asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

hyr diil bütün acemi birlkleri çk sıkı çnkü disiplini öğrensinler ezilsnler sağlam dursunlar die ayrıca bnm nişanlşımın yazlklarının dibinde hmn birlk çkta güzel we temz biyer
Doğrudur canım ben sevgilimin anlattığı ve nette okuduğum kadarıyla öyle düşündüm
nasılsın canım alışabildin mi? ben hala alışmadım
İdare ediyorum canım ya sen nasılsın. Ben de alışamadım ya öyle dışarı çıkıyorum kafa dağılsın diye ama olmuyo bi de sürekli tartışıyoruz bu sefer de ben gittim sen gezmeye başladın falan diyo ne yapcağımı bilemedim yani sizin aranız nasıll

canım şuan bizde sorun yok ama ben dedim ona ben dışarı çıkıcam gitmeden önce kafa dağıtmak için biliyor

O normalde de öyle canım ya aşırı kıskanç

benimkide öyle ohoo adam askere gidicek kapı orda hala bana talimat veriyordu düşün
bu arada özel mesaj atamıyorum 10 dakikada 1 atamazmışım canım teslim oldu tarih değilde birde yol izni var mesela benimkisininki 22-24 ağustostu muhtemelen seninkide aynıdır yoluda sayıcaksın seninde büyük ihtimal safagın 449

Çekeceğimzz var bunlardan hadi ya bende bilmiyodum aa öyle mii canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…