• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Kader arkadaşlarım,kardeşlerim,devrelerim hepinize bu zor süreçte yanımda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bizler çok zor zamanlarda birbirimizin yanında olduk üzüldük yeri geldi güldük zaman zamanda birbirimizin sıkıntılarına çareler aradık.
Bu zor süreci ben alnımın akıyla bitirdim yerimi halen asker yolu bekleyen asker yarenlerine bırakıyorum Allahım tüm asker yolu beleyen yarenlerimize kardeşlerimize sabır versin en kısa sürede sevdiklerine kavuşsunlar inşallah.
Ben yarın askerime kavuşuyorum hayırlısıyla.
Güneş Benim İçinde Doğdu Artık :16::16::16::16:
:72::72:Allahım Vatani Görevini Yapan Ve Yapacak Olan Askerlerimizi Korusun
:72::72:

ne kadar mutlusunuzdur şimdi..... benim nişanlımda dönsün artık çok uzun sürdü bu ayrılık :(

ne kadar mutlusunuzdur şimdi..... benim nişanlımda dönsün artık çok uzun sürdü bu ayrılık :(

Allahım herkesin emeklerini görmeyi birgün nasip ediyor canım azıcık daha sabır seninde az kalmış bitecek elbette.
Çok mutluyum hemde yarın için hazırlanıp duruyorum içim içime sığmıyor çok özledim çünkü sevdiğimi:16::16:

Suan kastamonu safak 170 bugun teslim oldu :(

Ankara/Güvercinlik.

Ankara bi daha zor görürsün ! :27::27:

Gururla gönderdim, sabırla bekledim ve sonunda alıyorum.
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ! :69:

93/1

Son düzenleme:
Tekirdağ daha yeni başladık 2günlük bitirenlerin gözü aydın bizde görecekmiyiz acaba o günleri :(

Back
X