asker yolu bekleyenler

zeynelim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
5.744
96
158
benım nısanlım askerde gıdelı 45 gun oldu canım yanıyor 4 senedır beraberdık ve her gun yanımdaydı ama suan yok neolur bana destek verın morale ıhtıyacım varsenağlamasenağlamasenağlama

onu beklerken başkalarıyla wakit geçiremezsin sanırım.eh ergunde yanındaysa bazı şeylere alışmışsındır..sanırım bird önem kendi kendine yetmez lazım...:))

onu beklerken başkalarıyla wakit geçiremezsin sanırım.eh ergunde yanındaysa bazı şeylere alışmışsındır..sanırım bird önem kendi kendine yetmez lazım...:))

tabıkıde baskalarıyla vakıt gecırmem bıkere ben nısanlıyım o bnm bu dunyadakı en degerlı varlıgım:1hug:

benim de sözlüm asker 87 gün önce gitti zor oluyor hergün defalarca konuşup sürekli görüşüp insan bir anda boşluğa düşüyor allah hepimize kolaylık versin askerin nerde askerlik yapıyor

yeni üyeye burda msn mi veriliyor ve tanımadığın birine bir bayan hemen msnsini veriyor ilginç

Son düzenleme:
bu arada konuyu açmadan önce ah erkekler bölümüne baksaydın asker sevgili sözlü nişanlı vs birsürü topik var ordan da destek alabilirsin

benim de sözlüm asker 87 gün önce gitti zor oluyor hergün defalarca konuşup sürekli görüşüp insan bir anda boşluğa düşüyor allah hepimize kolaylık versin askerin nerde askerlik yapıyor

EDIRNEDE YAPIOR YAKIN AMA GIDEMIORUM YANINA mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…