• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

aman ona ne yaa
niye karışıyorki
adam karsıı özlemiş ve gel demiş
sende zaten gitmek istiyorsunn sorun yokk:)

bende söyledim bi kahkaha attı sonrada bu ne böyle dedi:)) canım bence git o hasret görmeden çekilmez diye düşünüyorum.allah kısmet ederse ben bu ay gidiyorum:dance:.cumadan izin vericeklermiş pazara kadar 3 gün kalıcaz:teytey: ve hayalini kuruyoruz sabırsızlanıyoruz benim eşimde adanada uçakla 1.5 saat senin yakın hemde bence gita.s

canım harika bi haber buuu, cok sevindim senin adınaaaa=)) ama benim erkek arkadaşıma evci izini bile vermiyolar, izin kullanıcak o da, gelicek bır ay sonra belki... ; sen o 3 günün tadını cıkart mutlaka,ewli olmak cok daha zordur heralde dimi...

kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum yukarıda yazdığım gibi eşimin yanına gidicem 3 gün.eşim kayınpederime benim oraya gideceğimi söylemiş telde oda olmaz öyle şey geçin onu gidemez demiş.(sanki başka şeyde hayatıma karışabiliyor)eşimde ona bu bizim hayatımız ben gelicek diyorsam gelicek evliliğeme karıştırtmam ben karıma gel diyorsam buna kimse hayır diyemez demiş.böyle kızlar gidicem allahın izniyle kimse benim hayatıma karışamaz.hangi sebepten gitmemi istemiyorlar anlayamadım ama hiç umurumda değil.benim üzüldüğüm tek şey kocamın babasının o tepkisine morali bozuldu.ben o üzülmesin diye gözümden sakınıyorum onu.böyle gereksiz bişey yüzünden üzdüler aşkımı.kızlar paylaşmak istedim çünkü benimde canım sıkıldı

canım sakın, milletin lafına ve dayatmalarına takıp, gitmemezlik yapmaaa, sonucta sen ewlisin; senin ailen bile sana biryere kadar karışabilir artık..hem sanki gitceğin yer çok ücra biyer olsa; yoldan dolayı senin için endişeleniyolar dicem ama öle de deil sonucta....eşine de açma bu konuyu bidaha boşver, üzülmesin, biliyorsun orada daha bi hassas oluyolar...o sana gel demiş zaten atla git... sen şimdi oraya gitceğin günü ve onunla geçireceğin koskocaaa 3 günü düşünnnn=))))

merak etme canım yarın konusunca yazıcam hemen epkisini.... bence esinin seni bu kadar sevmesini kskanıyorlar baska bisey olamaz yanii... sen neden konus muyosun kayınpederinle küs falan mısınız? özel biseyse cevap vermeyebilirsin canım.... ama sen kesinlikle git sonucta sana gel diyoo... ayyy nasıl bi mutluluk yaa kimseyi takma canım sen kocan ne istiyosa sen ne istiyosan onu yap.. senin ailen kocan baskası değil... ve bencede sen muhattab olma bu konularda kayınpederinle falan sakın bisey söyleme saygısızlık olarak algılarlar.. esin en doğrusunu yapar zaten..sen sadece kocanı düsün canım gerisi bos simdilik....

hayır canım küs değiliz konuşuyoruzda o konu hakkında konuşmuyoruz.bana bi açsalar konuyu zaten pişman olucaklar eşimde cazgırlığımı bildiği için:oklava: senin kötü lafını bilmesinler ben hallederim diyor.ama arkadaşım çok saçma ya kim ne hakla bize karışabilir ben bekarken yanlız yaşayan biriydim özgürlüğüme düşkünüm hiç gelemiyorum böyle şeylere ama geldi beni buldu işte. yarında seni burda bekliyoruz güzel haberlerinle:dance:.sağol canım desteğin için

Son düzenleme:
aman ona ne yaa
niye karışıyorki
adam karsıı özlemiş ve gel demiş
sende zaten gitmek istiyorsunn sorun yokk:)

dimi ama kocam beni özlemiş kime neki yani.canım sende kavuştun sevgiline nasıl özlemişinizdir nasıl hasret gidermişinizdir o an çok güzel oluyor bizde görücez o günleri canııım terar gözün aydın sıra bizde inş.

