asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

sevgilisi nişanlısı ızmırde askerlık yapan varmı kızlar ?
canım benim nişanlım izmir gaziemirde yapmıştı acemiliği. valla günde 4-5 kere konuşuyoduk. çok zor olmadı onun içinde. ama izmirden ağrıya gönderdiler ustalığı için. arkadaşlarının %80i doğuya verdiler. Allah yardımcın olsun.

Canım bızım usta bırlıgı ıstanbul catalca. Gaziemirde rahat goruselımde telefonla yeter bana ya

Acemilik: Manisa İl Jandarma Komutanlığı
Usta Birliği: Manisa İl Jandarma Komutanlığı (Ama muhtemelen dağıtım olacak ve ilçelerden birine geçecek. İnşallah Çavuş olabilirse biraz daha rahat edecek.)

acemi birliğ antalya usta birliği şanlı urfa akçakale arkadaşlar içim hop hop valla 28 kasımda yemin törenine gideceğiz bakalım ..aralık 17 de teslim olacak allah tüm askerleriömzizi korusun inşallah ..

Son düzenleme:
acemi birliğ antalya usta birliği şanlı urfa akçakale arkadaşlar içim hop hop valla 28 kasımda yemin törenine gideceğiz bakalım ..aralık 17 de teslim olacak allah tüm askerleriömzizi korusun inşallah ..

Canm benimde erkek arkadasım 17 aralıkta gıdecek acemiliğe. Onunda acemilik antalya da nasıl gun ıcerısınde konusabılkıyor muydunuz (

Canm benimde erkek arkadasım 17 aralıkta gıdecek acemiliğe. Onunda acemilik antalya da nasıl gun ıcerısınde konusabılkıyor muydunuz (

günaydın canım 3 gün giremedim bende .. Valla acemilikte hiöç tel bekleme hafta 1 kez arayabiliyor çok kalabılık oluyormuş çünkü ..ama çok rahat edebileceği bir yer benim canım çok rahatım komutanlar bal gibi adamlar deyip durdu o yüzden aklın kalmasın iyi olsunlarda canım aramasın :) ustabirliği ne resi ..kısa dönem mi canım...hayırlı teskereler olsun inşallah

Canm tesekkurler usta bırlıgı ıstanbul . Kısa donem evet .. Ay ınsallah bende oyle duydum komutanlar ıyıyms dıye ..Ins ıyı olur canm

beni arayabilir mi acaba nasıl bi yer
Benım yarenım orda yazıcı gıbı gorevlıydı ılk ıkı gun alışmakta sıkıntı ceker ama sonrası rahat. Gunde 8-9 kere aradıgı bıle oluyordu. bır ızne cıkmaya falan başlasın tlfnda sokar merak etme. Bende yemın torenıne gıtmıstım hatta ıcın rahat olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…