asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

hakkaten ne şans ya şansın kralı böle olur

süper ya bende çok dua ettim eşim iştanbula düşsün diye ama olmadı 3 saat uzaklıkta edirnede çavuş olarak yapıyor 152 günümüz kaldı

Allah kavultursun nasip kısmet.
sizin işte skerlik bitince yanınıza gelecek.
benimkide sizinkinin tam tersi :) istanbula yaşadığı yere gidecek asker olmasına sevinir mi insan ama napiiimm

Allah kavultursun nasip kısmet.
sizin işte skerlik bitince yanınıza gelecek.
benimkide sizinkinin tam tersi :) istanbula yaşadığı yere gidecek asker olmasına sevinir mi insan ama napiiimm

bu zamanın tadını çıkar en zor sıkıntılı günlerinde yanındasın bi derdi olduğu zaman yanına gidebiliceksin bu yüzden çok mutlu olman gerekir . askerden sonra yaşadığı yere dönücek elbet ama inşallah seni almaya yani düğün için tekrar gelir rabbim hayırlısını nasip etsin

Gitti
Dün teslim ettik
Nasıl gececek 15 ay
Nasıl dayanılır
Baktğım heryerde bi anı bi hatıra bi yaşanmışlık
Zaman durdu

Ahh ahh nerdeyse aynı cümleleri kuruyordu gittiğinde..

Gittiği gibide gelecek merak etme

insallah canım

Meğer sesini duyabilmek ne büyük mutlulukmus
Duşa bile girmekten korkuyorum, ya ben dustayken ararda konusamazsak diye
Aşkıııımmmmmmm demesi bile insanı ağlatmaya yetiyomus
Özledim demesin diye dua ediyorum cünkü her dediğinde icimden biseyler kopuyo
Durduramıyorum gözyaslarımı
Offf.. Daha cok basındayım nasıl getiricem sonunu bilmiyorumm

şafak 169 :) istanbul
şafak 250, İSTANBUL:98:

kızlaaar sizin yine geçici benim kocam ömür boyu askerr..
merak etmeyin geçer hemen sizinkiiii
allah yardımcın olsun, o da çok zor walla canım. Ama en azından batıdayken kocanın yanında olabiliosun, akşam olunca evine gelebilio Allahın izniyle canım. Gerçi benşm bi arkadaşım şark hizmetinde de kocasının yanına gitmişti. Şırnak'ın bi köyü. Dağın tepesinde 1 göz odaya gelin gitti. Ama çok şükür bitirip geldiler, artık kıbrıstalar Darısı sevdiğinden ayrı olan herkesin başına:98::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…