asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

benimde nişanlım şu anda serinyolda allah kardeşinin yardımcısı olsun

92/2 olması lazım tam bilmiyorum benim nişanlımda HATAY serinyolda şafak 424 kızlarrr yokmu askeri orada olanlarlar

92/2 olması lazım tam bilmiyorum benim nişanlımda HATAY serinyolda şafak 424 kızlarrr yokmu askeri orada olanlarlar

ayy benim kardeşimin yanında desene...bizimki 10. bölükte...havan topçusu olacak...nette askerlikle ilgili başka yerlerden araştırdım,kardeşim doğuya gidicek büyük ihtimalle senin nişanlın kaçıncı bölükte canım? ilk dört bölükte ise hiiiç korkma %98 batıya düşer...

Son düzenleme:

evet canım biliyorum ilk 4 bölük şanslı hatta sosyete bölüğü diye geçer adları benim nişanlım 5. bölükte çoğunluk doğuya gidiyomuş ama biz genede ümidi kesmedik(;

evet canım biliyorum ilk 4 bölük şanslı hatta sosyete bölüğü diye geçer adları benim nişanlım 5. bölükte çoğunluk doğuya gidiyomuş ama biz genede ümidi kesmedik(;

sınırcı olcak desene canım az kişi batıya gidiyomuş,inşallah nişanlın onlardan olur canım...allahım hepsinin hayırlısıyla sağ salim dönmesini nasip eder inşallah...

acemiliğimizin bitmesine son 30 günnn kaldıı ve nişanlımı görmemede bakalım usta birlik nereye düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…