Darisi basimiza Artik
Sayılı gün çabuk geçer diyenlere uyuz olurdum ilk başlarda şuan ne kadar haklı olduklarını görüyorum
Haklisin .. Ben Zaten uzaktaydim Sevdigimden ama yinede insan daha cok Özlüyor ya :)
Askerlik çok farklı gerçekten, özgürlüğün kısıtlanıyor istediğin zaman ulaşma gibi bir imkanın olmuyor bu durum can sıkıcı zamanla çileden çıkyorsun sonlara doğru alışıyorsun en son zamanlarda yeter artık diyosun.. Sanırım o an bu an 9 gün kala bitsin artık yeter diyorum..Allah sabır versin tüm bekleyenlere..
Amin Insallah.. Yani Sevgililer Gününde Yanindami OlacakBenim Olmicak dogal olarak ne yapacagimi Düsünüyorum
10 Şubatta geliyor askerim,10 Şubat bizim Yıl dönümümüzHatta 5. yıl dönümümüz
14 Şubat falan artık hep beraber olacağız inşallah..
Geçen yıl sevgililer gününde dağıtım iznindeydi sevgilim o nedenle yine beraberdik..
Ay Ay Sansa bak Ya
Ben yurt disinda oldugum icin zaten uzakim Ondan Yanii Sevgililer Günü anca Evlendigmzde yasari
Hadi bakalım evlilik ne zaman canım? Bu arada Söz nişan bişey varmı şuanda?
Hayir Henüz yok.. Askerden geldgnde Nisan Olacak Hayirlisi Artik
Kızlarrr Şırnakta olan yokmuuu
Hiç rastlamadımmm:44::44:
Allah kurtarsın canım :26:benim nişanlım şırnakta suanda.silopide ,5 ayı kaldı ama gecmiyo zamann cok sıkıldım. seninki sırnak'ın neresinde canım ?
Allah kurtarsın canım :26:
Aaaa ne güzell, nişanlanacaksınız yani, Allah tamamına erdirsinsağol canım . teskere tarihiniz benim nişan tarihim :) allahım biran once gecsin zamanda mayısa hazirana gelelim çok istiyorum :)
Aaaa ne güzell, nişanlanacaksınız yani, Allah tamamına erdirsinGerçi orda 21 mayıs yazıo ama aşkım bi 7-8 gün önce çalacak teskereyi izinleri en son düşeceğim, şimdi fazladan sayayım da, sonradan 7-8 gün düşmek çok keyifli olcak inşallah
Az kaldı mayısa
Kalbim Gaziemir de atmakta :98:
Şafak ise 269
canım Allah kavuştursun şimdiden...yaa off benım sevgılım 24 subatta teslım olucak bılecık golpazarında acemı bırlıgını yapacak nasıl bır yer dır bılmıorum.( ama cok korkuyorum onsuz nasıl dayanırım bılmıyorum 5 yılllık bı ılskımız var.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?