Sülüsteki teslim tarihi ne tatlım ?
bak canım dio ki
sevk tarihi: 08.09.2011
yol süresi: 2 gün
katılacağı tarih: 11.09.2011
aynen öyle daha yanında ama şafak saymaya başlıyosun
gelibolu'da canım
peki sen yakın mısın Gelibolu'ya ?
5,5 saatlik bi mesafe.
çalışmıyo olsaydım evet esmeye pek vaktim olmuyo
olsun canım calışmıo olsanda evde düşün düşün kafayı yerdin böylesi daha güzel
bir gün daha bitti yeni bir gün yeni bir şafak.. iyi geceler
nasıl bir duygu akrep erkeğini beklemek. Cok huzursuz oluyorum bu konuda erkeklerin cogu değişiyor diyorlar. benimkide değişirse cok üzülürüm..
onu beklemek bile çok güzel bir duygu... onunla yaşanan her duygu harikanasıl bir duygu akrep erkeğini beklemek. Cok huzursuz oluyorum bu konuda erkeklerin cogu değişiyor diyorlar. benimkide değişirse cok üzülürüm..
Ayyy kıyamam yaa, cidden kötü olmuş... ben gittikten sonraki gün de evde oturdum, doya doya ağladım, tabi doyamadım lafın gelişi, yoksa 6ay oldu ama hala ağlıyorum yani...O halde işe gitmek çok zor olurdu, çünkü resmen hasta oldum o gidince... Askerin muhtemelen gece çıkar yola, sen de uğurlamaya gidebilirsin böyleceahh canım yaa nası bi anlattıysan yasamış kadar oldum
bende daha fazla vakit gecirebilmek için yıllık izne cıktım ama nası ayarladıydak maşallah bize ben 6sında işbaşı yapıcam o 11inde gidicek ve ben o gün çalışıo olucam
cok kötü oldu bu
emin ol onlar gidince zaman duruyor... en azından ilk birkaç ay:85::85::85:keşke onlar gidince de zaman bu kadar hızlı geçse
Biz de aynı işyerindeydik... Offf gece gündüz birlikteydik.. Bizi 6 aydan fazla oldu, hala alışamadım yokluğuna... o gelene kadar da alışamayacağımNişanlımla bende aynı işyerinde çalışıyoduk gideli 53 gün oldu o ilk zamanlar yok mu o ilk zamanlaarşimdi bile alışmış değilim ama bak bi hafta sonra iki ay olmuş olacak Allah can sağlığı versin
ohhh ohhh zeynomm yaa gözün aydın, 1yıldan düşmek acayip süper bi duygu, sanki plakalara gelmiş gibi hafiflio insanİyiyim tatlım bu akşam
Çünkü bu akşamdan sonra bir seneye düşüyoruz
3 ayımızda geride kaldı çok şükür.
Sen nasılsın nasıl gidiyor
canım benim en zor kısmı gitmeden önceki son günleri ve gittikten sonraki ilk günler... Biz gitmeden 10gün önce fln öğrendik gideceğini... ama yüzüne bakıp bakıp ağlıodum son günlerimizde... halbuki gidebilme ihtimalini biliodum, gidip kendi kaldırdı tecilini, biz istedik gitmesini... ama yine de iş kesinleşince dünyam yıkıldı sanki.. Neyse ki şükür şafağımız 268 kaldı, 187 gün bitti...sanıorum ki zaten en zor kısmı gidene kadar olan kısmı
çünkü hersey cok belirsiz her sey kafanda bissürü soru işareti basta ne zaman gidicek diodum sonra nereye gidicek dedim simdi gittiği yer nası bi yer olucak orda rahat edebilecek mi ordan sonra nereye gidicek ???? :84:
ama haklısın başladıktan sonra muhakkak biticek
Sülüsteki teslim tarihi ne tatlım ?
bizim 455 gün mesela canım, her dönemin farklı oluo, 460 değil askerlik süresi...kızlar yazdıklarımız karışıyo sanırım benim yazdıklarım başkası yazmış gibi alıntılanıyo.
458 den düşüceksin eğer iki gün yol iznin varsa ben öyle yapmıştım yani.
Saol canım, içimden geçeni yazdım.DeryaW yazdıkların hoşuma gitti ne güzel ya yanına gidiyorsun e peki kaç senedir berabersiniz askerlikten öncede uzun yıllar geçmişiniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?