ne güzel dayanmışsın ohh. kafayı yerdim ben bu manyaklıklageçsin gitsin bitsin zaman hemencicikkkkk
İnşallah yaaa dağ taş olmasında işte..Off böyle sanki milli piyango oynadım da çekilişi bekliyorum ne garip yaa :)
Yok be canım başa geldiği zaman bi şekilde çekiyorsun
Çok zor deliriyorsun kuduruyorsun ama kafayı yemior insan biliyorsun mecbursun çünkü
Yaa neler çektik ya
ARtık gelsinde nişanımızda bi stres atalım
bizim başta belli olmuştu kısa dönem ya, acemiliğe giderken bile ağlıyodum böyle geç öğrenmek daha iyii ya :)
inş çok çok güzel yerler çıkar ama :) ben yaşadım biliyorum ya, kimse gitmesin daha doğuya :18:
Senin kısaa dönemi yaa ne güzel..Benim keçi 2 yıllığı bitirdi sonra 4 yıllık açığa başladı çalışıyodu hem ama bırakıpta gitti düzen kurucam kuramıyorum çıksın aradan deyip de:/
benimki de tutturdu evlenmek gerekaskere gitmeden kalıcı iş te bulamıyorlar... keşke göndermeseydim kaçırsaydım. sende zorla okutsaydın keşke
Bizimkinin işi gücüce vardı yani okul bittikten sonra gidip gelse bişi olmıycaktı yani amaa yook keçi işte ev bark düzücez gidiyim de geleyim dedi sanki 1 haftalık bişiye gidiyo gibi :)
dimi ya aynenningilizce öğretmeni benimki kpssye de girmicem dedi keçi e firmalarda askerlik istiyo. pis firmalar
aa sen de mi nişanlanıyosunnneylülde bizimde stresi başlattım bile elbise seçemiyorum
Seninkinin kpss derdi varmış ama..Bizim ki dayısıyla çalışıyo yani hiç bi skıntı yok aslında ama aradan çıkması lazımmış onun düzen kurmak için :) 2 Sene sonra gidip kısa dönem yapsan ne olurdu beee işte de diyemiyosun onu buna..
Benimkide tam tersiİşini gücünü kurdu herseyi tamam evlenebilmemiz için askerlik engeldi bizde askerliği aradan cıkaralım dedik ve gitti okulda kaldı öyle ...
Neyse az kaldı artık
Bizimkide aynısını yaptı işte.. ziraat teknikeri dayısıyla çalışmaya başladı açık öğretimi de 4 yıllığı bıraktı gidiyim geliyim düzn kuralım 3 yıl uğraşamıycam dedi gittiiiiiiiiiiii :)
Hayırlısı olsun canım hepimiz için
şimdiki aklım olsaydı kesin eve kapatırdım onu
İyi geceler canım
Tanıştığıma memnun oldum bu arada :) Adım Sıla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?