• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki nişanlımdan ayrıldım.

ALLAH korusun..
Onca seven çocuğun küfürlerine, hakaretlerine katlanıyor..
Bazısıda ailesinin ev almamasına..
Haa belki başka bi sıkıntı vardır ama biz anlattığın kadar biliyoruz..
Ve inşALLAH kıymetimiz bilinir bizim diyorum, yoksa böyle mala mülke önem verenlere aşık olup ölünür kıymete biner, bize de günah yani
:KK43:

Çok seviyor Muş Muş kendinize eş hayatı paylaşacak adam mi ariyosunuz sponsor mu ariyosunuz ..
Sevgili Mune senden ricam ben ve benim gibi bir çok asker yakını var burada o kadar sinirlerim bozulduki Ağlıyorum annemde aynı şekilde agliyor lütfen bu konuyu kapatirmisin bu dengesiz insanın psikolojimizi alt üst etmeye halkı yok bu benim kardeşime yapılmış olsaydı yemin ederim bir kaşık suda bogardim seni babasi sana az bile yapmış

Yazık yaa...
Erkek arkadaşım da asker, neler çektiğini görüyorum. Nasıl bi psikolojisi var orada. Bi kere ufak bi tartışma geçti aramızda, ne yapacağını şaşırdı.
Bi de siz bi ev için adamı bıraktınız.
Kimbilir ne haldedir şimdi.
Bana yapılmış gibi üzüldüm resmen, Allah çok daha iyisini, vicdanlısını çıkarsın karşısına.

Biz evlenirken bugibi isteklerimiz olmadı zamane kızlar karekter yerine maddiyat oysaki önemli olan nişanlının mesleği ve ailenin asaletli görmüş geçirmiş olması
mal pek güvenme , hastalık olduğunda elde ne varsa satılır

Haklılar Hata etmişsin Tamam annesi babası adaletsiz davranabilir ama nişanlının suçu ne? Sen ev için mi evleneceksin? Yapılan adaletsizlik zoruna gidebilir ama terk etmeyi haketmemiş Bu durumda insan en fazla kırılır üzülür ama senin yaptığını yapmaz

Hepiniz yorumlarınızda kendinize göre haklı olabilirsiniz ama nişanlım sizin sandığınız gibi asker değil..Benim ailemin evine ve benim tayin olduğum yere 5 dk uzaklıkta..Her cumartesi pazar evcide doğuda falan da değil yediği önünde yemediği arkasında hafta sonu altında benim babamın arabası..Bunları kendimi haklı çıkarmak için söylemiyorum..Asker yakınları için söylüyorum..insanlar hata yapabilir dışardan bi insanın gözü ile kendime bakmaya ihtiyacım vardı..sağolun

ALLAH korusun..
Onca seven çocuğun küfürlerine, hakaretlerine katlanıyor..
Bazısıda ailesinin ev almamasına..
Haa belki başka bi sıkıntı vardır ama biz anlattığın kadar biliyoruz..
Ve inşALLAH kıymetimiz bilinir bizim diyorum, yoksa böyle mala mülke önem verenlere aşık olup ölünür kıymete biner, bize de günah yani
:KK43:

Hele ben ziyan oldum ziyan:KK14:

