asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Haklisin .. Ben Zaten uzaktaydim Sevdigimden ama yinede insan daha cok Özlüyor ya :)

Askerlik çok farklı gerçekten, özgürlüğün kısıtlanıyor istediğin zaman ulaşma gibi bir imkanın olmuyor bu durum can sıkıcı zamanla çileden çıkyorsun sonlara doğru alışıyorsun en son zamanlarda yeter artık diyosun.. Sanırım o an bu an 9 gün kala bitsin artık yeter diyorum.. Allah sabır versin tüm bekleyenlere..

Amin Insallah.. Yani Sevgililer Gününde Yanindami Olacak Benim Olmicak dogal olarak ne yapacagimi Düsünüyorum

Amin Insallah.. Yani Sevgililer Gününde Yanindami Olacak Benim Olmicak dogal olarak ne yapacagimi Düsünüyorum

10 Şubatta geliyor askerim,10 Şubat bizim Yıl dönümümüz Hatta 5. yıl dönümümüz

14 Şubat falan artık hep beraber olacağız inşallah..

Geçen yıl sevgililer gününde dağıtım iznindeydi sevgilim o nedenle yine beraberdik..

Ay Ay Sansa bak Ya
Ben yurt disinda oldugum icin zaten uzakim Ondan Yanii Sevgililer Günü anca Evlendigmzde yasari

sağol canım . teskere tarihiniz benim nişan tarihim :) allahım biran once gecsin zamanda mayısa hazirana gelelim çok istiyorum :)
Aaaa ne güzell, nişanlanacaksınız yani, Allah tamamına erdirsin Gerçi orda 21 mayıs yazıo ama aşkım bi 7-8 gün önce çalacak teskereyi izinleri en son düşeceğim, şimdi fazladan sayayım da, sonradan 7-8 gün düşmek çok keyifli olcak inşallah
Az kaldı mayısa

yok canım gecen sene oldu nişanımız 21 mayıstaydı :) evet aslında oyle hesaplamak daha iyi soradan düşerse günler daha güzel olcak ozaman benimkide haziran sonu temmuz bası gibi gelicek :) az kaldı ya ama işte bazen günler geçmek bilmiyor..

İzmir

Kalbim, aklım, mantığım , fikrim , zikrim , herşeyim canımın içi orada ...

192

m&y

yaa off benım sevgılım 24 subatta teslım olucak bılecık golpazarında acemı bırlıgını yapacak nasıl bır yer dır bılmıorum.( ama cok korkuyorum onsuz nasıl dayanırım bılmıyorum 5 yılllık bı ılskımız var.(

canım Allah kavuştursun şimdiden...
Biz de ilk günler nasıl dayanırız diyorduk, bu topiklere gelen herkesin ilk sözüdür bu
Ama bunu diyenlerin hepsi birgün teskeresini aldı askerine kavuştu, ve de hala kavuşmaya devam ediyorlar...
Çok ağladım sızladım ama bizim de 100 günümüz kaldı..
Bu günleri hayal bile edemezdim...
Şafak topiğimize gelirsen orada bir çok arkadaşla konuşup daha kolay vakit geçirebilirsin, orada herkes birbirine destek oluyor.. Ben de bu zor günleri böyle geçirdim mesela, bugün bi arkadaşımızın teskere alışını kutluyoruz mesela
460 günü bugün bitirdi, hepimiz onun heyecanını yaşıyoruz, hadi gel sen de paylaş

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...panonuz-safak-kac-tezkereci-guzeller-460.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…