Askerdeki erkek sevgilsini aldatırmı ?

Neden hala berabersiniz peki çok merak ettim ?

ask demeyelım buna. bazı alıskanlıklar yanlıslar sorunlar bunalım zamanı. aynı sekılde bendekı pskılojk sorunlar. evet bu aldatması anlamına gelmez ama uzun zaman once oldu aradan 4 sene gectı az buz deıl. yasananlar bırbırımızı tanıma asamasındayken yasandı. bılmıorum ya acıkcası gercekten kafam cok karısık.

hadı yaaa . vay bee ama o an o ortamı yada o durumu yasamak senın ıcın kotu olmustur dımı :(
4 Yıl önceydi canım bir kıza tanısmak ıcın mesaj atmıs asker arkadasının kız arkadasının arkadasıymıs sezgilerim kuvvetli sanırım 2İnci günün sonunda yakaladım.. Ve bitti o bugündür arakama dönüp bakmadım şuan nişanlıyım ve cok mutluyum... O yüzden bir sıkıntı yok ondan ayrıldıgımda da ılk erkek arkadasım ve 2,5 yıl sevgılı olmamıza ragmen cok yıklımadım allah yardımcı oluyor sanırım ama tabıkı zor bır olay...

kusura bakmayın siz buna göz yumdukça kabullendikçe her zaman olacaktır. bence buna siz taviz vermişsiniz. kusura bakmayın..

evet 3 defa. bırı yatakta. bırını duydum. bırınıde gozlerımle sahıt oldum.

Ve hala berabersiniz, ve hala onu düşünüyorsun yine yapar mı diye, ve askere gitti onu bekliyorsun...
Asker beklemek zaten işkence böyle biri için neden kendini yıpratıyorsun arkadaşım boşa harcayacak zamanın mı çok?:37:

Ve hala berabersiniz, ve hala onu düşünüyorsun yine yapar mı diye, ve askere gitti onu bekliyorsun...
Asker beklemek zaten işkence böyle biri için neden kendini yıpratıyorsun arkadaşım boşa harcayacak zamanın mı çok?:37:

ah be canım ustunden 4 sene gecınce ınsan bazı seylerde guvenmek ıstıyo. kolay degıl tabı ayrılmaya kalktıgımda bıleklerını kesıp oldurmeye kalktı kendını 4 sene once sımdı boyle bı sorun yok tabı bende ona guvenmek ıcın savasıyorum.

daha neyini bekliyorsun bu adamın :53:

Bu kapı işte buda sapı der yol ederdim yerinde olsam, :19:

tatlım benım zaman boyunca yasanılanlar cıddılesınce ve o yaptıkları ıcın uzun zaman gecınce ustunden dogal olarak guvenmek ıstıyorum artık. yanı o geldıkten sonra evlılık sonumuz belkı tanıma asamasında oldugu ıcın boyle bısey yapmıs olablr ama ne olursa olssun degıstım dıyo ve bu 5 sene ıcerısnde gordu o yuzden ayrılmama sebebımden bırıde bu.:31:

ah be canım ustunden 4 sene gecınce ınsan bazı seylerde guvenmek ıstıyo. kolay degıl tabı ayrılmaya kalktıgımda bıleklerını kesıp oldurmeye kalktı kendını 4 sene once sımdı boyle bı sorun yok tabı bende ona guvenmek ıcın savasıyorum.

Ben kolay kolay kimsenin ilişkisinee yorum yapmam çünkü kişisel kararlar bütünü tamamen ama şuan bende asker bekliyorum o kadar çok zor ki...
Kendime bu denli sevmesem dayanılacak gibi değilmiş diyorum.
Hayatımdan o kadar çok şey götürdü ki mayısdan beri bu askerlik..
Aldatma üzerinden yıllar geçse de kadına yapılmış en büyük hakaretlerden biri olarak görüyorum ben.Sen affetmekten yana kullanmışsın tercihini ama hala hzuursuzsun.Bende buna değer mi diyrorum? Birde bileklerini kesti diyorsun kendine zarar verme durumu da var ve bunun seni etkilediğini biliyor.Bir daha yapsa kolunu keser bacağımı keseceğim kendimi atacağım der ne bileyim..Savaşında galip gelmeni dileyebilirim senin için ama sağlıklı bir ilişkinin içinde olmaıdğını düşnüyorum.

benim sevgilim asker subay olarak yapıyor.bazen anlatıyor arkadaşlarının yaptığını..sevgilisi olanlar da yapıyor dediçok sıkıştırınca söylüyor bende korkuyorum ortama ayak uydurmasından :(

ask demeyelım buna. bazı alıskanlıklar yanlıslar sorunlar bunalım zamanı. aynı sekılde bendekı pskılojk sorunlar. evet bu aldatması anlamına gelmez ama uzun zaman once oldu aradan 4 sene gectı az buz deıl. yasananlar bırbırımızı tanıma asamasındayken yasandı. bılmıorum ya acıkcası gercekten kafam cok karısık.

4 sene içinde tekrar yapmadığını nerden biliyorsun peki ?
Bir kere olsa hataydı dersin belki affedebilirsin ama 3 defa olmuş bu yani pes,
gerçekten kabul edilir birşey değil bence.
Bileklerini kesmiş ya ayrıldığınızda,madem o kadar seviyordu dışarıda neden gözü vardı.

Arkadaşım böyle için içini yiyodur herzaman nasıl geçer onca zaman???
Eğer böyle birşey yaparsa yine affedeceğini düşünebilir bu da ona bi rahatlık verebilir.
Büyük bi ihtimelle fırsatını bulduğunda aldatacaktırr..

bende bu durumdan çok korkuyorum söze de katılıyorum meyilliyse yapar..

Aldatır canım hemde öyle güzel aldatır ki gözün açık değilse ruhun bile duymaz benım eski erkek arkadasım hakkarı cukurcada carsı iznine cıkmadıgı halde aldattı... hemde tezkeresine 20 gun kala :)))

Nasıl yaniiii şok oldum şu an bnmki de çukurca da tam dicektim ki istese de yapamaz orda çarşı izni bile yook diye :26:

1 kere yaptıgında tamam affedersin ama seninkide 3 kere yapmış birinide yatakta görmüşsün canım nasıl katlanıyosun buna?
Ayrıca bidaha yapmıyacagını nerden bilebilirsin.

Ayrıca yapacagından şüpheleniyorsun. Bir ilişkiye şüphe girdimi o ilişki asla sürdürülmez.

Son düzenleme:
Eğer meyilliyse aldatır ama seni seviyorsa ve ilişkiniz uzun süreli ise ve senin beklemeni istiyorsa o zamn farklı olur.İLşki ciddiyse
yani geldikten sonra evlenelim gibi şeyler söylediyse yine gelir sana ama tabi ben seni beklyemem filan gibi şeyler söylediysen bilemem canım
gerçi beklemediğim zaman daha kıymetli oluyorsun :)

içinde varsa eğer askeriye falan dinlemez valla.
bende bekledim asker yolu
benim ki evli arkadaşlarının bile kadınlara gittiğini onuda çağırdıklarını anlatıyordu bana :53:
benimki izne çıktığında ya msn dedir ya telefnda ötesi yok bunun
çarşıyada fazla çıkmıyordu zaten ben zorluyordum artık yeter çık diye. :1:

Back
X