Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doguda yigidim kar kis demeden nobette memleketi korusun hayatini one koysun, diger yandan askerlik yapiyorum diye takilan bu sebek elalemin kizini rahatsiz etsin. Hic esit degil git komutanami askeriyeye mi sikayet ediyorsan et canim, hepimiz adina bi dayak yesin sonra milleti rahatsiz etmek neymis anlasin. Madem aci cekmek istiyormus
Konuştur sen onu yerini öğren sonra birliğine ulaş ara savcılığada suç duyurusunda bulundum ama dırmuyor nişanlım öğrenirse kan çıkar diye olayı süsle büyüt
Vakit kaybetmeden savcılığa gidin. Mail kapatmak, numara değiştirmek geçici çözümler. Askerden döndüğünde daha çirkinlerini yapacaktır. Adli ceza büyük ihtimalle alır zaten, bir de askeri ceza alırsa bırakın rahatsız etmeyi sokağınızdan bile geçemez. Siciline de işleneceğinden dönünce nasıl iş bulacağını kara kara düşünmekten aklına bile gelmezsiniz zaten.