- 6 Nisan 2020
- 5
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Zeynep9996
Herkese merhaba ben buraya yeni üye oldum. Çoğunuzdan yaşım küçüktür belki bilmiyorum. Ben 21 yaşındayım askerde olan erkek arkadaşım 23 yaşında. Aslında aramızda sevgililik yok. 5 senedir birbirimizi tanıyoruz. İlk başta ben platoniktim bir şekilde konuşup sevgili olduk 1 sene. Daha sonra ayrıldık. Aradan 2 sene geçti ve İstanbul a askerliğe geldi. O zaman konuşmaya başladık. İlk başlarda her akşam konuşuyorduk gülüyorduk, moralini yerine getirmeye çalışıyordum ilk 3 ay. Ama hala sevgili değiliz o zaman. O 3 Aydan sonra ses tonu soğuklaşmaya başladı. Her şeye alınmalar başladı. Ben böyle şeylerle karşılaşacağımı biliyordum hazırlıklıydım. Asker psikolojisi falan baya süre alttan aldım. Daha sonra bu haline çok üzülmeye başladım sorduğumda bir şey yok askerlik işte deyip geçiştiriyordu. Bir gün aradığımda benimle ilgili bir sorun mu var neden sesin böyle dedim. Askerdeyim burda herkesle uğraşıyorum bir sürü sorun var sıkıldım. Sadece sana değil aileme karşı da böyleyim suratlarına telefonu kapattığım da oldu dedi. Biz şuan arkadaşız demeye başladı burda insanlar nişanlısından eşinden ayrılıuor bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Biz şuan arkadaş kalalım ne olacağını bende bilmiyorum dedi. Ben de bunu ona söylemiştim zaten ama bu kadar bastıra bastıra arkadaşız demese beni bir tık üzdü. Ne düşünüyor olabilir? İlk başlarda inanılmaz iyiydik şimdi arada mesajla konuşuyoruz. Aramaya cesaret edemiyorum yine bir tartışma yaşarız diye. 2 haftadır sesini duymuyorum. Ne yapmalıyım? Çok uzun oldu özür dilerim ama sizlerin de bilgisini almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim