asker

pıjama bılemem zevkını esortman losyon dedorant yeterlı mı ... ıc camasırı almak ayıba gıder ya :) al askım yesıl donun
tabi ki yeter sonuçta alabileceklerin sınırlı şeyler.
ama yani yanına çorap çamaşır koysan da ayıp olmaz.
aksine çok düşünceli davrandığını düşünür bence.

cnm jıletı ben bılemem kı ...
losyon dedorant alsam ... esortman alsam olmaz mı yanı cnm

tabi ki yeter sonuçta alabileceklerin sınırlı şeyler.
ama yani yanına çorap çamaşır koysan da ayıp olmaz.
aksine çok düşünceli davrandığını düşünür bence.
mutlu oldum o zman :) bu cevabına

mutlu oldum o zman :) bu cevabına
tez zamanda kavuşun canım.su gibi geçsin günleriniz.
geçen bi konu vardı askerdeyken nişanlısını terk eden birinin.
aklıma geldi de şimdi siz sevgili olduğunuz halde ne alsam diye çırpınıyorsunuz.
allah mutluluğunuzu daim etsin...

aminn allah senınde yuzunu guldursun bı omur
guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım

sevgilim askerde şuan 2 gün önce kaliyeli bir jilet takımı ve traş sonrası balsam gönderdim kargoyla yanındada bi adet mektup ama il gittiginde jileti çok kaliteliydi ama acemi birliğinde çaldılar suan albay şöforu özel odası ve dolabı var o yuzden kaliteli şeyler gönderdim o konuya dikkat edin derim bir kerede banka hesabına para göndermiştim kızmıştı bana ma a ne yapıyım dedim sen bana bir ömür bakacakmısın evet dedi tmm o zaman bende sana birkaç ay baksam birşe olmaz dedim gülüşmüştük iç çamaşırıda alabilirdim ben aradaki samimiyete bakar böyle şeyler

aslında orda diş fırçasına kadar her şeyi veriyorlar da kullanılacak şeyler değil,
özellikle kişisel bakım ürünleri değerli oluyor,
diş macunu, fırçası, şampuan, roll-on, deo, parfüm, traş makinesi ya da bıçakları
soğuk bir yerse mutlaka iyi bir nemlendirici
nöbette gözünü ayırmayacağı bir saat
bi de boyuna asılan cüzdanlar varmış ama hiç hoş değiller (çalınma ihtimali yüksek)
ben eşimin adidas keten cüzdanına kendim uydurmuştum bi şeyler çok iyi olmuştu
keten olması önemli batmıyor çünkü,

o cüzdana parfümünüzü de doldurun iyice her açtıında koklasın sizi
ve açar açmaz göreceği bir resim elbette

hayırlı tezkereler dilerim..

cnm jıletı ben bılemem kı ...
losyon dedorant alsam ... esortman alsam olmaz mı yanı cnm
cnm veriyorlar orda esortman takımı spor ayakkabı bnce gerk yok sen bilirsin yine.en lazım olan dedm gibi hijyenk şeyler olur tabi neden olmasn.zaten5 dakka duş alabiliyorla garipler.birde ben pişk olmasn diye pudra falan almıştım

ne kadar yaratıcı fıkırler cıkıyo boyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…