Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kader arkadaşlarım,kardeşlerim,devrelerim hepinize bu zor süreçte yanımda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bizler çok zor zamanlarda birbirimizin yanında olduk üzüldük yeri geldi güldük zaman zamanda birbirimizin sıkıntılarına çareler aradık.
Bu zor süreci ben alnımın akıyla bitirdim yerimi halen asker yolu bekleyen asker yarenlerine bırakıyorum Allahım tüm asker yolu beleyen yarenlerimize kardeşlerimize sabır versin en kısa sürede sevdiklerine kavuşsunlar inşallah.
Ben yarın askerime kavuşuyorum hayırlısıyla.
Güneş Benim İçinde Doğdu Artık
Allahım Vatani Görevini Yapan Ve Yapacak Olan Askerlerimizi Korusun
![]()
ne kadar mutlusunuzdur şimdi..... benim nişanlımda dönsün artık çok uzun sürdü bu ayrılık![]()
Tekirdağ daha yeni başladık 2günlük bitirenlerin gözü aydın bizde görecekmiyiz acaba o günleri![]()
Görürüz tabi Allah'ın izniyle, ah keşke bize de Tekirdağ çıksaydı burnumuzun dibi![]()
sizinde diyarbakırmıs belki yeri daha rahattır yakınlık değil önemli olan onların rahat etmesi hayırlısı böyleymiş diyelim herkese sabır diliyorum:105::105:
Tekirdağ daha yeni başladık 2günlük bitirenlerin gözü aydın bizde görecekmiyiz acaba o günleri![]()
güzel günler göreceğiz güneşli günler :)
Sağol canımBizde 10'dan geriye saymadık ki, elbet sıra sizede gelecek
Önünüzü açtık hadi bakalım
![]()
İnşallah daha yeni olduğumuz için olsa gerek zaman geçmiyor sanki hiç![]()
Kısa dönem misiniz ki canım?