• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Acemi birliği:hatay /serinyol
Usta birliği:Afyon/ il jandarmada olucak allahın izniyle. Dağıtıma ve mehtaba son 5 gün :)

kızlar benim sevgilim de 12 ağustosta asker :( şu anda belli değil neresi olacağı ama inşallah batıda hayırlı,güzel bir yer olur,belli olunca inşallah mutlu mutlu yazarım buraya neresi çıktığını,Allah tüm askerlerimizi korusuun.

kızlar benim sevgilim de 12 ağustosta asker :( şu anda belli değil neresi olacağı ama inşallah batıda hayırlı,güzel bir yer olur,belli olunca inşallah mutlu mutlu yazarım buraya neresi çıktığını,Allah tüm askerlerimizi korusuun.
şimdiden Allah kavuştursun :58:

Allah kavuştursun canım . Hayırlı bir yer olur inşallah:72:

Benim de nişanlım 12 ağustosta asker olcak hayırlısıyla..Yarın sınava giricek bakalım nere olcak kısa dönem mi olcak bi sürü soru işareti var aklımızda:26: İnşallah herkes için hakkında hayırlı, güzel bi yer olur. Belli olunca artık yazarız buraya neresi olduğunu ve şafak saymaya başlarız :72:

Benim de nişanlım 12 ağustosta asker olcak hayırlısıyla..Yarın sınava giricek bakalım nere olcak kısa dönem mi olcak bi sürü soru işareti var aklımızda:26: İnşallah herkes için hakkında hayırlı, güzel bi yer olur. Belli olunca artık yazarız buraya neresi olduğunu ve şafak saymaya başlarız :72:[/QUOTE

canım amin, inşallah hepimizin gönlünden geçen şekilde olur,keşke askerlikleri kısa dönem ve bize yakın bir yerlerde olsa :( çok mu şey istiyoruz bilmiyorum ki:( 10 ağustosta gece 00.30 civarı belli oluyormuş sanırım,o zamana kadar bekleyeceğiz artık,canım bu başlıkta yazarız neresi olduğunu ve inşallah hayırlı ve istediğimiz şekilde olur,Allah kavuştursun şimddien tatlım.

Hayırlısı olsun canım. Benim nişanlım 164 günlük asker ve Bingöl'de ilk öğrendiğimizde çok üzüldük ama Allahtan rahatı yerinde hepsine hayırlısıyla, sağlıkla sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin.

[/QUOTE

canım amin, inşallah hepimizin gönlünden geçen şekilde olur,keşke askerlikleri kısa dönem ve bize yakın bir yerlerde olsa :( çok mu şey istiyoruz bilmiyorum ki:( 10 ağustosta gece 00.30 civarı belli oluyormuş sanırım,o zamana kadar bekleyeceğiz artık,canım bu başlıkta yazarız neresi olduğunu ve inşallah hayırlı ve istediğimiz şekilde olur,Allah kavuştursun şimddien tatlım.[/QUOTE]

Canım inşallah iyi yerler olur hayırlısıyla gidip gelirler. Bu gece belli olcak sanırım çok heyecanlıyız :52: Güzel bi yer oluuurr inşallah yaaa

kızlar bitanemin acemilik ankara ,usta birliği trabzon çıktı şükürler olsun,zaman su gibi akıp geçsin inşallah,hepimize hayırlı teskereler ..

Benim erkek arkadaşımda bugün gitti.Balıkesir Bakım Okul Eğitim Merkezi Komutanlığına..tertibini bilmiyorum akşam üstü teslim olunca aradı kısaca ağlamaktan konuşamadım, onunda moralini bozdum istemeden :( , gitti ana kadar gittiğini anlamadım,bütün dualarım onunla şimdilik güzel bir yer gibi görunuyor,usta birliğininde hayırlı olmasını diliyorum Rabbimden.

Benim erkek arkadaşımda bugün gitti.Balıkesir Bakım Okul Eğitim Merkezi Komutanlığına..tertibini bilmiyorum akşam üstü teslim olunca aradı kısaca ağlamaktan konuşamadım, onunda moralini bozdum istemeden :( , gitti ana kadar gittiğini anlamadım,bütün dualarım onunla şimdilik güzel bir yer gibi görunuyor,usta birliğininde hayırlı olmasını diliyorum Rabbimden.

evet gittigi ana kadar inanmıyor insan. ve gittgnde kalıyorsun bir başına içine bişi oturuyor sanki. zamanla alışıyorsun şafak sayılıyor beraber. hergecen gün sevgiliye yaklaşan bir gün oldugu için geçen günleri çok seviyorsun. ama ilk gönderdigin zaman biraz zor oluyor ama alışıcaksın. askerine tam destek ol ihtiyaçları var.:69:

Benim nişanlım da iskenderuna gitti. Neyse çok şükür iyi bi yer oldu ve kısa dönem. Zaman hemen su gibi geçsin bi an önce bitsin gitsin şu askerlik inşallah herkes için... Daha gideli 3 gün oldu ama ben çoooooook özledim şimdiden offff :43:

Back
X