asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Kızlar çogumuzun sevdigi nisanlısı eşi yeni gitti. peki arıyolarmı . arama imkanları varmı görüsüyomusunuz. aramadı cok merak ediyorm. yardım edn napiyim

Kızlar çogumuzun sevdigi nisanlısı eşi yeni gitti. peki arıyolarmı . arama imkanları varmı görüsüyomusunuz. aramadı cok merak ediyorm. yardım edn napiyim

canım benim sıkma canını benim sözlüm daha yeni gitti şimdilik hergün birkaç kez arıyor..ama askerlik bu disiplin falan arayamayacagı günde olu elbet canım benim üzülme
canlarına bişi olmasın iyi olsun da aramasınlar napalım...askerde hersey yaparlar ama zamanı asla durduramazlar..çok zor çoookk yüreğim aklım beynim onda her saniye aklımda
AMA BİTECEK...

Allahın izniyle bitecek inşallah :)

canım üzme kendini, benim askerimin önceki yerinde sadece 2 tane ankesörlü tlf vardı, onların da biri bozulmuştu, düşünsene bir sürü asker 1tane tlfda sıra beklio aramak için, zaten tam sıra gelio ki komutanlar çağırıyor, benim askerimin de arayamadığı zamanlar olmuştu, merak etme, elbet arar. Ama arayabiliosan sen orayı arayıp çağırttır...

benim askım tuzla da ama hazıranın 24 ünde tamda doğum günümde dağıtım olacak kura cekicekler nereyi cekerse artık oraya düşecek.. 180 kişiler ve 50 tane istanbul varmıs kurada inşallah istanbul ceker inşşşşşşş çok özledım bitanemı ya burnumda tütüyo bana verdiği tişörtüyle uyuyorum geceleri

inşallah istanbulda kalır cnm. benim askerim de üsküdarda..
benim yatakta aşkımın bana aldıkları ve her görüşümde üzerinden çıkartıp aldığım kazaklar atletler tshirtler dolu, bana yer kalmadı artık yatakta
her gece onları koklayarak uyuyorum...
Allah hepimize sabır versin...

sen nerdesin paki canım ? istanbuldaysan iyi olmustur senın için :) bnde bana aldığı kalpli yastığa tişörtünü giydirdim eve gidince ilk iş ona sarılıp öpmek oluyor .. :)

benim eşiminde dağıtımı o gün,Rabbim haklarında en hayırlı yer neresi olacaksa orasını çeksinler..amin

sen nerdesin paki canım ? istanbuldaysan iyi olmustur senın için :) bnde bana aldığı kalpli yastığa tişörtünü giydirdim eve gidince ilk iş ona sarılıp öpmek oluyor .. :)
cnm ben bursadayım, ama çok iyi oldu bizim için, arada 2 saat fln var, öteki türlü 6-7 saat yol, ehh git gel bi günlük yol olacaktı kırklarelinde kalsaydı, çok şükür Allah yardım etti
aynen, yastıkta ikimizin resmi var, gelip gidip öpüyorum onu, deli oldum iyice

benim eşiminde dağıtımı o gün,Rabbim haklarında en hayırlı yer neresi olacaksa orasını çeksinler..amin
amin cnm, inşallah iyi yerlere düşer...

Benim eşim Kırşehirde cezaevi jandarma :) Şafak 270 :)))))))))))) biz yarılıyoruz çok şükür zaman çabuk geçiyo allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…