asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

teşekkür ederim canımm amin. nasıl biyer orası biraz bilgi verebılırmsıın

Canım benim askerim akçay da bir tugayda.Sadece izinlerde çok sorun yaşıyoruz.Zaten çarşı izni falan vermiyorlar orada ki askerlere.İzne geleceği zamanda çok problemler çıkıyor.Tugayda olduğu sürece içim rahat benim sadece konvoylarda falan çok korkuyorum o kadar.Ne olarak gidiyor senin askerin karakola falan mı gidiyor ?

sevgilim ya da eşim değil ama kardeşim askerde, şırnak silopideydi nusaybine gitme durumu vardı ne oldu bilmiyorum, Rabbim tez zamanda bize kavuşturur inşallah, hepinize Allah sabır selamet versin kızlar

belli değil dedi canım ama buyuk ıhtımal karakola verırler dedi.tugayda kalması çok zor

belli değil dedi canım ama buyuk ıhtımal karakola verırler dedi.tugayda kalması çok zor

Olur mu canım tam olarak nereye düştüğünü söylüyorlar verdikleri kağıtta da yazıyor..Ne olarak yapıyor askerliğini.Mesela benim askerim piyade ulaştırma olarak gitti acemiye sonra şırnak'a muhabere olarak gönderdiler.

Hayır canım yanlışın var tam olarak nereye düştüğü yazmıyo bazen...
Merkezdeki veya başka ildeki tugay, alay yazar..
Oraya gidince aynı gün veya 1 hafta içinde falan karakollara, tesislere, gazinolara dağıtılır.. Mesleklere göre, vb.

Benim aşkımında öyle oldu..

Şafak: 95 ...KARS...

Benim nisanlimda ust birligi edirne uzunkopruye dustu . Surgun yeriymis bugun teslim oldu.yemekleri igrencmis ne kadar psikopat varsa orda toplanmis oyle diyor hayirlisi

hmm bilmiyordum bunu canım benim askerimin neresi yazıyorsa orda kaldı.Onunla beraber giden arkadaşları vardı onlarda gittiği yerde kaldı o yüzden neresi yazarsa orası diye biliyordum

Benim nisanlimda ust birligi edirne uzunkopruye dustu . Surgun yeriymis bugun teslim oldu.yemekleri igrencmis ne kadar psikopat varsa orda toplanmis oyle diyor hayirlisi

canım öncelikle Allah kavuştursun, bizimki de sürgün yeri olan eğirdirde
zorluk çekeceği en fazla 2 ay sonrasında pislikleri de temizliyorlar

benim askerim kıbrısta ve daha gelmesine 198 gün var...günler hiç geçmiyor gibi bu kadar zor olucağını tahmin ediyordum ama işte birden geçicek dediler hep bende öle ummuştum..

canım herkes için zor ama bi de şu yönden bak :
sen bunaldığında kafanı dağıtmak için çeşitli imkanlara sahipsin ve özlemin tek... ancak askerlerimizin bunaldıklarında kafalarını dağıtacak hiçbirşeyleri yok hergünleri aynı ve anne baba eş dost özlüyorlar...Rabbim hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin... Zaman zalim olsa da geçmeye mahkumdur... Zaman denen düşmanı sabır silahıyla vuracağız tüm yarenler... hadi bakalım dağılmak yok ...

'Garip bir ağustos tadı damaklarımda
Hiç yaz gibi değil bu mevsim
Yaz ben gibi değil...
Ya ağustoslar bozuldu...
Ya da ağzımın tadı.'

şafak 179

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…