Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdur;
şafak 460 ! ayrılık günü gelip çattı![]()
Allah kavuştursun canım bizimde acemi Burdur'du.![]()
92/2 burdur ulaştırma şafak 455![]()
Şafağı beraber attırıcaz inşallah buketcim :) nasıl oldun?
aramadı hala arasa gerçkten çok ii olcamda sesini duyamdğm için içim buruk konuşmaya bile halim yok :S ama yinde iim sen nslsn
Arar tatlım ya fırsatı olmamıştır onlarada çok zor. benim askerimde dün aramadı beni duyamadım sesini hüzünlüyüm![]()
bugündemi aramadı allh askına nsl dayanıosn bn delirmemnn yolları arastrcam nerdeyse
Ben çarşamba sabahı uğurladım. o gün aradı 5 dk konuştuk. perşembede aradı yine 5 dk falan konuştuk. ama dün aramadıbugünde hala umutla bekliyorum
bu özlemek ne kötü bir şeymiş ya
![]()
canım bnm yha benide en son 8 de aradı arıcam bkle dedi teslim olnca. arıcaktı ben hala bkliom telfonda toz olmasına ble frsat vermiyrm öle haşır neşir oldum telfnlabklemekten başka çaremz yok galba :S ah ynnda olablseydm onn konşmazdm valla hçbşye yok demzdm nsl ppişmanm onnla ettğim kavgalara :SS bn doyamamışım sewglme :S
allah kavuştursun kızlar çok zor beklemek
Al bendende o kadarcanım. Sabah erkenden kalkıyorum ki aman ararda duymam diye. Ödüm kopuyor inan ki. 5 dakika 5 dakikadır ama değil mi? Elimizden bir şey gelmez. mecbur bekleyeceğiz. onlarında işi çok zor canlarım ya Allah yar ve yardımcıları olsun oralarda,sağ salim dönmelerini nasip etsin inşallah. Aynı pişmanlığı bende yaşıyorum sorma canım ya off offf![]()
allah kavuştursun kızlar çok zor beklemek