asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Ama çok üzgünüm Nişanlım istanbul metris'te ama çok zorlanıyor.Etrafı hapçı tinercidoluymuş.4kişilermiş kısa dönem.O kadar yoruyolar ki acemilikten betermiş.Kızlar çok moralim bozuk

Ama çok üzgünüm Nişanlım istanbul metris'te ama çok zorlanıyor.Etrafı hapçı tinercidoluymuş.4kişilermiş kısa dönem.O kadar yoruyolar ki acemilikten betermiş.Kızlar çok moralim bozuk
Benim askerim de resmen acemi birliğini özler oldu, tabi ben de Malesef olabiliyor böyle şeyler...
Şimdiden hayırlı teskereler...

Malesef askerimin vatani görevini nerede yaptığını bile bilmiyorum şuanda

nasıl yani deryacım,konuşamadınız mı ?
İpekkk canımmm, napıosun?
Dün askerimi kırklarelinden aldılar, başka biyere götüreceklerdi. Ama neresi olduğunu bilmiyordum, taa ki 216 kodlu bir numara tlfnumu arayana kadar
Aşkımı istanbula götürmüşler, 1.ordu komutanlığı'na
Aşkım artık bana daha yakın yani

eşi sevgilisi kardeşi v.s TUNCELİ HOZAT ta askerlik yapan arkadaşlar lütfen biraz bilgi verin. oraya gideceğini oğrendiğimden beri sanki dünya benim için durdu.

deryacım iyiyim çok şükür,seni sormalı dicem ama vazgeçtim süpper görünüyosun
hep böyle güzel,mutlu haberler al sevdiceğinden,bende çok sevindim senin adına arkadaşım peki sen tam olarak nerdesin,istanbula yakın mısın ?

vayyyy sansaaa bakkk süpersiniz hadi canım cok sevindim adınaa

Sağol ipekcim çok sağol, biz de çok sevindik walla. Şimdi askerim cennet gibi bir yerde
Tuğgeneralin habercisi oldu
Komutanlar benimkine çok şanslısın, şuanda türkiyedeki bütün askerlerin olmak istediği bir yerdesin, kıymetini bil demişler. Bir sürü mülakatın sonunda döndü dolaştı istanbula kadar geldi aşkımmm. Anadolu yakasında o, ben de bursadayım tatlım, aramızda 2buçuk saat fln var yani bi de aşkım beni çok özlemiş ki, yalnız istanbula gitmeme izin verdi

vayyyy sansaaa bakkk süpersiniz hadi canım cok sevindim adınaa
sağol canım, walla biz de çok sevindik, mutluluktan uçuyorum

ne kadar gurur duymuşsundur sevdiceğinle deryacım,ne güzel bi haber maaşallah...
ne ka güzel inş tez zamanda görürsünde sevdiğini canımın içi :)
ewet canım yaa, gerçekten çok gurur duydum aşkımla
canım kocişim benim yaa, çok özledim onu ben
inşallah yakın zamanda da görüp sarılabilirim kuzuma
bu gece onun yastığını yorganını koklayarak uyuyacağım yine

ayyy canımsın yaa derya ne güzelde dile getirmişsin özlemini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…