asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

ne güzel dayanmışsın ohh. kafayı yerdim ben bu manyaklıkla geçsin gitsin bitsin zaman hemencicikkkkk

Yok be canım başa geldiği zaman bi şekilde çekiyorsun
Çok zor deliriyorsun kuduruyorsun ama kafayı yemior insan biliyorsun mecbursun çünkü
Yaa neler çektik ya

ARtık gelsinde nişanımızda bi stres atalım

İnşallah yaaa dağ taş olmasında işte..Off böyle sanki milli piyango oynadım da çekilişi bekliyorum ne garip yaa :)

bizim başta belli olmuştu kısa dönem ya, acemiliğe giderken bile ağlıyodum böyle geç öğrenmek daha iyii ya :)

inş çok çok güzel yerler çıkar ama :) ben yaşadım biliyorum ya, kimse gitmesin daha doğuya :18:

aa sen de mi nişanlanıyosunnn eylülde bizimde stresi başlattım bile elbise seçemiyorum

Senin kısaa dönemi yaa ne güzel..Benim keçi 2 yıllığı bitirdi sonra 4 yıllık açığa başladı çalışıyodu hem ama bırakıpta gitti düzen kurucam kuramıyorum çıksın aradan deyip de:/

benimki de tutturdu evlenmek gerek askere gitmeden kalıcı iş te bulamıyorlar... keşke göndermeseydim kaçırsaydım. sende zorla okutsaydın keşke

benimki de tutturdu evlenmek gerek askere gitmeden kalıcı iş te bulamıyorlar... keşke göndermeseydim kaçırsaydım. sende zorla okutsaydın keşke

Bizimkinin işi gücüce vardı yani okul bittikten sonra gidip gelse bişi olmıycaktı yani amaa yook keçi işte ev bark düzücez gidiyim de geleyim dedi sanki 1 haftalık bişiye gidiyo gibi :)

Bizimkinin işi gücüce vardı yani okul bittikten sonra gidip gelse bişi olmıycaktı yani amaa yook keçi işte ev bark düzücez gidiyim de geleyim dedi sanki 1 haftalık bişiye gidiyo gibi :)

dimi ya aynenn ingilizce öğretmeni benimki kpssye de girmicem dedi keçi e firmalarda askerlik istiyo. pis firmalar

dimi ya aynenn ingilizce öğretmeni benimki kpssye de girmicem dedi keçi e firmalarda askerlik istiyo. pis firmalar

Seninkinin kpss derdi varmış ama..Bizim ki dayısıyla çalışıyo yani hiç bi skıntı yok aslında ama aradan çıkması lazımmış onun düzen kurmak için :) 2 Sene sonra gidip kısa dönem yapsan ne olurdu beee işte de diyemiyosun onu buna..

aa sen de mi nişanlanıyosunnn eylülde bizimde stresi başlattım bile elbise seçemiyorum

Evet kuzum nişanlanacagım artık kısmetse 7 yılda
Bizde Ekim / Kasım gibi düşünüyoruz canım

Benimkide tam tersi İşini gücünü kurdu herseyi tamam evlenebilmemiz için askerlik engeldi bizde askerliği aradan cıkaralım dedik ve gitti okulda kaldı öyle ...
Neyse az kaldı artık

şimdiki aklım olsaydı kesin eve kapatırdım onu

Benimkide tam tersi İşini gücünü kurdu herseyi tamam evlenebilmemiz için askerlik engeldi bizde askerliği aradan cıkaralım dedik ve gitti okulda kaldı öyle ...
Neyse az kaldı artık

Bizimkide aynısını yaptı işte.. ziraat teknikeri dayısıyla çalışmaya başladı açık öğretimi de 4 yıllığı bıraktı gidiyim geliyim düzn kuralım 3 yıl uğraşamıycam dedi gittiiiiiiiiiiii :)

Hayırlısı olsun canım hepimiz için

Hayırlısı olsun canım hepimiz için

Amin amin inşallah hepimiz için.. Ben kaçıyorum yavaştan :) Uyuyım yarın sabah arar bizim paşa 10 da hastayım diye deli olmuş durumda zaten telefonu duymazsam ortalığı ayağa kaldırmasın bi de bir sürü de ilaç aldım derin uyurum bugün grip fena bişi yaa :/

İyi Geceler..
Renkli Rüyalar Herkese..
Görüşmek Üzere.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…