asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

selammm

Allah kavuştursun arkadaşlarım..
benim eşim de temmuz sonu 1 sene olucak döneli..
Mardin'de yapmıştı askerliğini..

Allah sizlere sabır versin,Allah sevdiklerinizi sizlere bağışlasın inşallahhh..

Benim sözlüm bugün manisa merkez piyade birliğine teslim olacak şuan yolda..Bende haliyle çok berbat günler geçiriyorum şimdiden.. usta birliği nereye cıkar bilmiyorum mersinliyiz.. umarım doğuya çıkmaz diye dua etmekten başka yapacak hiçbişeyim yok..Allah hepimizi tez kavuştursun (

nişanlımda manisa'da çarşamba günü gitti allah hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin inşallah.. sevgiler..

Arkadaşlarrrr.. Size bir sorum olacak acil.. Erkek arkadaşım 1 haftalık iznini yazdırmış törenden sonra için. Fakat akrabası olmadan göndermiyorlarmış pazartesi gönderiyorlarmış Fakat o pazartesi gelmek istemiyor. annesi filanda gidemiyor.. Bu akraba ya kimler giriyor soyadı mı tutması gerek bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..???

Yemin töreninden sonra evci izinine çıkar. Görev yaptığı il neresiyse oraya 2 gün izin verirler. Yalnız o ilden bi adres göstermeniz gerekli. Ve Pazar günü gidip imza atar. Pazartesi ayrılır. Hiç uğraşmayın pazartesi çıksın.

Saol canım. Erkek arkadaşım komutanıyla konuşmuş.. Aileden biri gelirse gönderiyorlarmış..bizde annesiyle gidip alıp gelicez allahın izniyle.. tabi doğu çıkmazsa.. doğu çıkarsa izne çıkmicak.. yinede teşekkür ederim..

Hatay / Serinyol ' da acemiliğini yapıyor. 22 gün sonra bitiyor acemiiliği usta birliğinda %85 batı % 15 doguya düşücek.
Keske yakın yerlere düşse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…