• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

kızlar hepinize selam.ben yalovadan gülçin 29 yaşındayım.benim eşim de askerde manisada vatani görevini yapıyor,gelmesine 112 gün kaldı.

bende katılmak istiyorum aranıza ama olmuyor.benimde eşim askerde 112 gün sonra gelicek.gerçekten çok zor ama gurur verici. çok şükür rabbime.sağ sağlim gittiler sağ salim gelirler inşallah.bütün dualarımız onlarlaa.s.

bayanlar nerelerdesiniz kimsecikler yok :( hani askerlerinin yolunu gözleyenler BİTEN:348,KALAN:112 rabbime şükürler olsun bitiyo

asker yolu beklerimmmmm günü güne eklerimmm amman amaaannn.....

allah tez zamanda kavuştursun canım...desene burda beni en iyi anlayan sen olursun.sen de eşini göndermişsin benimde eşim askerde.112 günümüz kaldı.sal-kın üzülme üzülmeki oda üzülmesin

evet canım. ama başlarda daha iyiydim artık hergün ağlamaya başladım geçmio sanki günleri geçiremiyorum şu saatler bana gün gibi gelmeye başladı

amma çok varmış asker yolu bekleyen ya:(

arkadaşlar allah hepinize sabırlar versin.tez zamanda kavuşursunuz inşallah.zaman su gibi akıp gider......

ececimx merak ettım askerınden haber cıktımı?aradımı duzeldınızmı?merak etme arar hep askere gıtmeden bıtırırler nıyese?

sLm kızLar Bende uzun zamandır buraLardayım...Sevdiğim asKere gittiğinden beri....
ama bu topiği Yeni gördüm ...Sevdiğini özLeyenLer böLümündeydim Ben....şaka gibi şimdi arKama dönüp bakıorumda aşkım gideLi tam 10 ay oLmuş ...Ve Ben bu 10 ayda
Sadece 11 Kere gördüm....:çok üzgünüm:o iyi oLsunda ben görmemeye Razıyım...
DiLerim ALLahtan hepimizin askeri sağ saLim biran önce geLir....
bu arada kızLar hepinizin bayramını kutLarım......iyi bayramLar....a.s.

bizim şafak 170. izindeydi gideli 15 gün oldu. izine gelip gittikten sonra zman hiç geçmiyo sanki. Allah kavuştursun tüm bekleyenleri.

kızlaaaaar sizi "sevdiğini özleyenler" topiğine bekliyoruz:sm_cool:

birbirimize destek olalım bizde asker yolu bekliyoruz

paylaşımlarımız tek başlık altından olsa daha güzel olmaz mıa.s.

şafak: 053
ama bugünde bitti bebeğim

3. ve son bayramdaki ayrılığımız olucak inş.
bayramlarda çok üzülüyosun ve benide üzüyosun:S
seni çok seviyorum

Back
X