Nişanlımla 2011 de tanıştık o zamanlar ben üniversite 2.sınıftaydım..o yıllar her şey çok güzeldi..Sonrasında mezuniyet söz falan derken geçen sene eylülde nişanlandık ve mart 2014 de askere gitti tabi askerden sonra haziran gibi..Ben memurum..Nişanlım babası ile birlikte inşaat işlerinde uğraşıyordu memleketinde tabii orda çereleri olduğundan baya kazanıyorlardı ancak şimdi benim tayinimin olduğu yerde inşşat işinde çalışması pek mümkün değil..Ama ekmeğini taştan çıkartır ...Ben tüm bunları bilerek onu sevdim her şeye rağmen...çok seviyorum...Fakat annesi babası katlanılır gibi değil..Nişanlım şuan asker askerden sonra evlenmeyi düşündüğümüz için ev alınmasını istiyorum son 1 aydır alacağız alacağız diye beni oyalıyorlar bugün yarın bayramda askerden önce sonra sürekli bi erteleme peşindeler şimdi paramız yok bilmem ne.. ee bu çocuk 6 ay sonra askerden gelecek şimdi olmayan para 6 ay sonra nasıl olacak ?? bi cevap yok hadi bana deseler şuradan su olacak falan neyse bekliyeyim.şimdi almayan adam ozaman hiç almayacak biliyorum..Nişanlımı çok seviyorum ama ailesine katlanamıyorum. ev ne ki memursun birlikte alırsınız demeyin alacak durumları var biliyorum öteki oğullarına ev eşya her şey aldıklarını da biliyorum onlar orada yaşarken ben neden kredi ödeyim ki..Ayrıca nişanlım ailesi diğer kardeşlerine ev alındı ona alınmadı diye ailesine en fazla 2 3 ay küser sonra ben 10 yıl kredi öderken onlar yüzsüzce benim evime gelecekler...
Bu gibi düşüncelerle nişanlımı askerde terk ettim..Ve babası az önce beni arayıp olmadık hakaretler etti..Bize fazlalık olma dedi..oğlumu ev için seveceksen sevme dedi..Psikolojim çok bozuk ne ya yapacağımı bilmiyorum..
Bu nasıl bir vicdan ? Hayatındaki en ağır tecrübelerden birini yaşayan bir erkekten bu sebeple ayrılmak nasıl bir vicdan merak ediyorum.
Ailesini sevmemiş olabilirsiniz,anlaşamıyor olabilirsiniz ama sevgiliniz ne yaptı size? Bunu haketti mi?
Kimse kimseye ev almak zorunda da değil ayrıca.Ne demek ben kredi alırken nasıl yüzsüzce evime gelecekler.Asıl yüzsüzlük sizinki olmaz mı ?Neden kendimiz yapalım kimseye muhtaç olmadan demediniz de ayrıldınız. Ayrıca çok seven insan kirada oturmayı da göze alır canım.
Sen ev alınmıyor diye ayrılıyorsun babası sana '' Oğlumu ev için seveceksen sevme'' dediğine mi takılıyorsun.
Ayrıca damat adayı Allahın sevdiği kuluymuş.

Birde kendini haklı çıkarmaya çalışma burada . Askerin doğusu batısı yok. Ukala çok bilmiş kendini beğenmiş. Benim kardeşim de amasya da asker onun da yediği önünde yetmediği arkasında ama sen anlayamazsin onun psikolojisini anlayabilmen için onun sevgisini kalbinin en derin noktasinda hissediyor olman lazımdı.
Baban arabasını satıp sana bir ev alsin l halde içine de sen kredi çekip kendine bir oyuncak Şaban alırsın gel dediğin yere gelir git dediğin yere gider senin gibiler bu hayata sadece oksijen israfı şimdi yürü git benim güzel ağzımi daha fazla boZdurma .

Babaya cani gonulden katiliyorum. Iyiymis valla, madem kirada falan oturmayi kabul etmiyorsunuz soyleyin kendi ailenize onlar size ev alsin. Sanki oyuncak arabadan bahsediyorsunuz, paralari varsa var, bu size o parayi harcamak zorunda olduklari anlamina gelmiyor. Diger ogullari evlenirken durumlari daha iyidir almislardir. Ustelik kredi veya kirayi sizin odediginiz eve esinizin ailesinden birinin gelmesi niye sorun oluyor ? Bence adami terk etmeniz isabet olmus, adam kurtulmus diye dusunuyorum. Siz de zengin koca bulup mantik evliligi yapin.

nişanlını çok mu sevıyorsun gercekten mı? ıyı ozaman okadar cok sevıyormussun kı onu bırakarak baskasıyla evlenmesı uyuması gıbı seylerı göze almıssın..hemde kredı ben nıye öduyorum dıye oyle mi? ya sız ck akıllısınız ya ben cok aptalım evımızde yok arabamızda yok...ama sukur kı vıcdanımız var

