asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

merhaba benım de sevdıgım adam bugun manısaya gıttı. nasıldır manısa 1. piyade er tugayı?
hem acemılık hem ustalık aynı yerde olucak sanırım

memletim Manisam güzeldir, sıcağı sıcaktır ama kışı öyle sert geçmez. askeriyesi konusunda genel olarak biraz sıkıntılı deselerde her askeriye de vardır sıkıntılar.Allah kavuştursun.

memletim Manisam güzeldir, sıcağı sıcaktır ama kışı öyle sert geçmez. askeriyesi konusunda genel olarak biraz sıkıntılı deselerde her askeriye de vardır sıkıntılar.Allah kavuştursun.

manisayı çok severdim zaten nişanlım alaşehir de acemilik yaptı daha çok sevdimm:lepi:alaşehir de müthiş rahat bi yerdi..yemin töreni çok güzel de efeler oynamıştııızemuszemus..

acemi birlik iskenderuna cikti

coook güzeldir iskenderun, benim memleketim diye demiyorum yerimseniben
askerlik konusundada rahatmis diye duydum.. benimde nisanlim 3gündür kastamonuda ve usta birligide sivasa düstü.. Allah kavustursun tüm bekleyenleri, iyi düsünelim iyi olsun..:Saruboceq:

acemı bırlık kutahyada yaptı sevgılım

yarın 8 de de usta bırlıgı ankaraya gıtcek senağlama
off offffff ...:a015:

hadi ya acemi birligi kütahyamiydi kaydirigubbakcemile5 benimki de orda yapti , gecen hafta ise usta birlgine teslim oldu , yani bizimkiler ayni zamanda kütahyadaydi he zemuszemus

benim aşkımda şuan kastamonu-gölköy 'de askeriyeye teslim olduktan 2 gün sonra belli oldu usta birliği ağrı'ya düşmüş :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…