• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki nişanlımdan ayrıldım.

e canım kirada oturuver bi kaç yıl sonra biriktir paranı al. bende memurum nişanlıyım ve nişanlım atama bekliyor. ne ev muhabbetini ederiz nede kardeşine az verdi çok verdi muhabbeti. önemli olan mutlu olabilmek. iki göz evde de mutlu olunabiliyor bence. insan önce nefsini terbiye etmeli. kusura bakma ama baba haklı..

böylelerinin yüzüne tükürsen nisan yağmuru sanar..
bırak senin yüzüne bakmayı ben olsam yüzüne sıc...mam bile.
..
Siz de suyunu çıkarmışsınız ama
Hoşunuza gitmediyse çıkın konudan
Bu şekilde hakaret ve seviyesiz laflara gerek yok
Konu sahibine kızmışken sizin yazılarınıza kızgınlığım ağır bastı resmen

Babasının diğer oğluna alası gelmiş almış insiyatif kullanmış. size almak zorunda değiller ki? Bi de yüzsüz demişsiniz millete. İnsan çok sevdiği birini babası ev almadı diye bırakmaz.

Babası zorladı sanki evlenin diye. Binlerce lira vermek zorunda değil. Ha ben verir miyim? Hak ediyorsa evladım evet. Çünkü ana babanın görevi budur. Ama gelin adayım zorlayabilir mi? Hayır..

Bekarken goruştuğum çocuk askerdi..Bizde sozlenmiştik onunla kendi aramızda.. Ooo ailesi o askerde iken bana neler ettiler herturlu pisliği yaptılar ozelliklede ablask..Ağzımdan burnumdan getirdi beni istemiyordu çunku! Ayrılacaksın kardeşimden diye kendini parçaladı bana ne tehditler savurdu.. Kardeşide askerde ona yuzeysel anlatıp bu şekilde bir aile ile ben yapamamın sinyallerini veriyordum.
Ama asla onu askerde yuz ustu bırakmayı aklımdan bile geçirmedim.. Doğudaydı surekli operasyonlara gidiyordu onun moreli bozulmasın diye tum yapılan saygısızlıklara susuyordum yenide gitmişti askere.. İnanır mısın o gelene kadar sabırla bekledim.. Acıdım yazık uzulmesin dedim ayrılalım bitti demek onu mahvederdi çunku silah altında bir asker.....dedim

ve nitekim geldi iki medeni insan gibi konuşup noktaladım...Enazından vicdanım rahattı.. Siz askerde olan birini terketmekle hiç iyi yapmadınız. Şimdi kimbilir ne halde? Hemde ev için!

Biraz sabredemediniz mi? Yuzyuze konuşsaydınız..yanlış yapmışsınız...

Ayrolma sebebiniz neyse de bari askerden gelmesini bekleseydiniz. Oradaki ruh halini bilseniz ne buyuk kotuluk yaptiginizi. Esim askerdeyken arkadaslarindan birisinin sevgilisi ayrilmis 24 saat basinda biri duruyordu bir cilginlik yapmasin diye cunku kotu birseyler yapacagi her halinden belliymis. Aciyarak anlatiyordu esim. Bunu yapmamaliydiniz.

Sen nişanlini pek de sevmion bence. Isabet olmuş ayrılığın. Bu arada cok bencilsin.

Askerde olan adamdan ev istemek! Yıllarca çalışıyorum evim yok. Bakkaldan ekmek almaya benzemez ev almak. Sabırsız davranmışsın. BABA HAKLI ŞU DURUMDA!...