Hepiniz yorumlarınızda kendinize göre haklı olabilirsiniz ama nişanlım sizin sandığınız gibi asker değil..Benim ailemin evine ve benim tayin olduğum yere 5 dk uzaklıkta..Her cumartesi pazar evcide doğuda falan da değil yediği önünde yemediği arkasında hafta sonu altında benim babamın arabası..Bunları kendimi haklı çıkarmak için söylemiyorum..Asker yakınları için söylüyorum..insanlar hata yapabilir dışardan bi insanın gözü ile kendime bakmaya ihtiyacım vardı..sağolun

Asker olmasa bile düşünceleriniz ve davranisiniz hatali..

Arabaya binmesi bu kadar dertse vermeyin lafini edecekseniz neden yapıyorsunuz?

Nişanlımla 2011 de tanıştık o zamanlar ben üniversite 2.sınıftaydım..o yıllar her şey çok güzeldi..Sonrasında mezuniyet söz falan derken geçen sene eylülde nişanlandık ve mart 2014 de askere gitti tabi askerden sonra haziran gibi..Ben memurum..Nişanlım babası ile birlikte inşaat işlerinde uğraşıyordu memleketinde tabii orda çereleri olduğundan baya kazanıyorlardı ancak şimdi benim tayinimin olduğu yerde inşşat işinde çalışması pek mümkün değil..Ama ekmeğini taştan çıkartır ...Ben tüm bunları bilerek onu sevdim her şeye rağmen...çok seviyorum...Fakat annesi babası katlanılır gibi değil..Nişanlım şuan asker askerden sonra evlenmeyi düşündüğümüz için ev alınmasını istiyorum son 1 aydır alacağız alacağız diye beni oyalıyorlar bugün yarın bayramda askerden önce sonra sürekli bi erteleme peşindeler şimdi paramız yok bilmem ne.. ee bu çocuk 6 ay sonra askerden gelecek şimdi olmayan para 6 ay sonra nasıl olacak ?? bi cevap yok hadi bana deseler şuradan su olacak falan neyse bekliyeyim.şimdi almayan adam ozaman hiç almayacak biliyorum..Nişanlımı çok seviyorum ama ailesine katlanamıyorum. ev ne ki memursun birlikte alırsınız demeyin alacak durumları var biliyorum öteki oğullarına ev eşya her şey aldıklarını da biliyorum onlar orada yaşarken ben neden kredi ödeyim ki..Ayrıca nişanlım ailesi diğer kardeşlerine ev alındı ona alınmadı diye ailesine en fazla 2 3 ay küser sonra ben 10 yıl kredi öderken onlar yüzsüzce benim evime gelecekler...
Bu gibi düşüncelerle nişanlımı askerde terk ettim..Ve babası az önce beni arayıp olmadık hakaretler etti..Bize fazlalık olma dedi..oğlumu ev için seveceksen sevme dedi..Psikolojim çok bozuk ne ya yapacağımı bilmiyorum..

Sizin evinizi niye illa onlar alsin ki? Ikinizin evi sonucta.

Nisanlınızı konunuzda bahsettiğiniz kadar sevseydiniz bu kötülüğü yapmazdınız...Zira askerlik bambaska bir psikoloji..Sevgiyi gectim sizde merhamet vicdan gibi değerler de kalmamıs..Bundan sonra ki hayatınızda size ev alabilecek birini seçin...Ama lütfen bu şartınızı söyleyin...Allah korusun Ev alamaz maddiyat yüzünden manevi yara almasın....Bilenler bilir manevi yaranın telafisi zor...siz bilemezsiniz

Bi tanıdığım havaalanında, kamuflaj giymeden yaptı askerliğini. Takım elbise giyerdi. Komutanları karşılardı, nöbet tutmazdı. Anlayacağın senin nişanlından çok daha iyi bi askerlik geçirdi ama döndüğünde psikolojisi bozuktu.
Demek ki neymiş, oturduğumuz yerden bize kolay gelen şeyler onlar için o kadar da kolay olmayabilirmiş.

Back
X