asker

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
askere gıdene ne alınır kızlar

Valla cebine para koymak daha makbul. Sonuçta herşeyi vardır. Yoksada parası ile istediğini alsın. SEVGİLER)

Hediye olarak bu tarz seyler goturuleblir ama para da verilirse dha ii olur

gıderken canım ama sevgılıye
yani askere gideceği için kısıtlı şeyler alabilirsin.bi çok şeye izin yok.
mesela bi eşofman takımı ve pijama takımı alıp üzerine kendi parfümünü sıkarsın her gece senle uyur.
tıraş makinesi olabilir.

cok saol canım ıc camasırı basıte kacabılır bu cok ıyı olur evet :)

Önümüz kış, kalın bir eşofman takımı alırdım, pamuklu ve kapişonlu.
İçlik alırdım.
Traş takımı, deodorant vs.
Koyu yeşil iç çamaşır alırdım.
ıclıgı her erkek gıymıyo canım bıde sıcak memlekete gıdıyo ama..
evet esortman alayım barı
pjama bılemem zevkını ...
losyon dedorant falan koyayım bıde

pıjama bılemem zevkını esortman losyon dedorant yeterlı mı ... ıc camasırı almak ayıba gıder ya :) al askım yesıl donun

kardeşimi gönderdik yeni sayılır geçtiğimz cuma yemin töreni oldu.biz iç çamaşırından tut jilet takımına kadar spor eşyalar hariç hepsini aldık.askeriyede de iç çamaşırı veriyorlar ama kısıtlı tabi hatta kış için bile içlik vermişler.biz çok bol aldık kardeşim manisada yapıyor eğtiğmi ağır bide çasmaşır yıkattıkları için kardeşim yorguluktan yıkamadığı günlerde iç çamaşırlarını atmış çöpe.birde askerde kullanıcaklaırı dolap için kilit çok önemli onu unutmayın alın.spor eşyası almayın çünkü askeriyede veriliyor.en önemlileri iç çamaşırı çorap jilet hijyenik ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…