Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden Allah kavuştursunkızlar benim sevgilim de 12 ağustosta askerşu anda belli değil neresi olacağı ama inşallah batıda hayırlı,güzel bir yer olur,belli olunca inşallah mutlu mutlu yazarım buraya neresi çıktığını,Allah tüm askerlerimizi korusuun.
kızlar benim sevgilim de 12 ağustosta askerşu anda belli değil neresi olacağı ama inşallah batıda hayırlı,güzel bir yer olur,belli olunca inşallah mutlu mutlu yazarım buraya neresi çıktığını,Allah tüm askerlerimizi korusuun.
kızlar benim sevgilim de 12 ağustosta askerşu anda belli değil neresi olacağı ama inşallah batıda hayırlı,güzel bir yer olur,belli olunca inşallah mutlu mutlu yazarım buraya neresi çıktığını,Allah tüm askerlerimizi korusuun.
Allah kavuştursun canım . Hayırlı bir yer olur inşallah![]()
Benim de nişanlım 12 ağustosta asker olcak hayırlısıyla..Yarın sınava giricek bakalım nere olcak kısa dönem mi olcak bi sürü soru işareti var aklımızda:26: İnşallah herkes için hakkında hayırlı, güzel bi yer olur. Belli olunca artık yazarız buraya neresi olduğunu ve şafak saymaya başlarız[/QUOTE
canım amin, inşallah hepimizin gönlünden geçen şekilde olur,keşke askerlikleri kısa dönem ve bize yakın bir yerlerde olsaçok mu şey istiyoruz bilmiyorum ki
10 ağustosta gece 00.30 civarı belli oluyormuş sanırım,o zamana kadar bekleyeceğiz artık,canım bu başlıkta yazarız neresi olduğunu ve inşallah hayırlı ve istediğimiz şekilde olur,Allah kavuştursun şimddien tatlım.
uzun zamandır yoktun canım, usta birliğiniz de hayırlı olsunAcemiliği İskenderun
Usta Kefken'de (kocaeli)![]()
Acemiliği Amasya
Usta Birliği İstanbul-Maltepe![]()
Acemiliğini Bilecik'te yaptı.Şimdi Van'da.Saygılar..
Benim erkek arkadaşımda bugün gitti.Balıkesir Bakım Okul Eğitim Merkezi Komutanlığına..tertibini bilmiyorum akşam üstü teslim olunca aradı kısaca ağlamaktan konuşamadım, onunda moralini bozdum istemeden, gitti ana kadar gittiğini anlamadım,bütün dualarım onunla şimdilik güzel bir yer gibi görunuyor,usta birliğininde hayırlı olmasını diliyorum Rabbimden.