asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

36 gün kaldı sana dokunmama :98:
kokunu çok özledim, boynunun mis gibi kokusunu ...

168 ♥

izmir

Son düzenleme:
22 Şubat 2011... Günlerden Salı...
Hayatımın en sıkıntılı günüydü. Yüzüne bakıp bakıp ağlıyordum. Önümüzde uzunluk-kısalık kavramını çözemediğimiz sanki sonsuzzz bir 15 ay vardı.. Önümüzü göremiyorduk. Bitmez diyorduk. 15 ayda neler olmaz ki? İnsanlar evlenir, çocukları olur, insanlar ölür, hasta olur, iyileşir, sevgililerinden ayrılır, yeni insanlara aşık olurlar, hatta evlenirler...vs. 460 günde hayat çok değişebilir.. Peki ben nasıl sokağa çıkacağım, nasıl işe gideceğim, nasıl alışveriş yapacağım yalnız başıma? BU 1-2 ay değil ki! Tam 15 ay. Ben bu işleri hiç yalnız yapmadım ki, nereye nasıl gidilir bilmem bile... Herşeyden önemlisi nasıl nefes alırım ki sensiz? Balığı sudan çıkartınca nasıl nefesiz kalırsa ben de öyle kaldım işte 22 şubat Salı'yı 23 Şubat çarşambaya bağlayan gece... İlk kez bensiz bir otobüse binip km'lerce uzağa gittin.. Ve otobüs terminalden ayrıldığı anda şehir bomboş kaldı! Nefes alamadım!
Günler geçmedi, aylar geçmedi, ağladım sızladım, hasta oldum, öldüm öldüm dirildim sanki....

22 Şubat 2012... Günlerden çarşamba...
Geriye bakınca nasıl da geçmiş zaman.. Ne kadar az kalmış kavuşmamıza... Meğer geçiyormuş zaman.
İnsan her türlü zorluğa alışıyormuş. Zor da olsa her türlü acıya dayanıyormuş. Ve acıdan ölmüyorsa insan, demek ki daha da güçleniyormuş, olgunlaşıyormuş

Bu duyguların hiç birisi abartılarak anlatılmadı.. her bir kelime yürekten çıkıp yazıldı.. Ve burada anlatılandan kat kat daha fazla bir acı yaşandı.. Kelimelerin tarif edemediği bir acı..

Şafak 82 <----> 88

benim sözlümde hakkari çukurca'da.şafak sayamıyorum bile.daha çok var askerliğin bitmesine.zaman hemen akıp geçse.eylülde kavuşcaz Allahın izniyle..

slmm cnm benimde nisanlimm suan Burdurda birazdan teslim olacak kendmmiiiiiiiiii cokk ktuu hssediorumm bana yardm edn ondan cok uzaktayimm birde boyle habersiz kalacagimi dusunmekk delirtioo benii(((((((((((((

benim sözlümde hakkari çukurca'da.şafak sayamıyorum bile.daha çok var askerliğin bitmesine.zaman hemen akıp geçse.eylülde kavuşcaz Allahın izniyle..

slmm cnm benimde nisanlimm suan Burdurda birazdan teslim olacak kendmmiiiiiiiiii cokk ktuu hssediorumm bana yardm edn ondan cok uzaktayimm birde boyle habersiz kalacagimi dusunmekk delirtioo benii(((((((((((((
Allah kavuştursun kızlar, hayırlı teskereler...
Rabia merak etme, askerin illa ki fırsatını bulunca haberdar eder seni, üzülme

Canım benimkide acemi birliğini burdurda yaptı orda bir sorun yaşamaz 1 ay zaten acemi birlikleri teslim oldukları gün çok yoğun geçiyor bir çok işlem yapıyorlar daha sonra rahat olur.Bende ilk gün çok huzursuzdum sonra günde 10 defa aramaya başladı

ANKARA ETİMESKUT tankçı ... 29 da teslimm çok moralim bozuk bağıra bağıra ağlamak istiyorummm hiç sevgilisi orada askerlik yapan yapmış var mı ? nasıl bir yerr ?

canım benim yarim acemi birliğinde oradaydı 28 gün yaptı kurtulduk ordan ..
biz çok çektik umarım siz çekmezsiniz..
kalabalık bi yer tel sorunu cok olur .. yarim tel kuyruklarındaydı gece gündüz ..
sormak istediğin soru olursa sor bana canım..

bu bana cevap mıydı ?

özel den msj attım canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…