asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

ay canım çok sağol ya içim rahatladı

Aradığında ankesorlulerın numarasını kaydet mutlaka, eğer aynı yerden bahsedıyorsak ben paylaşıyım sor sormak ıstedıgın bısey olursa. Numaraları kaydet, ben gerı o numaralardan arayıp çağırtıncada ulaşabılıyordum. Hatta yarenın çaldırıp kapatsın sen ara yazık bıde orda kontur kart uğraşmasın ..

tamam sağol paylaştığın için :)

Erkek arkadaşı veya eşi askerliğini Ankara Etimesgut da yapan var mı acaba ? Nasıl bir yerdir acaba ? Erkek arkadaşım bugün teslim oldu kısa dönem, çok merak ediyorum nasıl geçer günler

Burdurda yapiyo sevgilim demin aradi havasi cok kotuymus yatakhanede herkes horladigi icin uyuyamamis dun ilk gecesiydi
Allah kavuştursun cnm.. Benim nişanlımda burdurda.. Bizim usta birliğimiz tabi, askeri gazinodayız biz alayda değiliz rahat bi yermiş. burdur.. Soğuğu fenaymış ama parkeleri bayaa kalın oluyo.. için rahat etsin tatlım.. 28gün mü ne sürüyomuş ordaki acemilik bi arkadaşımız yapmıştı burdurda acemiliğini.. Allahın izniyle gelip geçicek inşallah

Evet neyse ki kisa surecek ama hala alisamadim dun dalmisim ona whatsapptan yazmaya calistim:/ o da alisamadi psikolojisi bozulmus simdiden telde hic konuscak bisi gelmiyo aklina ben kafasini dagitmaya calisiyorum ustaligi doguya cikarsa nasil toparlariz bilmiyorum:/ sen sanslisin dogu cikmamis burdurda ustalik rahatmis

Rabbime çooook şükürler olsun bebeğim bizim acemiliğimizde usta birliğimizde yakın yerler çıktı.. Sürekli denizliye komşu iller Ben denizlide yaşıyorumda bi bırak peşimi diye çok dalga geçmiştim İçini ferah tut bitanem ve bool bol dua et.. Ben çok dua ettim hamdolsun gönlüme göre oldu.. Genelde şurası olur burası olur diye bişey yok tatlım bak bizim acemiliğimiz içinde %80 doğu çıkar yazıyodu çok çok az kişinin doğuya çıkmış.. İhtiyaca binayen belli oluyo usta birliği yerleri.. Allahım gönlünüzdekini nasip etsin inşallah

eskiden burda yazılanları anlamsız bulurdum. şimdi aynı şeyleri ben de yaşıyorum. ne kadar zormuş ya. gideli 3 gün oldu. ne yapsam alışamıyorum. ona anlatmak istediğim hiçbişeyi anlatamıyorum. bi kere arayabildi sadece onda da çok kısa konuştuk. nasılsın, iyiyim filan. nasıl geçer bu kadar süre bilmiyorum

Allah kavuştursun cnm bnm.. İlk 1hfta en zor olanı Allahın iznîyle geçicek bugünlerde.. Enerji dolu konuş sevdiceğinle onun için çok daha zor çnkü hiç tanımadığı alışık olmadığı bi ortamda Zaman su gibi akıp geçsin hepimiz için..

Cnm basta zor olur alisirsn takma gununu mutlu gecrki zaman hemen aksn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…