- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
benim sözlümde hakkari çukurca'da.şafak sayamıyorum bile.daha çok var askerliğin bitmesine.zaman hemen akıp geçse.eylülde kavuşcaz Allahın izniyle..
Allah kavuştursun kızlar, hayırlı teskereler...slmm cnm benimde nisanlimm suan Burdurda birazdan teslim olacakkendmmiiiiiiiiii cokk ktuu hssediorumm bana yardm edn ondan cok uzaktayimm birde boyle habersiz kalacagimi dusunmekk delirtioo benii (((((((((((((
Allah kavuştursun kızlar, hayırlı teskereler...
Rabia merak etme, askerin illa ki fırsatını bulunca haberdar eder seni, üzülme
Canım benimkide acemi birliğini burdurda yaptı orda bir sorun yaşamaz 1 ay zaten acemi birlikleri teslim oldukları gün çok yoğun geçiyor bir çok işlem yapıyorlar daha sonra rahat olur.Bende ilk gün çok huzursuzdum sonra günde 10 defa aramaya başladıslmm cnm benimde nisanlimm suan Burdurda birazdan teslim olacakkendmmiiiiiiiiii cokk ktuu hssediorumm bana yardm edn ondan cok uzaktayimm birde boyle habersiz kalacagimi dusunmekk delirtioo benii (((((((((((((
canım benim yarim acemi birliğinde oradaydı 28 gün yaptı kurtulduk ordan ..
biz çok çektik umarım siz çekmezsiniz..
kalabalık bi yer tel sorunu cok olur .. yarim tel kuyruklarındaydı gece gündüz ..
sormak istediğin soru olursa sor bana canım..
bu bana cevap mıydı ?
canım benim yarim acemi birliğinde oradaydı 28 gün yaptı kurtulduk ordan ..
biz çok çektik umarım siz çekmezsiniz..
kalabalık bi yer tel sorunu cok olur .. yarim tel kuyruklarındaydı gece gündüz ..
sormak istediğin soru olursa sor bana canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?