Aminnnn canım, hepimize inşallah...cok sevindim canım allah mutlulugunuza mutluluk katar insallah
amasya da kırklareli de iyidir canım
Selam kızlar. İnternet çok yavaş olduğu için önceki sayfaları okuyamadım kusura bakmayın.. Benim durumum şöyle; erkek arkadaşımla 2,5 ay önce ayrıldık. Ortak karar gibiydi ama o istedi ayrılığı.. Ağustosun başlarında askere gitti. Bildiğim kadarıyla Foça'da jandarma komando eğitimi alıyor. Kısa dönem beklerken uzun dönem çıkmış ve en ağır eğitimin verildiği yerdeymiş, Foça'nın bu konuda kötü namı var belki bilirsiniz. Kendi kuzenleri ahımın tuttuğunu söylediler.. Neredeyse 3 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ayrıldıktan sonra bir daha görüşmedik. (Ben sadece birkaç sonra manidar bir emaille hoşçakal dedim, cevap atmadı atamazdı da biliyorum.) Ona deliler gibi aşık değilim hiç olmadım da, ama ilkti ve son olmasını istiyorum. Adım atma konusunda kararsızım. Her ne kadar objektif bakamasam da suçlu olmadığımı düşünüyorum o yüzden ondan bir şeyler bekliyorum. Belki o seni bırakmış daha niye uğraşıyorsun diye sorabilirsiniz. Biz yüzyüze görüşmeden önce telefonu seni seviyorum diyerek kapatmıştık. Biri var mı diye çok sordum, ayrılırken. Ama her defasında yok dedi. Beni sevmiyor musun dedim çok kez. Seviyorum ama ilk heyecan yok dedi. Böyle havada kaldı gibi, belirsizlik var sanki. O yüzden hala aklımdan çıkmıyor belki de. Ayrıca çalışma hayatına atılmıştı ve başından beri uzaktaydık birbirimizden. Birçok şeyin kafasını karıştırdığını düşünüyorum ve dönüşü olabileceğini sanıyorum. Sizce beni aklından geçiriyor mudur oralarda? Arkadaşlarımın çoğu arar diyor ama henüz bir gelişme yok. Bilemiyorum, ben de ilk zamanlara göre daha iyiyim ama yine de aklımda soru işaretleri var işte.. Beni anladığınızı umuyorum. Bu konuda her yoruma açığım cidden çok önemli benim için. Bir de uzun dönemlerin yemin törenleri ne zaman ve ne kadar izinleri olduğunu söyleyebilir misiniz? Bayramda herhangi bir izin durumu var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim..
Merhabalar.. Bende İzmirde yaşıyorum ve Foça'nın namını bilmeyen yok sanırım :44:
Gerçi son yıllarda eskisi gibi değil derler ama yine de berbat bir yer..
Neden bittiğinden bahsetmemişsin o yüzden ne kadar yararım dokunur bilemiyorum. Kafanız karışmış olabilir, dinlenmek istiyor olabilirsiniz ama bir kere soğudunuz mu geri dönüşü olacağını sanmıyorum. 3 yıl bu kolay değil.. Eğer karşısınızda ki insan inanıyor kendinize de güveniyorsanız aşkınızın peşinden gidin derim.. malesef zaman kötü ve işte bu dediğimiz kişilere kolay rastlayamıyoruz. Değerini bilmek gerek..
Yemin töreni olmuştur malesef.. Aslen ayın 1'inde olması gerekir ama malum bayram erken çıkarlar.. 7 günlük bir izini olur.
Benim kuzenimde 1 Ağustosta gitti şuan izininde.
