Kızlarr izmirr foçaa berbatt bi yermişş ya off
Kızlarr izmirr foçaa berbatt bi yermişş ya off
Doğrudur canım ben sevgilimin anlattığı ve nette okuduğum kadarıyla öyle düşündümhyr diil bütün acemi birlkleri çk sıkı çnkü disiplini öğrensinler ezilsnler sağlam dursunlar die ayrıca bnm nişanlşımın yazlklarının dibinde hmn birlk çkta güzel we temz biyer
İdare ediyorum canım ya sen nasılsın. Ben de alışamadım ya öyle dışarı çıkıyorum kafa dağılsın diye ama olmuyo bi de sürekli tartışıyoruz bu sefer de ben gittim sen gezmeye başladın falan diyo ne yapcağımı bilemedim yaninasılsın canım alışabildin mi? ben hala alışmadım
Doğrudur canım ben sevgilimin anlattığı ve nette okuduğum kadarıyla öyle düşündüm
İdare ediyorum canım ya sen nasılsın. Ben de alışamadım ya öyle dışarı çıkıyorum kafa dağılsın diye ama olmuyo bi de sürekli tartışıyoruz bu sefer de ben gittim sen gezmeye başladın falan diyo ne yapcağımı bilemedim yanisizin aranız nasıll
Bi de benimki bilseee
O normalde de öyle canım ya aşırı kıskanç
benimkide öyle ohoo adam askere gidicek kapı orda hala bana talimat veriyordu düşün
bu arada özel mesaj atamıyorum 10 dakikada 1 atamazmışımcanım teslim oldu tarih değilde birde yol izni var mesela benimkisininki 22-24 ağustostu muhtemelen seninkide aynıdır yoluda sayıcaksın seninde büyük ihtimal safagın 449
Çekeceğimzz var bunlardanhadi ya bende bilmiyodum aa öyle mii canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?