asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Izmir Bornova, 57. Topçu Alayı Karargâh Destek Taburu şafak 22 :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim sozlum karsta rutbeli sarikamista... kars yazmissinda dikkatimi cekti :)

Hm bnmki Kars merkz doğu kışla da canm tankçı eğitmi aldı ankrada acemide . ustada oraya çıktı işte .Ben izmrde o Kars ta çok uzak yaa

Hm bnmki Kars merkz doğu kışla da canm tankçı eğitmi aldı ankrada acemide . ustada oraya çıktı işte .Ben izmrde o Kars ta çok uzak yaa
kars surgun yeridir allah yardimciniz olsun ayrica coookk soguk bir sehir zor yaaaa valla epey uzaksiniz biri dogu digeri bati :/

kars surgun yeridir allah yardimciniz olsun ayrica coookk soguk bir sehir zor yaaaa valla epey uzaksiniz biri dogu digeri bati :/

eVT cnm şuan izinde gerçi yanmda ama gtmesine son 2 gün kaldı yarısını kullndı kalanı kullnmcam byle bırkp gtmk kötü oluyo diyo bilmyom bnde gelme diyemyom 7 ay kaldı kışıda atlttkya cnm biter inş yaa. senn sözln ne kadr orda kalcak

Offf canim benim kusura bakma canini sıkmak istememde valla uzuldum kars lanet olasi yer hava desen -40larda surgun yeri belalilar orda isi zor 7 ayi kalmis sabretsin yapacak birseyi yok umarim telefon kullanmasina karismiyorlardir ? 1 yil komando egitimi aldi sonra sarikamisa tayini cikti daha 1 yili bilr dolmadi 2 yil daha kalacak allah omur verirse 2016 haziran batiya tayinci cok varya inan bizde 7 saat uzakliktayiz gorusemiyoruz bile izinlerini kullansin yoksa gecmez zaman..

telefnda problem yok cnm msjlaşyruz konsuşyruz çok şükür.. komutanıda babasnn arkadşı cktı şükür bölüğünü değiştrdler söylemş herkese karşman bu çocuga faln diye arkdsşlrnıda sevdm diyo hasretlğe dayanmyo pek işte o var. pek de bişey anlatmyo açıkçası üzülmeyim diye. Ama firar edenler çok nöbette ayağına biri sıkmış diye mermi vermiyolrmş fln bunlar anlattıkları cnm
Ama benmki kendi halindedir kmseye karşmaz btreymde geleym dye bakyo işte

benimki birde rdm lilerin basinda yani belalilarin psikopatlarin allahtan canlarina okuyor.. anlatiyo varya agzim.acik kaliyo adamlar yangin alarmina basip eroin partisi yaparlarmis sonra soba yanan odada askerin.biri benzini dokmus sonra sorusturmayi yedi tabii.allahim icim gidiyo resmen evet karsta telefon serbest o iyiligi var komutanlarin bazisi goz yumar :) ooo arkasi saglamsa guzel dert etme aman kimseye bulasmasin askerler gercekten fena birbirlerini arkadas demez ispiyonlar bile

Ayy psikopatlr yaa Allah akıl fikr versn. Aynn cnm komutana denk geldk işte bişey olnca babası aryo komutanı . Aman bi btsn ya sağ salim baska bşey istmyrum yanmda olsn artk

Biter canim biter . Sen simdi tadini cikar yaninda ya :)) nisanli misin

yk cnm nişanlı değilz ailelermz ilk günden beri biliyo 4.5 yıldr beraberz ama braz küçk yaşta başldk snrm babm askerdn snra söz & nişan olsn dedi bzmde askerlk tecllydi işte. nasip bu zmanymş gelr gelmz yapıcaz bişeyler :) szn durumlar nasl

Masallaah epey olmus :) gelsinde yapin artik tek engel askerlik :) canim bizde sozluyuz hayirlisiyla agustos ayinda nisan dusunuyoruz bakalim ne olur :)

Masallaah epey olmus :) gelsinde yapin artik tek engel askerlik :) canim bizde sozluyuz hayirlisiyla agustos ayinda nisan dusunuyoruz bakalim ne olur :)

azcık kalmş cnm ne güzl ağustos :) Aynn tek engel askerlk o yüzden günlern bitiyo olması yaklaşıyo olmamza çok sevinyrum. 2 yldr git dye basının etini yemştim sonnda gtti şmdide gel diyom Allahım onları bize kavstrsun hemen

Tesekkur ederim :)) askerlik basabela allahtan cikiyo aradan :) sende safak saymaya devam :))) biraz zor olacak ama bu gunlerde gececek er yada gec

Tesekkur ederim :)) askerlik basabela allahtan cikiyo aradan :) sende safak saymaya devam :))) biraz zor olacak ama bu gunlerde gececek er yada gec

eVT cnm geçer ya inanyorum kaç yıl geçrdk berabr bunu mu atlatamcaz dimi amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…