canım harika bi haber buuu, cok sevindim senin adınaaaa=)) ama benim erkek arkadaşıma evci izini bile vermiyolar, izin kullanıcak o da, gelicek bır ay sonra belki... ; sen o 3 günün tadını cıkart mutlaka,ewli olmak cok daha zordur heralde dimi...

sağol canım teşekkür ederim desteğin için.canım evci çıkması için bende evlilik cüzdanımla gidicem yoksa bizede izin vermezlerdi.evet tatlım yaevli asker yolu beklemek çok zor burda eşim askere yeni gittiğinde beni hatırlayanlar bilir çok zorlandım çok çok kötüydüm nefes alamıyordum durmadan ağlıyordum ama alışıyorsun bu günlerde biticek hepimizin şafakları sıfırlanıcak evliler sonra bebiş için şafak sayıcak bekarlarda düğün için inş.

canım sakın, milletin lafına ve dayatmalarına takıp, gitmemezlik yapmaaa, sonucta sen ewlisin; senin ailen bile sana biryere kadar karışabilir artık..hem sanki gitceğin yer çok ücra biyer olsa; yoldan dolayı senin için endişeleniyolar dicem ama öle de deil sonucta....eşine de açma bu konuyu bidaha boşver, üzülmesin, biliyorsun orada daha bi hassas oluyolar...o sana gel demiş zaten atla git... sen şimdi oraya gitceğin günü ve onunla geçireceğin koskocaaa 3 günü düşünnnn=))))

evet canım takmıyorum ama sinir oluyorum benim kocam bana gel diyorsa kim hayır diyebilir ne hakla diyebilir sswweett arkadaşımın dediği gibi kıskanıyorlar heralde.zaten ben izin kullanmasını istemiyorum her ay ben gidicem diyorum.kıskanan atlar gider oğlunun yanına dimi ama.evet canım ben yanına gideceğim günün hayalini kuruyorum ve kimseyi takmıyorum:dilcikar:

398 gün kızlar 398 senağlama bitermi çok özlüyorum onu ankaradaydı acemi birliği ve acemi birliği bitiyo gaziantepe düştü nişanlı olduğumuz için gitmek problem olucak ne yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum oda bende 62 günde çöktük 398 günde nasıl oluruz bilmiyorum... :1no2: :1no2:

Son düzenleme:
evet canım ben kavuştuummm
o anı anlatamam izindeykende ben almıştım havaalanından ama bu seferki bambaşkaydı
460 gne değer yani
ben bunu anladım
dün biraz durgundu yorgundu sanırım
ama bugün düzelmiş hehehe

sağol canım teşekkür ederim desteğin için.canım evci çıkması için bende evlilik cüzdanımla gidicem yoksa bizede izin vermezlerdi.evet tatlım yaevli asker yolu beklemek çok zor burda eşim askere yeni gittiğinde beni hatırlayanlar bilir çok zorlandım çok çok kötüydüm nefes alamıyordum durmadan ağlıyordum ama alışıyorsun bu günlerde biticek hepimizin şafakları sıfırlanıcak evliler sonra bebiş için şafak sayıcak bekarlarda düğün için inş.

ay inşallah cnm ya, yanlız bak o 3 günde bebiş yapıp gelcen sen galibaa böle bi heves sezdim sen deeee=)) neyse cnm önce senin bebişi sayalım, sonra biz bekarların düğününü sayarız artık napalımmmm=)))))))))

398 gün kızlar 398 senağlama bitermi çok özlüyorum onu ankaradaydı acemi birliği ve acemi birliği bitiyo gaziantepe düştü nişanlı olduğumuz için gitmek problem olucak ne yapıcam nasıl dayanıcam bilmiyorum oda bende 62 günde çöktük 398 günde nasıl oluruz bilmiyorum... :1no2: :1no2:

canım üzülme, uçakla gidersin sen de eğer çok dayanamazsan, çarşi iznine çıktığı birgün... hem g.antepte benim 3 tane arkadaşım war, rahatlarmıs baya,üzülme..=(

canım üzülme, uçakla gidersin sen de eğer çok dayanamazsan, çarşi iznine çıktığı birgün... hem g.antepte benim 3 tane arkadaşım war, rahatlarmıs baya,üzülme..=(

