bende selin canım :) görüşürüz daha buralarda çok memnun oldum bende :)))
Ya ben bişi sorabilir miyimmSiz benden daha tecrübelisin yaa
tabi canım sor
Ya ben tam askerliğin bitiş tarihini nasıl hesaplıycam ki :S internetten baktım da değişik değişik şeyler var ya anlamadım da Düz mantık hesaplamıştım ama :) yardım edermisin acaba :)
yedeksubay diye bir site var orası kısa dönemleri sayıyordu canım. ama uzunları bilmiyorum. kaça kaç oluyor seninki? bakayım hemen
92/1 gitti ben baktım da anlamadım ki ya bulamadım sanırım.. Sülüs'ünü 16 şubatta aldı 22 şubatta da teslim oldu
22 şubattan düşüyorsun diye biliyorum. bizimde aralıkın başındaydı ama 12sinde teslim oldu şafak 12sinde atmaya başladı. Yine de uzun dönem olduğu için tam bir şey söyleyemem canım yanlış olabilir.
Bende öyle hesapladım ama bakalım doğrusunu ondan öğrenirim sanırım :) Çok teşekkür ederim :)
sılacım sulusunde yazan tarih neyse o tarihten başlıo askerlik mesela bzm 21şubattı 23ünde teslim oldu 21şubat askerliğnin 1. gnüdü 22şubat 2.günü 23 3.gnü....
ama şafaktan düşmüyor ki canım. düşseydi benim şafak 25 olacaktı. 27 yerine... askeriye çıkış işlemlerini tamamlamış. teslim olduğunda başlamış sayılıyorlar.
ama bna sulus tarihi ddiler yapma yaaa 2gn fzlamı şafak saycm bnnnnnn ztn 400ler btmedi gttiiiii öööfffffff
yok canım bende öyle sanıyodum ama karışıkta aslında. aralık12de gitti ama 10unda başlıyo görünüyordu bu sulus tarihi denen şey sanırım. mayısın 16sında gelecek ama mayısın sonuna kadar asker görünüyor. karışık bu işlerbosver sen 2 gün eksik saymaya devam et, olmazsa doğan güneş yerine 2 dersin :))
ama bna sulus tarihi ddiler yapma yaaa 2gn fzlamı şafak saycm bnnnnnn ztn 400ler btmedi gttiiiii öööfffffff
canım benim askerim de 21 şubatta silüs almıştı, 23'ünde teslim olmuştu, toplamda 24 gün izin kullandık sanırım ve şu an çıkış tarihi 11 mayıs 2012sılacım sulusunde yazan tarih neyse o tarihten başlıo askerlik mesela bzm 21şubattı 23ünde teslim oldu 21şubat askerliğnin 1. gnüdü 22şubat 2.günü 23 3.gnü....
silüs tarihinden itibaren şafak düşmeye başlar canımama şafaktan düşmüyor ki canım. düşseydi benim şafak 25 olacaktı. 27 yerine... askeriye çıkış işlemlerini tamamlamış. teslim olduğunda başlamış sayılıyorlar.
Sizinkileri gördükçe kendi şafağımı söylemeye utanıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?