"Askerde Aldatır" korkusu..

İyi sacmalamis öyle diyenler. Herkesin sevgilisi bir değil askerde aldatacagini düşündüğün adamı da birak gitsin. Sizde sevgilnize pek güvenmiyor gibisiniz

Askere giden erkekler konusunda en büyük korku nedir biliyor musunuz? Terkedilmek ve hatta aldatılmak. Bunu yaşayan bir sürü arkadaşım oldu. O yüzden askerdeyken psikopata bağlayan, ben burdayken dışarı çıkma mini giyme diyen bir de askerden önce en azından bir yüzük takalım diye baskı yapan çok erkek gördüm burada da okudum.
Bu bilgilerle sevgiliniz gelip size saçma saçma davransa hoşunuza gider mi?
İnternetten bir iki bir şey gördün, ya da falancanın filancası yapmış diye gelip bana hesap sorma hakkın var mı demez misiniz? Üzülmez misiniz size değil de sağdan soldan duyduğu bilgilere güvenmesine.
Her asker aldatır diye bir şey olabilir mi? Tabiki de her asker aldatmaz. Çoğu aldatsa bile ki bu bile yanlış bilgi bence sizin gene de hayatınızdaki insana güvenmeniz gerekir.
Her gün bdv okusanız psikolojiniz bozulur o zaman sizin. Her hafta en az bir aldatma konusu ve her konuda kesin aldatmayan erkek yok diyen 3 kişi var. Hayatınızdaki insana güvenin.

Ben 1.5 aylık evliyken kocamı askere yolladım emin ol zerre şüphe etmedim. Sen güveniyorsan gerisi boş. Kendini bilmez insanların laflarına kulak asıp da canını sıkma hiç

Ne güzel hiç şüphe etmemişsiniz, benim beynim öyle dolu ki.. Herkes böyle şeyler söyleyince doğru olduğuna inandım. Her şeyden şüphe eder oldum. Çarşı izinlerinde kızlara bakar mı, içinden ne geçirir diye bile düşünüyorum. Yorumunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum, çok sağ olun, Allah daim etsin yuvanızı..

yaa Allah aşkına askerdeki adam bir an önce bitirip dönmek derdinde oluyor.Hem kantinde kız olduğunu nereden öğrendiniz yahu ve olsa ne olacak abaza gibi herkes kıza mı atlayacak.Erkek arkadaşınızın nefsiyle alakalu bu ve hakim değilse askerde olmasa da aldatır yani. Çarşı izni dediğiniz şey de gez yemek ye dön ancak yani güvenmiyorsanız niye beabersiniz çok saçma.

İyi sacmalamis öyle diyenler. Herkesin sevgilisi bir değil askerde aldatacagini düşündüğün adamı da birak gitsin. Sizde sevgilnize pek güvenmiyor gibisiniz

Belirtmiştim. Kendimden çok ona güvenen biriydim. Arkadaşlarımla son zamanlarda sık görüştüğüm için bu konuşmalar çok geçti aramızda.. beynim şüpheyle doldu. Her asker bedenen aldatmasa bile gözleriyle kızları yermiş çarşı izinlerinde, ya da sosyal medyadan gizli gizli kızlarla konuşurlarmış. bunları duyduğum için bu kadar şüphe.. şimdi de aldatır ama ruhum duymazsa diye korkuyorum. hastalıklı gibiyim. sizde haklısınız.. çok sağolun vakit ayırdığınız ve yorum yaptığınız için..

Kızlara bakacak olsa askerden önce de bakıyordur, gelince de bakacaktır. Rahat tut içini. Bak 7 senedir birlikteysen artık hem iyi tanıyorsundur, hem de güveniyorsundur. Ben de teşekkür ederim, Allah tez zamanda kavuştursun

Hiçbir doğruluk payı yok mu diyorsunuz?
Vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim..
Tez teskereler dilerim .
Sabahın 05:30'unda kalkacak bunun 7/ 5 nöbeti var koşusu var ictiması var intikali var
Ne aldatması yahu gözünü açacak vakti olsa sen dua et .
Kalbin kararmasın
Oyle bir niyet olsa zihninde, her an her yerde yapar .

Son düzenleme:
Bu arada kısa dönem mi yoksa uzun dönem mi? Asteğmen filan?

Çok haklısınız, her cümlenize katılıyorum. Maalesef dediğim gibi son zamanlarda bende kendimi tanıyamıyorum, sabahlara kadar uyumuyorum. Aldatırsa öyle bir şeref yoksunundan kurtulduğum için şükrederim ama ya ruhum duymazsa? şimdi de böyle düşünüyorum. Hastalıklı gibiyim. Dediklerinizi aklıma kazıyacağım. Çok çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığınız için..

İnsanlara bakmayın. Onlara kalsa her erkek askere gitmeden geneleve falan gidiyor. Hatta hayatında geneleve gitmemiş erkek yok. Ki bu benim kabul edebileceğim bir davranış da değil bilgi de değil.

Kaygı çok değişik ve ucu açık bir şey. Hangi konuda olursa olsun. Sonu yok. O yüzden bir kere kaptırırsanız en çok siz üzülürsünüz.

Erkek arkadaşım kantincinin kız olduğunu söyledi. Kantinle alakalı bir şey konuşuyorduk. Aaa ne alaka dedim o da Çok şaşırdığını çok alakasız olduğunu söyledi, eşi veya sevgilisi varsa nasıl çalıştırıyor diye arkadaşları muhabbet etmiş. Bende arkadan sesler duydum.. güveniyordum hem de kendimden çok, ama söylenen sözler benim psikolojimi mahvetti.. siz de haklısınız.. çok sağ olun yine de

Benim de sevgilim askerde inan ilk gideceği zamanlar bazı densizler aynısını bana da dedi. İster istemez insan kötü oluyor ama kulak asma. Hem aldatan her yerde aldatır. Kendini böyle şeylerle üzme hiç. İnan hiç gerek yok.

Çarşı izninde de kafasına göre gezecek, hava alacak, askeriye yemeklerinden bunalacağı için güzel yemekler yapan yerler arayacak, internet cafeye gidip oyun oynayacak :)

Aiy ağzın bal yesin.
Aklımdan o tüm kızları çıkarmalıyım sanırım.
Kızlara bakar mı, eder mi derken on yaş yaşlanacağım yoksa..

Aiy ağzın bal yesin.
Aklımdan o tüm kızları çıkarmalıyım sanırım.
Kızlara bakar mı, eder mi derken on yaş yaşlanacağım yoksa..
Aynen aynen, bu düşüncenin sana faydası yokki. Askerlik psikolojisi çok farklı. İlla karı kız düşünecekler diye bi durum yok. Eşim hatta bana askeriyede yemeklere şap atıyorlar demişti. Erlere. Ne kadar doğru bilmiyorum :))

Çok teşekkür ederim.
Demek ki her bekleyene böyle laflar ediliyor.
Destek yerine köstek oluyor arkadaşlar bile..
Aklından bunları tamamen nasıl çıkardın, özellikle çarşı izni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…