teşekkür ederim cnm bnm bizde öle duyduk rahat olsunda ben dayanırım bir şekilde yeterki iyi olsun :Saruboceq: :Saruboceq: bizde öle düşündük plan bile yaptık yazın 10 gün izninde adana adanadan antalya tatil yapıcaz Şeniz :dance: ama yinede onsuz geçen her birgün çok zor geçiyor senağlama senağlama senağlama senağlama

hayır canım küs değiliz konuşuyoruzda o konu hakkında konuşmuyoruz.bana bi açsalar konuyu zaten pişman olucaklar eşimde cazgırlığımı bildiği için:oklava: senin kötü lafını bilmesinler ben hallederim diyor.ama arkadaşım çok saçma ya kim ne hakla bize karışabilir ben bekarken yanlız yaşayan biriydim özgürlüğüme düşkünüm hiç gelemiyorum böyle şeylere ama geldi beni buldu işte. yarında seni burda bekliyoruz güzel haberlerinle:dance:.sağol canım desteğin için

canım bnce gidince esinin yanına bu konuyu hiç açma yaa bosver sen keyfine bak.. bi de bisey söyleme ki saygısız ve suclu sen olma. çünkü böle durumlarda aile kendini hep haklı sanıyo ama sunu unutuyorlar ki artık esinin ailesi sensin.. oğlan anneleri babaları böyle oluyo sen yokken onları dinliyodu ama simdi sen varsın önce seni düsünüyo ve seni dinliyo diye kendilerine yediremiyorlar baska bi durum yok iste.. sen yine de durusunu ve çizgini bozma ki haklı hep sen olur emin ol bazen susmak en ii cevaptır...

sswweett teşekkür ederim canım söylediğin herşey çok doğru bencede şimdilik susayım sağol tatlım desteğin için

evet canım çok zor dakikalar bile geçmiyor sanıyoruz ama arkamızı dönüp baktığımızda bitiyor işte biticekte allahın izniyle.allahtan nişanlısın evli çok daha zor.sabır canım burda teskere alanları görüyoruz sık sık gün gelicek a.sbizde onlardan biri olucaz

ay inşallah cnm ya, yanlız bak o 3 günde bebiş yapıp gelcen sen galibaa böle bi heves sezdim sen deeee=)) neyse cnm önce senin bebişi sayalım, sonra biz bekarların düğününü sayarız artık napalımmmm=)))))))))

valla inş. öyle bişey olura.s aşkıma birde müjde veririm zaten çok istiyor.ayy ne güzel ya:dance:

teşekkür ederim cnm bnm bizde öle duyduk rahat olsunda ben dayanırım bir şekilde yeterki iyi olsun :Saruboceq: :Saruboceq: bizde öle düşündük plan bile yaptık yazın 10 gün izninde adana adanadan antalya tatil yapıcaz Şeniz :dance: ama yinede onsuz geçen her birgün çok zor geçiyor senağlama senağlama senağlama senağlama

oooo şekerimm planlar da hemen yapılmışşş bak bakkk=)) tamam işte , şimdi hiç üzülmee bunu sölemen iyi olduu=))) dediğim gibi o zamana kadar dayanamazsan da uçağa atlar gidersin, bir pazar günü sabah erkenden...sositososito sen şimdi kafanı dağıt, yazın giyceğin bikiniye falan bak hatta netten=)) walla bakk ben öle yapıyorum daraldığımda, napiimmmmmirmirmirmir

valla inş. öyle bişey olura.s aşkıma birde müjde veririm zaten çok istiyor.ayy ne güzel ya:dance:

yok yok yapma aklı sende kalır, hem daha bir duygsal olursun sonra toplayamayız seni, bizim bile gücümüz yetmeyebilir walla=)) aş falan erersin bak, sevgili eşin yanında olmaz oturur ağlarız sonra hepberaber, zaten ağlamaya yer arayan bi topluluğuz burda biliyosun=)))

buseheper evet valla öyle doğru söylüyorsun herşeye ağlıyorum bende ama olsun bu topikte kafamı dağıtırım ben yine:))) yani yapıcam illa:)

Back
X