih 27 ağustos 2008. 15 ay geçecek sabırla azimle geçecek. gelişini 4 gözle bekleyeceğim...
hiç ağlamıcam göz yaşı dökmicem çünkü biliyorum ki benin üzüntümü o hissedecek ve daha çok üzülecek...onu üzmemek adına bn hiç üzülmicem allahın izniyle gelicek gurbetten svdiğim...

acemiliği nerdeydi kıbrısa düştü.Benim sözlümde şimdi tokatta.Kıbrıs olabilir diyolar bende üzülüyorum.Ama kıbrısta askerlik yapanlar çok rahat diyolar.Telefon falanda kullanabiliyorlarmış duyduğuma göre.

canm acemiliğini izmirde yapıyor.. mehtap 2 :)) pazartesi istanbul'da olacak kısmetse..
sonra kıbrıs'a gidecek..
yalnız telefon serbesttirde.. konuşmalar yurtdışı tarifesi ile ücretlendiriliyor. dolayısıyla fazla konuşma imkanınız olmuyor.. benim kıbrıslı bir arkadaşım var epey araştırdım.
eğer buradaki hattını götürürse hem o hem sen ücret ödüyorsun. oradan alırsa daha mantıklı gibi ama yine de bizi konuşturmayacak fazla.. biz ki günde 5 defa konuşurduk..
:((((

benım en yasın arkadasım asker bekliyor 1 yılı kaldı.. O orada stres bu burada stres birbirlerini göremediklerinden de kavga ederiyorlar bazen :( ben girerim barıştırırım uzulurler aglarlar ..
Allah hepinize sabırlar versin bayanlar.. Şuanda daha süresi varda 1 sene sonra ben ne yapacağım onu bilmiyorum.. Özlem çok kötü gerçekten.. Hepinizin sevdiği sağlşıklı sıhhatli gelirler inşallah :)

ben 17 yaşındayım sevgilim 20 yaşında ve yarın askere gidicek gönüllü olarak doğuyu seçti şuan moralim gerçekten altüst durumda napıcamı bilemiyorum ve çok korkuyorum ablacım napıcam ben :(

Back
X