• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

ben 17 yaşındayım sevgilim 20 yaşında ve yarın askere gidicek gönüllü olarak doğuyu seçti şuan moralim gerçekten altüst durumda napıcamı bilemiyorum ve çok korkuyorum ablacım napıcam ben :(

allah kolaylık versin cnm sana
allah kavuştursun
ama yarın askere ilk kez gidicekse
nasıl doğuyu seçti anlayamadım?

bende bekliycektim taki 2 gün öncesine kadar anlamıorum beni bırakıp gitti askerlik psikolojisi dediler normal dediler ama ben inanamıorum yaa yüregim dayanmıo artık hergün sesini duydugunz insan şimdi yok bana en son çektigi msj 'ben seni seviorum ama evlilik düşünmüorum düşünmedigim biriyle evlenemem sen olmadıysan başkası hiç olmıyck emin ol' ben aglamıyımda kimler aglasın oysa ben neler hayal etmiştim asker yolu bekliycem die görücegim reva bumuydu nolur bişey yazın bana çok zor bi durumdaımmirmirmirmir nolur benim için dua edin hayat çekilmio :a015:

pardon yanlış yazmışım ben seni seviorum ama evlilk düşünmüorum düşünmedgim biriyle çıkamam böle olucaktı

benim askerim 16 gün önce gitti sivasda askerlik yapıyor sevdiğim oranın acemi birliği 26 gün oluyormuş benim askerimin yemin törenine 10 gün kaldı onu çok özledim yaa ben bu kadar zor olduğunu tahmin etmiyordum çok zormuş beklemek ama şunu öğrendim kaç gün kaldı değil kaç gün geçti diye saymak daha iyi oluyor :) allah bütün askerleri sevdiklerine kavuştursun benide sevdiğime kavuştursun :) onu çok seviyorum içim el vermiyor iki gün önce konuştuk telefonda sesi gitmiş nezle olmuş hastalan mış içim acıdı telefon da zor tuttum kendimi ağlamamak için o kalsaydıda ben gitseydim dedim hep kendine allah bütün askerlik görevlerini yapanlara yardım etsin ee şimdide gel teskere gel dioruz daha çok erken ama olsun :):)

benm sevdiğiceğim kıbrısta.. ilk güzelyurt'a düşmüştü oradan lefke'ye gönderdiler ilk haftası..
hergün mektup yazıyorum ona.. hergün..
haftada bir postaya atıyorum..
hasret zor diyor.. çok uzaktayım diyor..
yeri çok rahatmış.. ama 2. bölüğümü isteyeceğim elimden geleni yapacağım yurda döneceğim diyor..
ya doğu düşerse diyorum.. en azından rahat konuşuruz ben razıyım herşeye diyor..
zorluyor şartlarını..
onu özlüyorum ama halen sanki bir sokak uzağımdaymış gibi.. iki ay olacak neredeyse.. o kadar yakın hissediyorum ki.. ilk günler zordu.. şimdi rüya gibi.. uyanacağım ve karşımda onu göreceğim.. biliyorum........

bende bekliycektim taki 2 gün öncesine kadar anlamıorum beni bırakıp gitti askerlik psikolojisi dediler normal dediler ama ben inanamıorum yaa yüregim dayanmıo artık hergün sesini duydugunz insan şimdi yok bana en son çektigi msj 'ben seni seviorum ama evlilik düşünmüorum düşünmedigim biriyle evlenemem sen olmadıysan başkası hiç olmıyck emin ol' ben aglamıyımda kimler aglasın oysa ben neler hayal etmiştim asker yolu bekliycem die görücegim reva bumuydu nolur bişey yazın bana çok zor bi durumdaımmirmirmirmir nolur benim için dua edin hayat çekilmio :a015:

canm bekle.. askere gitsin bir.. bitirsin acemiliğini.. sen onu o zaman bir gör... ama evlilik düşünmüyorum diye bir kural koymuşsa kafasında fazla umut besleme diyebilirim sana sadece.. çok üzülürsün, çok kırılırsın, çok incinirsin..
sevgiler..

