• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

arkadaşlar birşey soracağım umarım cvp verirsiniz. askerdeki sevglileriniz ya da eşlerinizle gün içnde msjlaşabiliyor musunuz. özellikle kısa dönemlilere soruyorum.

kısa dönemlerin yerleri açıklandı bugün nişanlımın acemi birliği manisa usta birliği kıbrıs çıktı 155 gün nasıl geçicekse :14:

Acemi ve usta birligi: Denizli İl Jandarma Komutanligi kisa donem 4 Kasim gidis ayni yerde olan var mi kizlar?

Denizli İl Merkez de yapıyor cok sukur acemı bırlıgınde de aradı sımdıde arıyor.
Safak hala 400lerde ama :( bigun gelcek ınsallah bunlrda gccek ınanıyorum

Canim benim nisanliminda Denizli il jandarma komutanligi cikti 4 kasimda gidicek nasil bi yerdir biraz anlatir misin? Ozelden bi sakincasi yoksa isimlerini verelim birbirimize belki onlarda orda tanisirlar

Manisa - Alaşehir acemiliğimiz, pazartesiden beri de Ankara - Polatlı

nasılmıs yeri rahatmı canım
sınırda degil allahtanki canları sag olsun
allahım korusun kollasınn :nazar:

Koyde jandarma karakolunda.karakolunu sevmis orda rahat.en kotunun en iyisinde yani.bulundugu bolge tuncelinin diger bolgelerine gore daha iyi.gece nobetine basladi bgn.sag salim gelsnler.dogu bambaskaymis insanin aklina hrsy geliyo

Back
X