asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

benim sevgilimde bilecikte ama merkezde 22sinde teslim ettim bilecik cok küçük bi sehir bi caddesi var başka bişe yok ucuz biyer pek gelişmemiş biyer genelde doguya gider derler bilecikten cıkanlar ..Allah gönlünüze göre versin zaman su gibi akıp gecsin Allah tüm sevenleri birbirine kavustursun.sabır diliyorum

Atar ve 165 olur

Gaziemir

benim aşkımda burdur da bnde mehtap sayıyorum ( 23 mart gelsinnnn

Bende mehtap sayıyorum :)

16

Kızlaaarrr tebrik ederimm yemişsiniz valla ayları :)) Allah kavustursun hepımızı,bize de o sayıları görmeyi nasip etsin

benim eşim askerde. oğluşumla asker yolu bekliyoruz. daha babasını göremedi Allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah bizim şafak 267

merhaba seker:) benm sevgilim de tunceli hozatta sık görüşebiliyo musunuz.s zor oluyo araması benmknn nöbektlerde fln görüşblyoruz..

merhaba cnmm...bizimki daha yeni belli oldu...23 martta göreve baslıycak su an ızınde...gorusecegız ınsallah cunku astegmen olarak gorev yapacak...er'lerimize gore daha rahatız...senın askerin kısa donem mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…