Son düzenleme:
Ben gideceğine bile inanamiyodum..taki ablasi benim attiğim msja karşilik verene kdr.asker davetleri olmuştu ailesini ilk görüşüm bitanemi son görüşümdü:çok üzgünüm: o an hiçbişi hissetmiyodum sanki giden o deil başkasını göndermeye gelmişiz gibiydi ağlamak hiçmi hiç gelmiodu içimden ben bide aşkım yanımdayken töbe ağlayamam zaten yanımda, ondan daha güzel bişi olabilirmi nie ağlayayımki:1hug:hatta kuzenleri filan ağlatmaya çalıştı asker şarkıları filan dinlettiler bende tık yok :bbo:yüreğim daralıo sadece sonra aşkım dayanamadı çok kötü oldu dışarı çıktık beraber o da dio nie ağlamıon askere gidiom ben dio zorlamı ya ağlayamıyorum iştesenağlama neyse herşey güseldi erkenden eve gitmek zorundaydım doğrudüzgün vedalaşamadan eve döndüm o gece 12 de yola çıkıcaktı gitmeden aradı 12 yi geçtikten sonra telefonu çalıodu msj attım gitmedinmi hala die cvp ben ablasıyım kardeşim gitti telefonu açık unutmuş neyse allah kavuştursun güselim dedi o an bittiğim noktaydı artık dur diyemedim duygularıma her zmn ucunda bitanemin olduğu telden artık ulaşamamak ne kdr koymuştuusenağlamasenağlama 7 AY OLDU ÖLEDE BÖLEDE GEÇİYO GÜNLER ZMN ALIŞMAYI ÖĞRETİYO HERŞEYDE OLDUĞU GİBİ..İZNE GELMESİNİ BEKLİYORUM DÖRT GÖZLE 33 GÜN KALDII:dance:88/1 .. ALLAH TEZ ZMNDA BEKLEYENLERİ ASKERLERİNE KAVUŞTURSUN..:a015:

kızlar bu konuyla ilgili ah erkekler kısmında sevdiğini özleyenler buyrun konusu var
oradada sizler gibi asker yolu gözleyenler var
allah kavuştursun
bilirim şafak beklemek zordur

ağustosta eşimi yolladım kızlar...şuan çok zor geliyor bana yastığı bomboş bakıp bakıp ağlıyorum onsuz hiçbişeyin tadını çıkaramıyorum ama hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba bende eşimi ağustosta yolladım askere:(Herkes askere gitsin öyle evlen dediler ama ben böyle olsun istedim.Ama çok zor çalışmadığım için(kpss ye hazırlanıyorum)birilerinden bişeyler istemek zoruma gidiyor!Kayınvalide desen çok rahat hiç nişanlıyken olduğumuz gibi değil!Faturaları ben söylemesem almıcaklar sanki çalışıyorum çalışsam zaten ödetmem!Aman neyseee ocakta bitcek ve bitanem gelcek zaten bayramda ben yanına gidiyorum:)Allah herkese sabır versin

cAanım benim de sevgilim askere gitti 6 ayı kaldı bitti sayıyorum artık ben :) şükğr yaradan yardımcı oluo çankırıda benim aşkım bencede önce gelsin askerden ben onu bekliyorum şimdi arada resmiyet olur o da yanında olmaz ailesini senle sık sık görüşmek ister laf söylerler eeee nişanlında yanında yok asker diede anlamazsın sana sorun olur ben aşkımı bekliyorum o gelsin dimdik el ele olacagız

bnm bebeğim daha gitmedi kızlar sözlendik 3ay sonra gidicek...
ben şimdiden düşündükçe yokluğunu nefesim kesiliyor...
7yıldır onsuz zaman geçrmedim herşeyim gidicek yarabbim sen yardım et...

bugün 40 gün oldu gideli..öyle çok özlüyorum ki.. öyle geçmiyor ki günler..
nasıl geçecek aylar..
çok özlüyorum.. çok özlüyorum..

