emin ol bnde 1 ay konuştum ve askere gitti o kadar kötüydüm hep ağlıodum ilk zamanlarada şimdi şafak:257 fakat hala dünden beri çok kötüyüm sürekli ağlama krizlerindeyim off off napcam bilmiorum
dün kötü bişi mi oldu canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emin ol bnde 1 ay konuştum ve askere gitti o kadar kötüydüm hep ağlıodum ilk zamanlarada şimdi şafak:257 fakat hala dünden beri çok kötüyüm sürekli ağlama krizlerindeyim off off napcam bilmiorum
2 gün sonra kura ile atamaları belli olcak sözlümün ve şubat sonunda acemilik bitmiş olcak hayırlısıyla...umarım çok uzaklara gitmes :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlı tezkereler
tsk ler bi geçse hayırlısı ıle ŞAFAK 235 sevgilimin adıda ŞAFAK bu arada karışıyo :))bilmiyorumkismile
çok sevindim canım adına ALLAH sizi bir daha hiç ayırmasın dilerim opuyorumnanaktan darısı bana ah ahhhhhhh beklediğime değer umarım herşey güzel olur inşallah :kedi:
:) geçer canım merak etme bılıorum cok rahat konuşuyorum ama ben atlattım 2 gün oldu gelelı gecmısı okuduysan bılırsın canım nası geldıgını falan o yüzden rahatım:)sositososito
dün kötü bişi mi oldu canım?
çok sevindim canım adına allah sizi bir daha hiç ayırmasın dilerim opuyorumnanaktan darısı bana ah ahhhhhhh beklediğime değer umarım herşey güzel olur inşallah :kedi:
canım pazar günü ağlamamın sebebi sevgililer günü ve o yanımda deildi cumartesi abah 5 e kadar mesajladık dün müzik dinlerken hep gözümün önüne geldi kendimi tutamadım bu aralar nednese hep böleyim gözlerim hep doluo:snapıcam bilmiorum
4'üncü zh.tug.loj.des.k.lığı bkm.brl MİMARSİNAN / ERZURUM turkbayragi
ay canım yaa olur öyle arada cok yoğun duygular yaşarsın bnde öyleydim işte asker olunca bayram sevgılıler günü ne bılım hersey ayrı geçiyo işte bunlara alışmakta zaman alıyo
kız dur daha yollamadın askerini daha burda:)))
ewet canm ya dağıtım iizninden sonra zorluğun oluo alışıosun tamamen alışmaya başlıosunki o zaman tekrardan özlem hasret ağlama geriye dönüo dönem dönem oluo nednese :sewet ya gerçekten çk zor yanında olmayınca özel günlerde felan
gercekten zor canım ya ama şuda var o gelınce ne hasret kalıo ne özlem butun yaşadıklarını unutoyosun en güzel yanıda bu sanırım