92/2 lerin yerleri 3 Mayıs ta açıklanacak sanırım öyle duydum bekleyenlere duyrulur
91/2 den sevgiler
Merhabalar :) 27 Nisan'da belli olucak diyebiliyorum bende ama çünkü 5 Mayıs'da dağıtım izni için yola çıkıcaklar erkek arkadaşımın bana söylediği bu onlara da öyle demişler yani :)
Ay ne zaman belli olursa olsun gelsinler artık anacım ya
Onlar bizim biletlerimiz
Aynen ya ben şu dağıtım stresi ve dağıtım izninin hayaliyle yaşıyorum bi an önce gelsinler inşallah ya şıııııııpp diye geçiversin..Bi de nereye gidiceği belli olaydı iyiydi..
Anladım canım hayırlısı inşallah ..
Dogu batı diye dua etme emi nerede saglıkla huzurla yapacaksa allah orayı nasip etsin inşallah
Doğu ya da batı diye etmiyorum da işte belli olsun nereye gideceğini bileyim havada kalması sıkıntı yapıyo en azından bilsek işte..
Bilmez miyim canım ya bende öyleydim daha dogrusu bizde dokuz dogurduk en sonunda ögrendik ..
Hayırlısıyla sizde ögrenirsiniz bi bakarsınız benim gibi 4 ayınız kalmış..
Allah yardımcımız olsun :)
İnşallah yaa :) Amin Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun :) Zaman geçmeye mecbur elbet geçicek ondan şüphem yok da sağsalim geçsin tek istediğim bu..
Kesinlikle canım 1 yıldan düş bak ne kadar ferahlayacaksın
Öyle ya :) 1 ay sonra oda olucak galiba :) Alıp başımı ustabirliğinin çıktı yere gideseim var aslında da bi belli olsun ona göre plan yapıcam sonra bi de üzülmek var hayal kurupde yapamayınca..
Öyle ya :) 1 ay sonra oda olucak galiba :) Alıp başımı ustabirliğinin çıktı yere gideseim var aslında da bi belli olsun ona göre plan yapıcam sonra bi de üzülmek var hayal kurupde yapamayınca..
aman hayal kurma tatlım. benim canım fena yandı amaaan. istanbul için dünya kadar torpil bulduk çıka çıka şırnak çıktıdiyodum hep gelirim. şimdi kaç km uzağımda :18:
aman hayal kurma tatlım. benim canım fena yandı amaaan. istanbul için dünya kadar torpil bulduk çıka çıka şırnak çıktıdiyodum hep gelirim. şimdi kaç km uzağımda :18:
Senin tickerın ne kadar güzel öyle
Bende istiyoyum
İşte o yüzden kurmuyorum belli olsun da öyle kurucam.. Şans ya sanırım bu olay ben çok sansızımdır da o çok şanslıdır umarım şansı tutarda gittiği yerden memnun olur ya o memnun olsun bana yeter işte ..
hemenciick sende 29 diyebilirsin inş uzun dönem dimi senin kii oy keşke kısa olsaydı gelmiş olurdu şimdiye
bi yer deme. hayırlısı olsun de hakkaten ya... aklımın ucundan geçmezdi şırnak ama oldu yani. belki buralarda olsaydı başına bir şey gelecekti kim bilir. doğudan çok korkmayın ya jandarma değilse rahat ol :) orda jandarmayı görünce ödüm kopmuştu zaten:)
Jandarma ama :/ Cezaevi eğitimi alıyo :/
Oy kısa olmuş olsaydı çoooooooooktan biterdi
Amin canım bende 29 derim inşallah :116:
e korkma o zaman cnm. cezaevinde durcak demekki. komando değil ... karakolda da olmayacak demekki. o zaman doğu olsa da bir şeyi yok. bak benimki ktm'yle ilçeye gitti. bir daha da kafasını dışarı çıkarmadı. çarşı yok dağa çıkmak yok. içerdeler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?