• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

İzmir :72:
Özgürlüğümüze son 92 gün :98:

İzmir / Şafak atarsa 87 :72:

Gel yarim tez gel :25:

ah canlarım ya çok iyi bilirim asker beklemenin nedemek olduğunu bende 15 ay bekledim ah ah ne zor günlerdi ben daha birlikteliğimizin 3. ayında göndermiştim sevdiceğimi askere ama bitirdi geldi nişanlandık bile allahım tez zamanda kavuştursun sizleride...bu kutsal görevde allahım erkek arkadaşlarınızada sabırlar versin inş:72:

aramadı hala arasa gerçkten çok ii olcamda sesini duyamdğm için içim buruk konuşmaya bile halim yok :S ama yinde iim sen nslsn

Arar tatlım ya fırsatı olmamıştır onlarada çok zor. benim askerimde dün aramadı beni duyamadım sesini hüzünlüyüm :5:

bugündemi aramadı allh askına nsl dayanıosn bn delirmemnn yolları arastrcam nerdeyse

Ben çarşamba sabahı uğurladım. o gün aradı 5 dk konuştuk. perşembede aradı yine 5 dk falan konuştuk. ama dün aramadı :5: bugünde hala umutla bekliyorum :5::5: bu özlemek ne kötü bir şeymiş ya :5:

Ben çarşamba sabahı uğurladım. o gün aradı 5 dk konuştuk. perşembede aradı yine 5 dk falan konuştuk. ama dün aramadı :5: bugünde hala umutla bekliyorum :5::5: bu özlemek ne kötü bir şeymiş ya :5:

canım bnm yha benide en son 8 de aradı arıcam bkle dedi teslim olnca. arıcaktı ben hala bkliom telfonda toz olmasına ble frsat vermiyrm öle haşır neşir oldum telfnla :D bklemekten başka çaremz yok galba :S ah ynnda olablseydm onn konşmazdm valla hçbşye yok demzdm nsl ppişmanm onnla ettğim kavgalara :SS bn doyamamışım sewglme :S

canım bnm yha benide en son 8 de aradı arıcam bkle dedi teslim olnca. arıcaktı ben hala bkliom telfonda toz olmasına ble frsat vermiyrm öle haşır neşir oldum telfnla :D bklemekten başka çaremz yok galba :S ah ynnda olablseydm onn konşmazdm valla hçbşye yok demzdm nsl ppişmanm onnla ettğim kavgalara :SS bn doyamamışım sewglme :S

Al bendende o kadar canım. Sabah erkenden kalkıyorum ki aman ararda duymam diye. Ödüm kopuyor inan ki. 5 dakika 5 dakikadır ama değil mi? Elimizden bir şey gelmez. mecbur bekleyeceğiz. onlarında işi çok zor canlarım ya Allah yar ve yardımcıları olsun oralarda,sağ salim dönmelerini nasip etsin inşallah. Aynı pişmanlığı bende yaşıyorum sorma canım ya off offf :5:

Al bendende o kadarcanım. Sabah erkenden kalkıyorum ki aman ararda duymam diye. Ödüm kopuyor inan ki. 5 dakika 5 dakikadır ama değil mi? Elimizden bir şey gelmez. mecbur bekleyeceğiz. onlarında işi çok zor canlarım ya Allah yar ve yardımcıları olsun oralarda,sağ salim dönmelerini nasip etsin inşallah. Aynı pişmanlığı bende yaşıyorum sorma canım ya off offf :5:

aminnn aminnnnnn uykszlktan rengm fln klmadı ymk bile yiemiom o ne yedi sewdimi yediği yemeği die boğazmdan bişy geçmio çok değişik bi duygu konuşsan n knşcan sussan nedn suscan :S aradığında kafamda büsürü şey toplnıo hepsini sormk istyrm kptmm gerek dio sesini duydum yetti dio sen yne 5 dk konşmşsn cnm beni 5 kere aradı gece toplm 4 dk konşmusuz :S:S: uzun uzun konştğmz dakikalr geride kldı :S hala bkliorm sanki msj atcak gibi gelio :S allahm yrdm et nolur hepimize

Back
X