• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

Benim de sözlüm asker az önce aradım ama görüştürmediler öyle ihtiyacım vardı ki onun sesini duymaya çok kötüyüm ağlamamk için zor tutuyorum kendimi :çok üzgünüm: hepinizinkini Allah kavuştursun çok zor çok... senağlama senağlama

ah canım benim böyle olur ilk zamanlar dünya kararır renkler solar herşey onu hatırlatır yemek yiyemez hiçbişeyden zevk alamaz hale gelirsin her telefona sen koşarsın ama hepsi geçiyor zamanla alışıyorsun bide yeri de iyiyse yani dağlarda falan değilse üzülme kendini yıpratma oda alışacak sende,sonuçta geçiçi bir zaman inan bende öleydim şimdi 60 günümüz kaldı sorarsan hiçbişey anlamadım yeri rahattı bizimkinin erzincanda seninki nerde??hayırlısı olsun bakalım tez zamanda geçsin zaman kavuşun inşallah:)

seni değil 15 ay 15 sene beklerim
sen benim aldığım soluk içtiğim su gibisin
nefesim sevigilim bebeğim
ŞAFAK:52.................. AZ KALDIIIIIIII BEBEĞİİİMMMMMMMMMMMM :nazar::asigim::1hug:

çok sevindim yaa hadi bakalım hakkınızda hayırlısı:)şimdi şafak olayı 460la başlıyorsun senin tahminen 1 ay ooldu diosun Ş=430 geçer geçer sevginiz daim olsun yeterki:)bide nette şafak sayar var nezaman geleceğini yazıosun sana kalan şafağı söylüyor:)):teytey:
çok saol canım benim allah razı olsun,demek şafak 429,üzgün surat yapmıycam geçicek çünkü allahın izniyle bu günlerde geçicek su gibi ve aşkım,yaşama sebebim bana dönücek işallah:Saruboceq:bitanemin yemin töreni var bu gün ama göremiycemsenağlama...kızlar inanırmısınız telefon elimde uyuyorum arıycak die herşeyimin sesini duyucam die heycandan uyuyamıyorum.zaten küstük zor bi dönem yaşadık ama şükürler olsun barıştık ve şimdi tatlı bi bekleyiş başladı bnm için.tatlı diyorum çünkü sonsuza kdr nefes aldığım müddetçe beklerim onu.kalbim yüreğim beynim ruhum hücrelerim tüm varlığım onunla bnm askerim izmir bornovada ve açılışı yapıyorum ŞAFAK=429

çok saol canım benim allah razı olsun,demek şafak 429,üzgün surat yapmıycam geçicek çünkü allahın izniyle bu günlerde geçicek su gibi ve aşkım,yaşama sebebim bana dönücek işallah:Saruboceq:bitanemin yemin töreni var bu gün ama göremiycemsenağlama...kızlar inanırmısınız telefon elimde uyuyorum arıycak die herşeyimin sesini duyucam die heycandan uyuyamıyorum.zaten küstük zor bi dönem yaşadık ama şükürler olsun barıştık ve şimdi tatlı bi bekleyiş başladı bnm için.tatlı diyorum çünkü sonsuza kdr nefes aldığım müddetçe beklerim onu.kalbim yüreğim beynim ruhum hücrelerim tüm varlığım onunla bnm askerim izmir bornovada ve açılışı yapıyorum ŞAFAK=429

canm bende izmir bornova da oturuyorum askeriye ye 500 metre uzakta hemde. burası güzell merak etme üstelik çarsısı falan da güzell... rahat eder en azından..allah sabır versin canım tüm bekleyenlere ve sana...

selam kızlarr bugün aşkım izne geldi şimdi ayrıldım yanından ama cuma günü tekrar gitcek hemde vana iran sınırına gidicek bunu düşündükçe mutluluğuma gölgeler düşüyobenneyaptımki dua edelim hep beraber Allah bütün askerlerimizi hainlerin kahpe kurşunlarından korusun hepsini bizlere bağışlasın ŞAFAK=428

canm bende izmir bornova da oturuyorum askeriye ye 500 metre uzakta hemde. burası güzell merak etme üstelik çarsısı falan da güzell... rahat eder en azından..allah sabır versin canım tüm bekleyenlere ve sana...
allah razı olsun canımsın..daha öncede derdimi paylaştın en kötü zamanda..:1hug:bütün asker topiclerini çok seviyorum ya:)herkezi allah askerine kavuştursun işallah

allah razı olsun canımsın..daha öncede derdimi paylaştın en kötü zamanda..:1hug:bütün asker topiclerini çok seviyorum ya:)herkezi allah askerine kavuştursun işallah

ayy çok tesekkür ederim canım insallah en kısa zamanda hepimiz kavusalım:Saruboceq::Saruboceq:
benim safak 48 ... az kaldı çok özledim ama bakalım hayırlısı...
umarım sende iyisindir... içini ferah tutmaya çalıs bu dönemleri en iyi sekilde atlatıcaz insallah canım:teselli:

ayy çok tesekkür ederim canım insallah en kısa zamanda hepimiz kavusalım:Saruboceq::Saruboceq:
benim safak 48 ... az kaldı çok özledim ama bakalım hayırlısı...
umarım sende iyisindir... içini ferah tutmaya çalıs bu dönemleri en iyi sekilde atlatıcaz insallah canım:teselli:
çok iyiyim bitanem saol,barıştık ya benden iyisi yok valla:asigim:şafak 48 demek:teytey::teytey::teytey:allah bide ayırmasın şafak bitince arada uğrarsın unutmassın bizi:)ztn dediğin gibi içimi ferah tutuyorum,kötü,olumsuz negatif hiç birşey düşünmüyorum sağ salim dönücek diorum allahın izniyle..birbirimize destek olmakta etken ama..kaderdaşız hepimiz,asker yolu gözlüyoruz paylaşıyoruz aynı duyguları:içelim:

kızalr günaydın....
bizler kavuştuk sevdiklerimize darısı sizlerin başına
rabbim tez zamanda kavuştursun ve bir ömür boyu hiç ayırmasın

arkadaşlar hiç üzülmeyin biliyorum söylemesi kolay ama siz üzülmeyinki onlarda üzülmesin
biz tecrübeliler olarak hep yanınızdayız sakın sizi bırakacağımızı sanmayın nasıl birlikte şafak saymaya başladıysak beraber bitiricez

bende kavuştum aşkıma kızlar
tam 2 ay oldu
gerçekten büyük bi sınavv
allah yardımcıları olsun hem askerlirinizin,hemde sizlerin...

kızlar subay eşi var mı aranızda?ömür boyu asker olacak birisinin eşi olmak nasıl birşey.askerlik günlerini zor geçiriyorum onsuz tüm hayatım nasıl geçecek ilerde düşünemiyorum bile.

Back
X