Ayrıca askerlik hiç kolay değil.. Tam destek olunacak zaman :44: Neden aramamış? En çok sana ihtiyacı olmalı.. :44:
Selam kızlar. İnternet çok yavaş olduğu için önceki sayfaları okuyamadım kusura bakmayın.. Benim durumum şöyle; erkek arkadaşımla 2,5 ay önce ayrıldık. Ortak karar gibiydi ama o istedi ayrılığı.. Ağustosun başlarında askere gitti. Bildiğim kadarıyla Foça'da jandarma komando eğitimi alıyor. Kısa dönem beklerken uzun dönem çıkmış ve en ağır eğitimin verildiği yerdeymiş, Foça'nın bu konuda kötü namı var belki bilirsiniz. Kendi kuzenleri ahımın tuttuğunu söylediler.. Neredeyse 3 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ayrıldıktan sonra bir daha görüşmedik. (Ben sadece birkaç sonra manidar bir emaille hoşçakal dedim, cevap atmadı atamazdı da biliyorum.) Ona deliler gibi aşık değilim hiç olmadım da, ama ilkti ve son olmasını istiyorum. Adım atma konusunda kararsızım. Her ne kadar objektif bakamasam da suçlu olmadığımı düşünüyorum o yüzden ondan bir şeyler bekliyorum. Belki o seni bırakmış daha niye uğraşıyorsun diye sorabilirsiniz. Biz yüzyüze görüşmeden önce telefonu seni seviyorum diyerek kapatmıştık. Biri var mı diye çok sordum, ayrılırken. Ama her defasında yok dedi. Beni sevmiyor musun dedim çok kez. Seviyorum ama ilk heyecan yok dedi. Böyle havada kaldı gibi, belirsizlik var sanki. O yüzden hala aklımdan çıkmıyor belki de. Ayrıca çalışma hayatına atılmıştı ve başından beri uzaktaydık birbirimizden. Birçok şeyin kafasını karıştırdığını düşünüyorum ve dönüşü olabileceğini sanıyorum. Sizce beni aklından geçiriyor mudur oralarda? Arkadaşlarımın çoğu arar diyor ama henüz bir gelişme yok. Bilemiyorum, ben de ilk zamanlara göre daha iyiyim ama yine de aklımda soru işaretleri var işte.. Beni anladığınızı umuyorum. Bu konuda her yoruma açığım cidden çok önemli benim için. Bir de uzun dönemlerin yemin törenleri ne zaman ve ne kadar izinleri olduğunu söyleyebilir misiniz? Bayramda herhangi bir izin durumu var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim..
1 hafta sonra askım olmicak yanımdaa:84::84::84:
ayy canım yok maalesef, benim askerim kırklareline gitmişti ama merkeze, mekanize tugayına. Orada 10gün fln kalıp başka yere geçti. Bide bi arkadaşı kırklarelinin ilçelerinden birindeydi, ama rahattı die biliyorum. Hayırlısı olsun inşallah. En azından marmara bölgesinde.. Hem trakya iyidiramasya iyiydi canım evet ama bugün kırklareli ye geçti bakalım orası nasıl varmı kırklarelinde görev yapan tanıdığın
canım sen benden daha iyilerine layıksın lafını kullandıysa boşver bırak gitsin... Yok desede hayatında biri vardır, yoksa da olma ihtimali olmuştur, birisine karşı ilgi duymuştur, duymadıysa da duymaya müsait bir yapıdadır fln.. bana çok tanıdık geldi bu hikaye, tecrübelerime dayanarak yazıyorum.. Ben tekrar mücadele ettim ama zaman kaybından başka bişey olmamıştı. Napman gerektiğiyle ilgili kararı kendin vereceksin tatlım. Ama mücadele etmeye değecek biri gibi gelmedi bana açıkçasıÖncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Kendisi evlenirsek sıkılacağımızı düşünmeye başlamış. Bir de bayan iş arkadaşlarından etkilendiğini sanıyorum. Farkında olmadan onu fazla sıkmış olabilirim diye düşünüyorum ama dediğim gibi hatalıyımdır belki ama suçlu değilim bundan eminim. Zaten kendisinden daha iyilerine layık olduğu klişesini bile söyledi. Sorun bende değil onda yani. Kendimden çok ona güvenirdim. Çalışıp para kazanmaya başlayınca değiştiğini düşünüyorum, aklı karıştı sanki. Aldatma vs olmadı. Biri yok dedi, ilk heyecanın kalmadığından yakındı. O ilk heyecan kimde kalıyorsa artık.. Belirsizlik var işte. Askerdeyken beni düşünür diye umut ediyorum sadece.. Bu arada onlar ağustosun 12sinde teslim oldu. Geçtiğimiz cuma kısa dönemlerin yemin töreni olduğunu evci çıktıklarını biliyorum. Ama uzun dönemlerinki biraz daha geç oluyor diye duymuştum. İnternetten araştırdım ama bulamadım tam tarihini. Öyle işte..
Allah kavuştursun canım8 Eylülde benimde nişanlım gidiyor..Manisa kırkağaç'a..
