asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

kuzum senin asker uzun dönem fln mıydı benimki kısa dönem öle mülakat lafı fln geçemdi şaşırdım şimdi aman mülakat sınav dediler girdide noldu en psikopat yere gitti bidaha olmasın mülakat fln
uzun dönem canım. kırklarelinde öyle psikopat bağımlılar fln vardı benimki gittiğinde de, zaten fazla dayanamazdı orda, seçip aldılar onu ordan, şimdi paşa habercisi, grand tuvalet giyinio fln çok şükür Allah'ıma. Darısı başınıza

ben de öyleydim. Öğrendiğimiz günden gidene kadar öldüm resmen.. Önce kendimi tuttum ama son günlerde artık iyice koptum, yüzüne bakıp bakıp ağlıodum, hep o beni teselli ediodu kuzummm yaa kıyamam. gittiği ilk günler de çok zor oluo ama inan ki 200lere gelince insan biraz olsun alışıo

bizim mülakatlık durumumuz yok canım boşuna umutlanmayım şu askerlik kısalsaydı yada zaman geçse sağsalim gelseydi bi an önce başka bişi istemiyorum

valla cnm bn tutmaya çalışodum kendimi sonra bktm onu izlerken yada mesela yan odaya gdiio bi ağlamaya başlıodum..daha yanındayken tşörtünü koklayıp ağlıodum..ilk gittiği günnler bnde hiçbişy yemedm..ama deryawında dediği gbi zmnla alışıosun bak deryayla biz 200lere geldk ama nası geldniz dersen onu Allah bilir..ama inan kısa hedefler koy kendine onlarla mtlu oluosun mesel a 400ü bitirmek sonra 300ü yarılamak gbi..

İzine geldiğinde geri göndermek daha zor olmuyomu kızlar yaa??
Tam yokluğuna alısmısken yeniden o zorlu günlere dönmeye nasıl dayanılır bilmiyorum
Ne dersiniz acaba hiç izin kullanmasamı? Bu aralar onu düşünüyoruz
Ama biyandanda okadar zaman görmeden nasıl dururum onuda bilmiyorummmmm :26:

Evet tekrar göndermek çok ama çok zor ben iki kere tekrardan yolladım ordan biliyorum..
Bizde başta izin kullanmayız diye düşünüyorduk ama çok özlüyorsun ya dayanamıyorsun
Biz dayanırız dersen o başka tabi canım.

cnm valla bnm askerim uzakta yapıo..izne geldi ewt göndermesi zor oluo ama hem ona hem sana moral oluo..o mutlulukla bi süre idare ediosun ama belki yakın olur sana sen çarşısına gdersn..derya tertibim gidio mesela

cnm valla bnm askerim uzakta yapıo..izne geldi ewt göndermesi zor oluo ama hem ona hem sana moral oluo..o mutlulukla bi süre idare ediosun ama belki yakın olur sana sen çarşısına gdersn..derya tertibim gidio mesela

Bizde öyle düsünüyoruz
6 Saat yol belki gidebilirim bilmiyorum ama izinden sonra tekrar göndermek ölüm gibi gelir galiba

Ve bugün safağımız basladı
Düşüyoruz artık 460dan
Persembe günüde teslim olcak offf ne zor bi durumm

ewet tertibimle 200lere geldik ama nasıl geldik bi Allah bide tertibim bilio walla

off offf hem de ne zor oluyor anlatamam... sanki ilk kez gönderiyorsun gibi acıyor için. İzine gelmesi şöyle bişey; hem kabuk tutmuş yarayı tekrar kanatmak gibi bişey, hem de gücünün tükendiği anda güç ve moral depolamak gibi...
kararı sen ver canım

ben de aslında gelmesini istemiyorum ama beni dinlemiyor geliyor işte.. annesi babası benim kadar sık gidip göremiyor, özlüyor tabi ailesini.. ben de fazla ısrar edemiyorum gelme die, çünkü bencillik yapmış oluyorum sanki... ben gidip görüyorum die onları mahrum edemem

en güzeli gidip yerinde görmek walla, çünkü biliosun ki akşam olunca onu orada bırakıp geleceksin. Ama o gelince öyle olmuo, sanki askerden önceki yaşantımıza geri dönüyoruz, hiç gitmemiş gibi, insan rahata çabuk alışıo ve gidince tekrar sıfırdan aynı acıları yaşıyoruz yaa

ooooffff okadar kötümü kuzum yaaa ((( allahım bian önce bitsin hayırlısıyla gelsinler sağsalim
yaa senin askerinin olduğu yeri tam bilmiyorum canım, senin anlattığın kadarıyla öyle dedim. ama benimkinin gittiği yer kötüydü walla tatlım

allah kavuştursun, şafağın su gibi akıp gitsin inşallah canım...
Gidip görmen daha iyi oluyor walla, tavsiyemdir..

cnm valla şimdi gidemezsin onu görmeye çünkü yemin törenine kadar dışarı çıkamıolar..ancak daha sonrasında gidebilrsin..ayrıca bi şafağını kontrol et direk 460dan düşmeyebilir..458 olabilir tatlım

yaa senin askerinin olduğu yeri tam bilmiyorum canım, senin anlattığın kadarıyla öyle dedim. ama benimkinin gittiği yer kötüydü walla tatlım
canım aynı ilçede değiller zaten ama dedin ya kırklareli genelde öleymiş die gerçi canım sen ole demesende çevremdeki erkekler tanıdık arkadaş akraba vs. hepsi aynı şeyi sölüyo zaten kırklareli iyi DEĞİL diyolar benimki babaeski de

tertip ben yemin töreninden önce de gitmiştim ama o çıkmadı, gidip askeriyede görmüştüm, sabahtan akşama içerde oturduyduk öyle, süpriz yapmıştık bide, çok sevinmişti. Bne de onu kamuflajlarla görünce çok gaarip olmuştum, ahh yaa ne günlerdi

ahh ahh inş canım ya keşke öle bişi olsa :) daha neisterim :) gelmesini

şafak atarsa 230 yarısına geldik

Mamak / Ankara / MEBS

yaşadığım şehirde askerlik yapıyo paşam böyle bi şans bi daha çıkmaz karşımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…