Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu sahibinin yaptığı cok yanlış bişi askerdeki adama kırıcı laf bile söylenmez zaten emir ve baskı altında aileye cemkirmekde yanlış kimse sana ev almak zorunda değiliz deseler sen de tavrını ona göre koyarsın.....ama yapılan yorumları şöle bi gözden gecirdimde anne baba ile aradaki mesafeyi öle acmışsınızki kendi evim kendim aldım anne baba zorunda değil öbür evlada alır sana almaz keyfi bilir yok bilmem neler..zaten öle yapmadımı kaynanalar bunca zaman amaan gelin calışsın süsüne püsüne para buluyo eve de para bulsun deyip gencecik insanları bi yığın kredi borcunun altına soktular ömürleri kredi kapamakla evlatlarına calışarak zaman harcamayarakla gecti sonra ne mi oldu o gencecik oğlunu vecocuğunu umursamayan kaynanalar kayın pederler HUZUR EVLERİNİ doldurdula o ilgi görmeyen evlatlar ne yaptı okuldan eve gelip evde annesini bulamayan cocuk ne yaptı uyuşturucu sigara alkol kız peşine düşmedimi kim faydalı cıktı bence cok yanlış düşünüyosunuz anne ve baba evlatlarına taht yapmakla yükümlüdür ha maddi durumu yoktur o da ayrı bi konu farkındaysanız konu sahibi maddi durumları var umursamıyolar diyor ama geline deselerki kızım bizim ayranımız bu yarısı su eminim gelinde ev ev diye başlarına kalkmaz ...yarın bu konu sahibi buraya evlendik kredi ödüyoruz ev için çoçuklarım bakıcı elinde ben calışmak zorundayım kaynanam eltimle tatil peşimde ler falan filan yazsa sonra eltim söle yaptı ortada bıraktı bilmem kaçınız kalkıp kıza ayıp ettin eltin öyle yaptıysa sen sahip çık vicdansız falan filan birsürü sayarsınnz herkes hakettiğini yaşar bugün siz evlatlarınıza gelinlerinize sahip cıkmazsanız yaşalnıncada afedersiniz kimseden hizmet beklemeyin tıpış tıpış huzur evine gidin oturun el alemin merhametli torunları gelip size kitap okur
kesinlikle katılıyorum size.mesela şimdi diğerine alabilmiş sonra işler yolunda gitmemiş bu evlada alamamış.napsın adam diğerininkini de mi satsın yani eşitlik olsun diye.bence kesinlikle alırdı ama bu arkadaş kendini belli ettiği için layık görmedi.bir şeyi göz ardı ediyoruz. belki adam diğer çocuklarına ev alacak güçteydi eskiden. sonra durumu bozuldu. alamadı.
hayat hep aynı şekilde davranmıyorki insanlara. bugün varlıklı oluyorsun yarın herşey yok oluyor
konu sahibinin yaptığı cok yanlış bişi askerdeki adama kırıcı laf bile söylenmez zaten emir ve baskı altında aileye cemkirmekde yanlış kimse sana ev almak zorunda değiliz deseler sen de tavrını ona göre koyarsın.....ama yapılan yorumları şöle bi gözden gecirdimde anne baba ile aradaki mesafeyi öle acmışsınızki kendi evim kendim aldım anne baba zorunda değil öbür evlada alır sana almaz keyfi bilir yok bilmem neler..zaten öle yapmadımı kaynanalar bunca zaman amaan gelin calışsın süsüne püsüne para buluyo eve de para bulsun deyip gencecik insanları bi yığın kredi borcunun altına soktular ömürleri kredi kapamakla evlatlarına calışarak zaman harcamayarakla gecti sonra ne mi oldu o gencecik oğlunu vecocuğunu umursamayan kaynanalar kayın pederler HUZUR EVLERİNİ doldurdula o ilgi görmeyen evlatlar ne yaptı okuldan eve gelip evde annesini bulamayan cocuk ne yaptı uyuşturucu sigara alkol kız peşine düşmedimi kim faydalı cıktı bence cok yanlış düşünüyosunuz anne ve baba evlatlarına taht yapmakla yükümlüdür ha maddi durumu yoktur o da ayrı bi konu farkındaysanız konu sahibi maddi durumları var umursamıyolar diyor ama geline deselerki kızım bizim ayranımız bu yarısı su eminim gelinde ev ev diye başlarına kalkmaz ...yarın bu konu sahibi buraya evlendik kredi ödüyoruz ev için çoçuklarım bakıcı elinde ben calışmak zorundayım kaynanam eltimle tatil peşimde ler falan filan yazsa sonra eltim söle yaptı ortada bıraktı bilmem kaçınız kalkıp kıza ayıp ettin eltin öyle yaptıysa sen sahip çık vicdansız falan filan birsürü sayarsınnz herkes hakettiğini yaşar bugün siz evlatlarınıza gelinlerinize sahip cıkmazsanız yaşalnıncada afedersiniz kimseden hizmet beklemeyin tıpış tıpış huzur evine gidin oturun el alemin merhametli torunları gelip size kitap okur
ya da adamın şimdi alacak durumu yoktu da birkaç ay sonra alacaktı ? hemm çocuk askerde, o görmeden neden ev alınıyor ki, o da görsün beğensinbir şeyi göz ardı ediyoruz. belki adam diğer çocuklarına ev alacak güçteydi eskiden. sonra durumu bozuldu. alamadı.
hayat hep aynı şekilde davranmıyorki insanlara. bugün varlıklı oluyorsun yarın herşey yok oluyor
çokk doğrusöylemişsin canım ama bu arada askerde değilmiş asker miş nışanlısı hemde aynı şehirdelermiş şu eve gidip gelen meslek sahibi olan askerlerden .....Elbette anne baba çocuklarını eşit tutmalı. Ben kendi adıma, eğer bir çocuğuma kirada oturmasın diye ev alıyorsam, diğerine de alırım. Eğer diğerine alamayacaksam, ikisine de almam. En kötü paylaştırırım parayı, üzerine koyun alın derim. Ama benimle ev konusunu konuşması gereken benim kendi çocuklarımdır, gelinim ya da damadım değil.
Ki şu durumda kız daha gelin bile değil, nişanlı.
Ayrıca çocuk askerde. Ev konusu ile ilgili bir adaletsizlik varsa bile, bunu konuşması ve değerlendirmesi gereken askerdeki nişanlıdır. Çocuk askerden gelmiş olsaydı, ev konusunda da ailesinden taraf olup alacak durumları yok deyip kestirip atsaydı, konu sahibi de durumları var ama evlat ayırıyorlar deseydi aldığı tepkiler daha farklı olurdu.
Yapması gereken askerliğin bitmesini beklemekti. Sonra nişanlısının tutumuna göre davranmalıydı. Belki de alacaklardı, ya da almasalar bile çocuk almazlarsa almasınlar, biz seninle ikimiz kendi hayatımızı evimizi kuralım, ben seni kimseye ezdirmem ve hep yanındayım deyip, ailesinin haksızlık yaptığını kabul edecekti, biliyor muyuz nasıl bir tavır sergileyeceğini?
Bir kadın değerini parayla, evle, malla, mülkle ölçmemeli. Hem vebal almış, hem de kendi değerini düşürmüş. Çok ayıp.
çokk doğrusöylemişsin canım ama bu arada askerde değilmiş asker miş nışanlısı hemde aynı şehirdelermiş şu eve gidip gelen meslek sahibi olan askerlerden .....