Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askerim amasyada degil ama memleketim orasi.ama askerlik adina amasya rahat arak bilirim sizinkinin sorunu ney:26:
ayy ne güzel bitmiş artık Rabbim herkese nasip etsin sende heycan doruktadır şimdi :)
bizde askere gitmeden öyle biliyorduk acemiliği çok zor geçti şimdi rahat allaha şükür 20 gün yıkanamadığını ve kaloriferlerinin 2 hafta önce yanmaya başladığını görünce anladık duyulanlar gibi değilmiş..soğuktan bir arkadaşı kısmi felç geçirdi 1 aydır tedavi görüyorşimdi de yatarken ağızlarını maskeyle kapatıyorlar kömür geri tepiyor yüzleri siyah kalıyorlarmış koğuşta ki kıyafetlerini yıkarken kazan dairesinde mi uyudun dediğimde söylemişti..sağsalim gelse de adak adadım fakiri sevindiricem
Sag saglim donsun ins ne bicim seymis o allah yardimcilari olsun sartlar dahada iyi olur ins sabret az kalmis
Pek az gelmiyor bana şu kadar sürede yarısına ancak eriştik..çok ihtiyaç duyuyor insan hele kimsen yoksa..
2 ay 30 gün yani 3 ay..bu haftasonu görücem inşallah çok iyi gelecek valla2 ayın kalmıs bişey kalmamıs yani sabırrr
Ankara/Güvercinlik.
Atarsa/ Ne atlet ne don, şafak sadece 10! :97:
Yürü beee :))) Benimde 89! kızlar selamlar benimkide Malatya'da:) yardımcı olurum varsa giden.
Allah kavuştursun.Taze nişanlısın daha, 1 yıl dolmadan keyfini süreceksin hadi bakalım
![]()
Yürü beee :))) Benimde 89! kızlar selamlar benimkide Malatya'da:) yardımcı olurum varsa giden.
valla bilemedim canım iimi kötümü(
canım benım erkek arkadasımın kuzenı sımdı malatyaya gıdıyormus .. nasıl bı yer acaba kısa donem gıdıcek o sımdı ama
öncelikle karacımı neyci canım, malatya güzel yer üniversite var bikere ve özalın memleketi, doğu dersiniz eğer izmirde yaşıyorsanız misal, uzak farklı işte terör varmıdır gibi.. ama malatya terörün sıfır olduğu ve asker sevmeyen memleketlerin aksine askeri el üstünde tuttukları bir memlket. inanılmaz sevicek ama adı askerlik ya işte yinede bitsin bian önce isticektir :)