arkadaşlar sevgilim askere gideli 20 gün oldu ama aramayalı bugün 8 gün oldu hala aramadı çıldırıcam sesini duyamadan yapamıyorum acaba nasıl biliorum arayamıo ama artık dayanamıyorum yaaaa:((:(:(:(:( nası geçicek 15 ay :(:(:(

Allah tüm askerlerimizi sağ ve sağlıklı sevdiklerine kavuştursun. Onlar sayesinde bizler böyle rahatız. Tüm asker yakınlarına selamlar. Hayırlısıyla kavuşmanızı diliyorum.

arkadaşlar sevgilim askere gideli 20 gün oldu ama aramayalı bugün 8 gün oldu hala aramadı çıldırıcam sesini duyamadan yapamıyorum acaba nasıl biliorum arayamıo ama artık dayanamıyorum yaaaa:((:(:(:(:( nası geçicek 15 ay :(:(:(

izamanlar normaldir arayamamsı şimdi oraya adapte olmaya calışıyordur sabahtan akşama zaten eğitimler vardır ve yemin töreni hazırlıkları gün boyu bunlarla kosturdugu için arayamıyordur akşam da hep aana kuzusu yni askerler telefon kuyrukları çok olur ilk zamanlar fırsat buldukça arayacaktır ben 15 gün arayamadıgını bilirim askımın.Allah sabrını veriyor canım 15 ay geçiyor geçmiyor gibi gelse de zaman geçiyor ilk zamanlar sayma safak falan .

Allah tüm askerlerimizi korusun,kavustursun bekleyenlerine.Asker olmak en büyük gururlardan asker beklemek de öyle sen asker yarisin aradıgında koy verme kendiini güçlü ol zaten uzakta aklı sendedir zaten daha fazla kalmasın.o orda tek basına bilmediği yerde alışmaya alışıyor destek ol .Allah yardımcınız olsun sağlık olsun gerisi geçiyor.

izamanlar normaldir arayamamsı şimdi oraya adapte olmaya calışıyordur sabahtan akşama zaten eğitimler vardır ve yemin töreni hazırlıkları gün boyu bunlarla kosturdugu için arayamıyordur akşam da hep aana kuzusu yni askerler telefon kuyrukları çok olur ilk zamanlar fırsat buldukça arayacaktır ben 15 gün arayamadıgını bilirim askımın.Allah sabrını veriyor canım 15 ay geçiyor geçmiyor gibi gelse de zaman geçiyor ilk zamanlar sayma safak falan .

Allah tüm askerlerimizi korusun,kavustursun bekleyenlerine.Asker olmak en büyük gururlardan asker beklemek de öyle sen asker yarisin aradıgında koy verme kendiini güçlü ol zaten uzakta aklı sendedir zaten daha fazla kalmasın.o orda tek basına bilmediği yerde alışmaya alışıyor destek ol .Allah yardımcınız olsun sağlık olsun gerisi geçiyor.

amin bütün dualarımız onlarla.ben yalovadan gülçin benim eşimde aaskerde 17 aylık evliyim eşim 9 aylık asker manisada.ilk zamanları çok zor oldu ağlamaktan başaımı kaldıramadım,sonra alıştım sayılır hatıralarıyla avunuyorum gelmesine5,5 ay kaldı

amin bütün dualarımız onlarla.ben yalovadan gülçin benim eşimde aaskerde 17 aylık evliyim eşim 9 aylık asker manisada.ilk zamanları çok zor oldu ağlamaktan başaımı kaldıramadım,sonra alıştım sayılır hatıralarıyla avunuyorum gelmesine5,5 ay kaldı

ben de ayse çok az kalmıs çoğunu zor kısmını tamamlamıssınız evliyken beklemek daha zordur sanırım biz sevgiliydik askerdeyken sözlüm.14 subatta bitti şükür askerliği bilirim ne kadar zor oldugunu ama şıu an unuttum sanki 15 ay hiç yasamamısım gibi..

Back
X