Haftaya bugün teslim olmuş oluyor1 haftamız kaldı (
Seni de Allah kavuştursun canım1 hafta sonra askım olmicak yanımdaa:84::84::84:
uzun dönem miiii
bizimde mahde kısa dönem yapan çocuk geldi as kalmış die dalga gçti dedim sizin gibi 150den başlıyamadık hatta daa gelemedik bile diesinir oldummmm
uzun dönem miiii
bizimde mahde kısa dönem yapan çocuk geldi as kalmış die dalga gçti dedim sizin gibi 150den başlıyamadık hatta daa gelemedik bile diesinir oldummmm
8 Eylülde benimde nişanlım gidiyor..Manisa kırkağaç'a..
Haftaya bugün teslim olmuş oluyor1 haftamız kaldı (
Allah kavuştursun canım
ayy canım yok maalesef, benim askerim kırklareline gitmişti ama merkeze, mekanize tugayına. Orada 10gün fln kalıp başka yere geçti. Bide bi arkadaşı kırklarelinin ilçelerinden birindeydi, ama rahattı die biliyorum. Hayırlısı olsun inşallah. En azından marmara bölgesinde.. Hem trakya iyidir
kırklarelinin neresiydi canım? yaa canını sıkmamak için demedim ama benim eski yorumlarımı okursan, aşkımın kırklarelindeki ilk günlerinde yazdıklarımı... biz de isyanlardaydık. Güya merkez ama iki dağın arasında çukurda bi karakolmuş bunların birliği.. 2 tane ankesör vardı sadece, 1 tanesi bozuktu hiç çalışmıyordu, diğerinden de askerimin sesi bana hiç gelmiyordu, ben konuşuodum o dinliodu... yemekler berbattı fln... Dediğin gibi cins cins adamlar fln... Daha neler neler, anlatmakla bitmez... Bir de orası kaydırma birlikmiş, ordan doğuya fln gönderiolarmış die duyduk, yüreğimiz ağzımızda bekledik. Allahtan bi mülakat yapıldı da aşkımı istanbula seçtiler. Allah dualarımızı kabul etti ve 10-12günlük eziyetten sonra rahata kavuştuk...yok canım ya marmara trakya die bakınca iyi görünüo da yazık çok kötü aşkım valla eroinman psikopat dolu dio canı çok sıkkın berbattt biyermiş
ve son 8
Benimde 5 kaldı canım
Şu son günlerde artık bakmaya doyamıyorum
İçim gidiyoo
kırklarelinin neresiydi canım? yaa canını sıkmamak için demedim ama benim eski yorumlarımı okursan, aşkımın kırklarelindeki ilk günlerinde yazdıklarımı... biz de isyanlardaydık. Güya merkez ama iki dağın arasında çukurda bi karakolmuş bunların birliği.. 2 tane ankesör vardı sadece, 1 tanesi bozuktu hiç çalışmıyordu, diğerinden de askerimin sesi bana hiç gelmiyordu, ben konuşuodum o dinliodu... yemekler berbattı fln... Dediğin gibi cins cins adamlar fln... Daha neler neler, anlatmakla bitmez... Bir de orası kaydırma birlikmiş, ordan doğuya fln gönderiolarmış die duyduk, yüreğimiz ağzımızda bekledik. Allahtan bi mülakat yapıldı da aşkımı istanbula seçtiler. Allah dualarımızı kabul etti ve 10-12günlük eziyetten sonra rahata kavuştuk...
Hiç böyle bişey ummuyorduk, doğuda olup da benim askerimden çok daha rahat olan askerler tanıdım ben.. Ummadığımız anda şans bize güldü. Sen de çok dua et, Allah sizi de kurtarsın oradan... Mülakat fln olursa katılsın, belki seçilip başka yere gider.. Kader kısmet aslında bu işler, bakarsın zamanla orada da rahata kavuşabilir. Bi arkadaş vardı, kırklarelinde artık komutanlarla fln çok samimi olmuş askeri, çok rahat, cep kullanıo fln diodu. Dedim ya kısmet işte...
cnm başlarda çok acı verio..nefessiz bile kaldğını hissediosun..ancak zmnla alışıosun..hatta şimdi nasıl alışılır buna diosundur ama inanki alışılıo..bi kere diosunki bn ii olıyım askerime moral veriyim sonra diosunki hagayret 400ler 300ler bitsin şafak yarılansın mehtapgelsin bölegeçio..ama burayı erken bulman ii olmuş çünkü burdada seni anlayanlarla vakit geçirmn çok ii gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?