asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

bazen yazdıklarınıza bakıyorum allah yardımcınız olsun ben asker yolu beklemedim çok şükür düşünüyorumda allah herkese kaldırabileceği kadar yük veriyor gerçekten Allah başka ayrılık göstermesin tabiki ama eşimin yolunu akşam eve gelene kadar bile zor bekliyorum askere gitse bilmiyorum nasıl olurdu

Tüm deli gibi özleyen yarenlere gelsin...

Fulden Uras- Birileri Gelse

Ben dalarım yine
kanadım kolum oynamaz
Ah bir küçük çocuk olsaydım
yaptığım suç sayılmaz

Yok ağlarım yine
Kimseler beni anlamaz
Ah bir garip şarkı olsaydım
Calacak saz bulunmaz

Yaşanır günler geçer
Yalnızım,kırgınım
Ah çok uzak yollar bana
Gidemem, yorgunum

Birileri gelse de beni alsa
Yanağımı ıslatan yağmur olsa
Rüzgarı dinlese haber alsa
Yan yana ağlarım yarim yoksa ben

http://www.youtube.com/watch?v=tol2srOAgjo&feature=kp

Diyarbakır hava grup komutanlığı Şafak 82

Canim merhaba. Diyarbakıri görünce hemen msj atayim dedim.benim erkek arkadasimda oraya gitcek usta birligi orasi cikti. Suan kutahyada havaci olarak gidiyo seninde ayni sanirim.cok tedirginim nasil orasi siz daha tecrubelisinz bilgi verirmisn?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nişanlım Kastamonudan gitti Diyarbakıra acmi birlikte kişi sayısı çok olduğu için yemekler özensizniş ama Diyarbakırdaki yemekler biraz daha iyi diyordu buna rağmen vitaminsiz ve proteinsiz kalmaktan hastaneye kaldıırldı dün ayrıca Diyarbakır çok soğuktu resmen donuyorum diyodu şimdi havalar biraz daha yumuşamıştır belki. ve çarşı izni yok şimdilik, zaten 43 günü kaldı... ayrıca orda rütbeli çok olduğu için usta birliğinde daha çok sıkıntı çekti nişanlım zaten nolursa olsun uzaklarda... inan insan kokusuna , bakışına hasret kalıyo... Allah yardımcımız olsun. Onlarada sabırlar versin. Kolay değil zor ama elinde sonunda bitecek Allahın izniyle...

hadi ya geçmiş olsun canım.. onlar öyle oldukça bzde burda üzülüyoruz.. çok zor yaa Allah sabır versin hepimize sizin az kalmış artık ne güzel bzde görürüz inşallah o günleri. bnmki muhafız eri olarak gtcek 8. ana jet üssü. farklı galiba yerler anladığım kadarıyla. yazında sıcak olur oraları aslında ama demekki kışın baya soğukmuş. doğuda genelde çarşı izni vermiyorlarmış hep öyle diyolar.

Denizli ömrümü yedin :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…