"Askerde Aldatır" korkusu..

Askerde kantinci nasıl kızmış ya o kadar erkeğin olduğu yere kız koycaklarını sanmam eşim üç sene önce gitti kantinde erkek var derdi yemek yapanda bana göre kimseyede inanama değiştir arkadaşlarını

Askere gidince birden karakteri değişmeyecek, sizi seven sadık bir erkekse zaten yine aynı erkek olacak.
Yapacaksa askere gitmeden de yapar, askerde de yapar, aynı evin içinde yaşıyorken de yapar.
Arkadaşlarınız da çok garip tiplermiş kusura bakmayın da nasıl saçma sapan düşünceler, sosyolog mu bunlar, anket, gözlem mi yapmışlar da böyle bir kanıya varmışlar bir de kanun, hüküm verir gibi konuşmuşlar.
Benim bir erkek arkadaşım vardı 0 da tam tersi askerdeyken kızlar beklemezler, çoğu erkek askerdeyken aldatılıyor, terk ediliyor vs gibi düşünceleri vardı, o da çevresinden hep öyle duymuş, askere gitti kız arkadaşını yedi bitirdi, ailesiyle gittiği düğüne bile laf ediyordu kızın, sonuç ayrıldılar.
Kısacası böyle vesveselerle iyi ve daha kolay geçebilecek olan bir ayrılığı bile daha zora sokabilirsiniz, biraz rahat olun, interneti de çok kurcalamayın bunun için:)

ay saçmalığın alasıı. kısa dönem askere gitti benimki kaç kez izni iptal oldu hatırlamıyorum bile. çıkıp da kız bulacak vakitleri mi var yahu

Asker kışlada yaşar,koğuşta uyur.
Ne aldatması yahu!

bizim burda askere giden aldatılır derler. siz aldatmaz mısınız?

Ben tam tersi geçerli diye biliyorum. Asekere giden aldatır değil aldatılır. Ki böyle hikaye de çok duydum. Ama askerde aldatan hiç duymadım.

Sizin oralarda askerlik nasıl yapılıyor ya

Hayal dünyan çok genişmiş canım. Arkadaşların da değişik insanlarmış.

He he günlük hayatta yapmayan adam askerdeyken nerede ne bulacak da aldatacak ya... Ne kadar cahil, kıskanç, saçma sapan şeyler düşünen insanlarla dolmuş etrafin. Böyle bir düşünceye insan güler. Hayır yani başkasına bakacak olan her zaman bakar askerde ne özelliği oluyormuş askere gidenin içine abaza mı dolduruyorlar da kesin aldatirmis... Bunu sana diyen kimseyle bi daha görüşme bence hayatına ancak olumsuz şeyler karar ancak negatiflik ve saçmalık.

Bi arkadaşımdan askerlik yaptığı yerde günübirlik kadınlarla birlikte olduğunu duymuştum. Tabi onlar bu duruma aldatma olarak değilde, ihtiyaçlarını karşılama olarak baktıkları için pek anormal gelmiyor onlara.

Ben hergun duzenli olarak 1 posta aldatiliyorumm

Tovbe yaa adam bana zor mesaj atiyo zatenn bide baskasiylami konuscak canim seninle bu konuyu hallettik saniyodum ama demekki ikna edici olmamis..

Sevgiliniz şuan hayatının en çok desteğe ihtiyacı olduğu döneminde. Kuruntularınızı ona yansıtırsanız çok üzülür. Genelleme yapmak hiç insancıl bir davranış değil. Askere gidince aldatan bir kesim var; ama ailesine ve sevdiğine kavuşmak için gün sayan kişiler de var. İçinizi karartmayın. Güvenmeyi öğrenin. Yapmak isteyen her türlü fırsatını bulur.

"Kantinci kız " diyişinden tiksindim. Yüzlerce adam içinde seninki gidip o kızı ayartırsa, bravo bacanak diyip sırtını sıvazlayıp çay ısmarlamalısın. Herifi yıllardır tanıyan sensin, oldu mı yamuğu? Askere gidince niye aldatsın? askerlik dediğin binlerce ayak kokusu içerisinde burnun hissizleşmesi, sabah erkenden kalkıp spor yapmak, aile özlemi vs. Askeri saçından başından tavrından hemen tanırsın, genelde dışlanırlar bile. Erkekler içinde baskı altında günler geçiren bi tip, terör falan var,psikolojisi berbat.Senin ona destek olman lazım. Başına ekşimemek lazım. Emin ol aldatmak aklına gelemiyordur bile. Saçma sapan kuruntularla hayatı rezil etme hem kendine hem karşındakine. Arkadaşların berbat insanlarmış seni doldurup psikolojini bozmak yerine sana destek olmaları gerekirdi. At çöpe hepsini.

Arkadaşa bak rahatlatacağına evham yaptırıyor.
Kurup kurup bunaltmayın sevgilinizi..

Helall olsunn vallahii bu yorumun altina bi noktada ben koyarim .

Böyle bir konu daha vardı. Nerden çıktı askerlerin aldattığı ? Askeriyede kız mı var ? Bence aldatmama için en güvenli yer askeriye. Askerde size daha çok bağlanır. Carsida ne yapacakki ? Eskort kıza bulaşmaz herhalde o kadar da değil. Korkmayın bir şey olmaz.

Askerdeyken gozumun icine bakti, hic almadigim kadar cicek, hediye vs o askerdeyken aldim. Askerden dondukten sonra aldatti..
demekki neymis askerlik bir kriter degilmis adam olmaliymis

Canm burada tecrübe konusuyor suan asker bekliyorum nisanlım askerde gerci o rahat bi yerde daha cok baglaniyorlar ilk zamanlar sonda biraz agrasiftlesiyorlar seviyorsa zaten aldatma felan olmaz seni gozu dahada cok arar onun tek ihtiyaci orda sensin aynı ben gibi internetlerde askrre giden sevgili aldatti ayrildik nisan attik gibi seylerle bos bosuna kafami kurcalamisim dedim sevgilinde askrrde emin ol oda aynisini dusunecektir kuruntulariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…