- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
dile kolay koca 4,5 yıl :) yani buda geçer güzel şeyler düşün en azından elinde telefonu var o da olmasaydı daha kötüydü :)
acemi birliği en zorlarıdır telefon yok birşey yok :S neyseki atlattınız o devri şimdi daha rahat :) biz 7 aydır birlikteyiz fakat 2 yıllık arkadaşlığımız vardı sonra okulu bitti eğitime gitti araya mesafeler falan girdi geçtiğimiz eylül ayında teklif edince başladık :)) biraz garip oldu ama mutluyum yani 2 yıl normal arkadaşken biranda değişiyor herşey kader kısmet işleri diyelim :) bu arada yaşın kaç ?tabiki yaa acemide halim berbttı telfn yoktu uff fena bişeysiz ne zmndr berbrsnz cnm
acemi birliği en zorlarıdır telefon yok birşey yok :S neyseki atlattınız o devri şimdi daha rahat :) biz 7 aydır birlikteyiz fakat 2 yıllık arkadaşlığımız vardı sonra okulu bitti eğitime gitti araya mesafeler falan girdi geçtiğimiz eylül ayında teklif edince başladık :)) biraz garip oldu ama mutluyum yani 2 yıl normal arkadaşken biranda değişiyor herşey kader kısmet işleri diyelim :) bu arada yaşın kaç ?
Ayy szde mi eylülde başldnz bzmde eylül :)) gerçktn garip arkdşken olması ama gönl bu arkds dinlemz kısmet cidden:)
21 yaşndaym bn canm senn yaşn kaç ? nerde yaşıyosun ?
aynen öyle düşünüyorumda arkadaşkende öyle samimiyetimiz yoktuhahaha kısmet diyelim :) siz nasıl tanıştınız :) bayılırım tanışma anlarına :)) bende 22 yaşındayım Trabzonluyum Trabzonda yaşıyorum sen nerelisin nerde yaşıyorsun ?
Bnde İzmrliym cnm İzmrde yaşıyoruz.
Tanışmamız şöyle : Benm çockluk arkadşm bi gün bana seni bryle tanstrcm dedi 1 yllk ilikisi vardı. Sevgilisinn çocklk arkdsyla (onlarda brbr büyümş:)) bnde 16 yasndaydm işte ozmn nyse tanstrdlar bizi 9 .9.2009 da tanstk akşm msjlsmya baldk 10.9.2009 da teklf etti çıkmaya başldk ilk görüşte aşık oldum resmen :
allah bozmasın birde lise aşklarına laf ederler oldu mu adam gibide ilişki oluyormusaranızda fazla yaş farkı var mı :)
Aynn bizm tam bi lise aşkı oldu cnm oda liseye gidiyodu aramzda 2 yaş var berabr büyüdk diyeblrm kitaplrmı taşyodu okul çıkışı yaa yerim bn onu
eski fotolrmza bakyruz çockmuşz dye dalga geçiyoz
ne güzel anılar :) yazık çocugaa az taşımamış ya çantanı :)) kızz hiç mi acımadın :))) ahh biz kızlar hahah :))
Napim kız o alıyodu onlar güçlü hem taşısınlar bişey olmazkonuya biraz değiştrdk snrm bi :)) bu arada Çok memnn oldm tanstgma cnm
:)) aslında haklısın işlerinin adı ne taşısnlar birşeycik olmaz onlaraanaaa harbiden bizim muhabbet epey bi koyulaştı ayy bende çok memnun oldum canım benimm
öyle mi teşekkür ederim 1 tanecik olmuş oldu :) benimde izmir karşıyaka da kuzenim yaşıyor hep giderdim oraya sizin memlekette benim favorim :)daha önce trabznda hiç arkdsm olmamstı ama karadenzlileri çok severm ve şarkılrınıda :))
öyle mi teşekkür ederim 1 tanecik olmuş oldu :) benimde izmir karşıyaka da kuzenim yaşıyor hep giderdim oraya sizin memlekette benim favorim :)
bekleriz cnm geldiinde bizede gel :)) Ben szn memlkte hç gelmdm ama gelmeyi çok istyrm inanrmsn bgn öğlen zil sesimi karadenz müziği yaptım
bu arada bu başlık bize özel oldu :)) inşallah yolum düşerse haber ederim.. sende gel her zaman beklerimm hem karsa 7 saat uzaklıktao da kar nedeniyle öyle baharda 5 saate düşüyo ne iyi olurdu :) hangi şarkıyı yaptın ? bu aşk nerden geliyo :)
Selçuk balcı anlatamm derdmi yaptm cnm :) aslnda hep sevrdm byle şarkları ama bnm içn üzlme dizisndeki şarklrdn snra dha bi sevdm :)) bn oraya tek gelemm yaa ama ilerde evlndktn snra eşmle tatle gelmeyi çok istyrum
ttlm bn çıkyrm ya snra görüşrz öptm iyi gecelr
o şarkıyı bilirim deniz üstünde fenerde çok güzel ahh ahh :)) kolivanın şarkılarıda iyidir tavsiye ederim :) inşallah canım yolun düşer eşinide alır kaçamak yaparsınız :) iyi geceler öptüm
Ben geldimm :)) nasilsinnn ? Insallahh canim bizde izmiri yazmayi dusunuyoruz bakalim :)) ohoo sen benden fazla karadenizli ciktin:)) koliva yuksek daglara dogru muhakkak dinle :)İnşallah cnm bzde beklrz :) salih ylmaz yaylann çimenine ve marsis sevduğum şarkılrıda çok güzl ahh dinleym bari azck :)
Ben geldimm :)) nasilsinnn ? Insallahh canim bizde izmiri yazmayi dusunuyoruz bakalim :)) ohoo sen benden fazla karadenizli ciktin:)) koliva yuksek daglara dogru muhakkak dinle :)
Hadi yaa allah kavustursunn safak saymaya devamtmm cnm dinlicem muhakkak :)) giremyrum bi kaç gndr askerm sbh gdyo brlğe nasl olaym iştehasretliğe asker yarenliğine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?