• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

emin ol bnde 1 ay konuştum ve askere gitti o kadar kötüydüm hep ağlıodum ilk zamanlarada şimdi şafak:257 fakat hala dünden beri çok kötüyüm sürekli ağlama krizlerindeyim off off napcam bilmiorum

dün kötü bişi mi oldu canım?

2 gün sonra kura ile atamaları belli olcak sözlümün ve şubat sonunda acemilik bitmiş olcak hayırlısıyla...umarım çok uzaklara gitmes :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

edremıt cok güzel yer ii yere düşmüş valla hayırlısıyla bıter inşallh az kalmış

2 gün sonra kura ile atamaları belli olcak sözlümün ve şubat sonunda acemilik bitmiş olcak hayırlısıyla...umarım çok uzaklara gitmes :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah kızlar dua edelım hep birlıkde uzağa gitmesın diye

tsk ler bi geçse hayırlısı ıle ŞAFAK 235 sevgilimin adıda ŞAFAK bu arada karışıyo :))bilmiyorumkismile

:) geçer canım merak etme bılıorum cok rahat konuşuyorum ama ben atlattım 2 gün oldu gelelı gecmısı okuduysan bılırsın canım nası geldıgını falan o yüzden rahatım:)sositososito

:) geçer canım merak etme bılıorum cok rahat konuşuyorum ama ben atlattım 2 gün oldu gelelı gecmısı okuduysan bılırsın canım nası geldıgını falan o yüzden rahatım:)sositososito
çok sevindim canım adına ALLAH sizi bir daha hiç ayırmasın dilerim opuyorumnanaktan darısı bana ah ahhhhhhh beklediğime değer umarım herşey güzel olur inşallah :kedi:

dün kötü bişi mi oldu canım?

canım pazar günü ağlamamın sebebi sevgililer günü ve o yanımda deildi cumartesi abah 5 e kadar mesajladık dün müzik dinlerken hep gözümün önüne geldi kendimi tutamadım bu aralar nednese hep böleyim gözlerim hep doluo:snapıcam bilmiorum

çok sevindim canım adına allah sizi bir daha hiç ayırmasın dilerim opuyorumnanaktan darısı bana ah ahhhhhhh beklediğime değer umarım herşey güzel olur inşallah :kedi:

tesekkrler canım amın amın amın :)olur tabı nıye olmasın hersey güzel olur inşallah ALLAH SıZıDE AYIRMASIN

canım pazar günü ağlamamın sebebi sevgililer günü ve o yanımda deildi cumartesi abah 5 e kadar mesajladık dün müzik dinlerken hep gözümün önüne geldi kendimi tutamadım bu aralar nednese hep böleyim gözlerim hep doluo:snapıcam bilmiorum

ay canım yaa olur öyle arada cok yoğun duygular yaşarsın bnde öyleydim işte asker olunca bayram sevgılıler günü ne bılım hersey ayrı geçiyo işte bunlara alışmakta zaman alıyo

ay canım yaa olur öyle arada cok yoğun duygular yaşarsın bnde öyleydim işte asker olunca bayram sevgılıler günü ne bılım hersey ayrı geçiyo işte bunlara alışmakta zaman alıyo

ewet canm ya dağıtım iizninden sonra zorluğun oluo alışıosun tamamen alışmaya başlıosunki o zaman tekrardan özlem hasret ağlama geriye dönüo dönem dönem oluo nednese :sewet ya gerçekten çk zor yanında olmayınca özel günlerde felan

ewet canm ya dağıtım iizninden sonra zorluğun oluo alışıosun tamamen alışmaya başlıosunki o zaman tekrardan özlem hasret ağlama geriye dönüo dönem dönem oluo nednese :sewet ya gerçekten çk zor yanında olmayınca özel günlerde felan

gercekten zor canım ya ama şuda var o gelınce ne hasret kalıo ne özlem butun yaşadıklarını unutoyosun en güzel yanıda bu sanırım

gercekten zor canım ya ama şuda var o gelınce ne hasret kalıo ne özlem butun yaşadıklarını unutoyosun en güzel yanıda bu sanırım

ee tabi o kadar zorluğun hasretin özlemin sonunda mutluluğa kavuşuosun yüzün gülüo hayata bakış açın değişio sonuçta tekken mutsuz herşeyden kopan hiçbir şeyden zevk almayan bi insan oluosun ve ve gelince herşey değişio zaten kendimi teselli etmemde dayanmamda sanırım onun çk büyük etkisi var geleceği günü düşünmek felan:):lepi:

Back
X