Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım özel bisey sormak istersen msj yazablirsin de bana tamam mı.... paylasalım yanii... benim bide bi de bi sorunum var ama onu sana özel yazabilir miyim?
tabii istediğin şeyi sorabilir konuşabilirsin. bekliyorum. a.s
kızlar aşkımı dün yolladım son gidişi mahallemde oturuo giderken dayanamadım gittim evlerinin oraya baktım arabaya bindi daynamadım peşine kostum arabayı durdurdular bir sarıldım son dimi dedim son dedi gitti mayısta dönecek balısım son ayrılıgımız bitiooo
kızlar allah sabır versin hepimize.. benim safak 109.. ben yarın kargoyla eldiven bere boyunluk falan yollıycam acaba yiyecek de koysam mı? bi arkadasım cerez gönder bayılıyolar demisti o yollamıs sevgilisine.. siz ne dersiniz?
bugün şafak 1
bitiyorr bitiyorr ben inanamıyorum
vay bee bizim şafakta bir gün 1 olucaktı hee:)
çok mutluyum çooookkk
bekleyen herkeze nasip etsin
amin canım.çerez bencede koy canım ama içeri sokabilicekmi onu sor.bazı yerde yasak.bence birde en sevdiği şey neyse kendi ellerinle yap gönder.tabi bozulmayacak bişey olması lazım.ama çok iyi düşünmüşsün canım ya.aşk işte insana herşeyi düşündürüyor
ya arkadaslar bide bisey sorucam.. benim sevgilim konustuğumuz da ( 2 günde 1 arıyo bu arada) hiç sormuyo napıcaksın bugün dün ne yaptın kimlerlesin falan die? sadece bi yaramazlık varmı seni seviyorum özledim bi sorun var mı diyo okadar... sizinkiler soruyo mu acaba merak ettim hani hiç mi beni merak etmiyo sevgilim![]()
canım kendim ördüm boyunluğu falan bide mektup ve resim yollıycam.. ama onun hiç haberii yok kuzenine gidick oda asker ama rahat yerde yapıo sevgilim pazar çarsı iznine çıkıcak kuzenine gidince sürpriz olucak ona.. yiyecek yapıp koysam bozulabilir die düsündüm o yüzden yapmıycam çünkü yarın yolluyorum onun eline pazar günü geçicek.. çigdeme bayılır o ve biz sürekli yerdik en çok ondan yollıycam insallah sevinir..
bugün şafak 108
inşallah biticek kızlar bir gün gelicek şafak 1 kalıcak:)
anladım canım.çok güzel düşünmüşsün.kendi ellerinle örmen onu ayrı bir mutlu eder.senden bu fikri çalabilirdim :)) ama eşim adanada askerlik yapıyor yani sıcak oralar