asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Askerim amasyada degil ama memleketim orasi.ama askerlik adina amasya rahat arak bilirim sizinkinin sorunu ney:26:

bizde askere gitmeden öyle biliyorduk acemiliği çok zor geçti şimdi rahat allaha şükür 20 gün yıkanamadığını ve kaloriferlerinin 2 hafta önce yanmaya başladığını görünce anladık duyulanlar gibi değilmiş..soğuktan bir arkadaşı kısmi felç geçirdi 1 aydır tedavi görüyorşimdi de yatarken ağızlarını maskeyle kapatıyorlar kömür geri tepiyor yüzleri siyah kalıyorlarmış koğuşta ki kıyafetlerini yıkarken kazan dairesinde mi uyudun dediğimde söylemişti..sağsalim gelse de adak adadım fakiri sevindiricem

Teşekküller mesajınız ve iyi dilekleriniz beni çok mutlu etti şimdiden Allah kavuştursun hepimizi inş saglıkla kısa dönem yaptı eşim çok şükür zor bi dönem atlattık ailelerimiz destek oldu ama eş üstelik yeni evliyiz

Sag saglim donsun ins ne bicim seymis o allah yardimcilari olsun sartlar dahada iyi olur ins sabret az kalmis

Ankara/Güvercinlik.

Atarsa/ Ne atlet ne don, şafak sadece 10! :97:

canım benım erkek arkadasımın kuzenı sımdı malatyaya gıdıyormus .. nasıl bı yer acaba kısa donem gıdıcek o sımdı ama

öncelikle karacımı neyci canım, malatya güzel yer üniversite var bikere ve özalın memleketi, doğu dersiniz eğer izmirde yaşıyorsanız misal, uzak farklı işte terör varmıdır gibi.. ama malatya terörün sıfır olduğu ve asker sevmeyen memleketlerin aksine askeri el üstünde tuttukları bir memlket. inanılmaz sevicek ama adı askerlik ya işte yinede bitsin bian önce isticektir :)

karacı hayatım anladım askerıye olarak ıyı mı yanı ıcerısı ne durumda pekiii rahat mı malatyada askerlık yanı mesela benm erkek arkadasım ankarada koskte cok sıkılar falan orası nasıl

Kader arkadaşlarım,kardeşlerim,devrelerim hepinize bu zor süreçte yanımda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bizler çok zor zamanlarda birbirimizin yanında olduk üzüldük yeri geldi güldük zaman zamanda birbirimizin sıkıntılarına çareler aradık.
Bu zor süreci ben alnımın akıyla bitirdim yerimi halen asker yolu bekleyen asker yarenlerine bırakıyorum Allahım tüm asker yolu beleyen yarenlerimize kardeşlerimize sabır versin en kısa sürede sevdiklerine kavuşsunlar inşallah.
Ben yarın askerime kavuşuyorum hayırlısıyla.
Güneş Benim İçinde Doğdu Artık
Allahım Vatani Görevini Yapan Ve Yapacak Olan Askerlerimizi Korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…