Nişanlımla 2011 de tanıştık o zamanlar ben üniversite 2.sınıftaydım..o yıllar her şey çok güzeldi..Sonrasında mezuniyet söz falan derken geçen sene eylülde nişanlandık ve mart 2014 de askere gitti tabi askerden sonra haziran gibi..Ben memurum..Nişanlım babası ile birlikte inşaat işlerinde uğraşıyordu memleketinde tabii orda çereleri olduğundan baya kazanıyorlardı ancak şimdi benim tayinimin olduğu yerde inşşat işinde çalışması pek mümkün değil..Ama ekmeğini taştan çıkartır ...Ben tüm bunları bilerek onu sevdim her şeye rağmen...çok seviyorum...Fakat annesi babası katlanılır gibi değil..Nişanlım şuan asker askerden sonra evlenmeyi düşündüğümüz için ev alınmasını istiyorum son 1 aydır alacağız alacağız diye beni oyalıyorlar bugün yarın bayramda askerden önce sonra sürekli bi erteleme peşindeler şimdi paramız yok bilmem ne.. ee bu çocuk 6 ay sonra askerden gelecek şimdi olmayan para 6 ay sonra nasıl olacak ?? bi cevap yok hadi bana deseler şuradan su olacak falan neyse bekliyeyim.şimdi almayan adam ozaman hiç almayacak biliyorum..Nişanlımı çok seviyorum ama ailesine katlanamıyorum. ev ne ki memursun birlikte alırsınız demeyin alacak durumları var biliyorum öteki oğullarına ev eşya her şey aldıklarını da biliyorum onlar orada yaşarken ben neden kredi ödeyim ki..Ayrıca nişanlım ailesi diğer kardeşlerine ev alındı ona alınmadı diye ailesine en fazla 2 3 ay küser sonra ben 10 yıl kredi öderken onlar yüzsüzce
benim evime gelecekler...
Bu gibi düşüncelerle nişanlımı askerde terk ettim..Ve babası az önce beni arayıp olmadık hakaretler etti..Bize fazlalık olma dedi..oğlumu ev için seveceksen sevme dedi..Psikolojim çok bozuk ne ya yapacağımı bilmiyorum..

o babanın ağzına sağlık ne güzel söylemiş. "Bize fazlalık olma dedi..oğlumu ev için seveceksen sevme" dedi.. bu hakaret değil, çok net bir biçimde ifade etmiş.
üzülmeyin nişanlınızı terkederek ona çok büyük bir iyilik yapmışsınız. unutur ve daha mutlu olur.
bu nasıl bir paracı zihniyettir, şaşırarak okudum.

Son düzenleme:
Kendinizde nasil boyle bir hak gördünüz anlayamadim.
kac senelik evliyim, bir haftaya vereceğim diyerek.borc bile alamam kayinpederimden.
isiniz gucunuz de varmış.
Neyse bundan sonraki kriteriniz evi olan bir erkek olsun.
bu adamcagizi rahat birakin.
baba sonuna kadar hakli.
bir de alacak durumlari var biliyorum demişsiniz tövbe estagfurullah.
Sanki varini yogunu sana harcamak zorundalar.

Boyle durumlarda biraz politik olmayi ogrenmek lazim. Ev almasin daha iyi. Hicbir seyinizde de soz hakki olamaz. O zamn derdin nisanlina annen baban karsmasin her seyimizi kendimiz yapiyoruz diye. Esas mesele daha farkli galiba. 3 yildan sonra ask sevgi geri planda kalir. Mantiga donuyor mesele. Memuriyetin rlinde gittigin sehirde yalniz yasasan da gecinir ev alirim kendime diye dusunuyosun belki. Zaten nisanlinin da isi yok. Niye bunlarin agiz kokusuna cekiyime gelmis mevzu. Keske nisanlinin askerden donmesini bekleseydin.

Kimse size ev almak zorunda degil...Adam çok güzel durumu açıklayacak cevap vermis....Öbürlerine aldı diye bu oglunada alsın demek size düsmez belki kp durumunu düzeltince alacaktı....O cok sevdigim dediğiniz insana da askerdeyken bunu yapmanızda o cok sevgidendir herhalde...Ben burada bir tek askerdeki nisanlınıza üzüldüm onun psikolojisi daha kötüdur orada....

oğlu askere gidecek bir anne olarak tüylerim şahlanarak okudum.yazık yavrum şimdi ne haldedir.aferin sana.kurtlar puslu havayı severmiş,sen de sözde seviyorum dediğin adamı en olmadık zamanda terketmişsin.

bana göre aile seni sevmemiş,açığını aramış sen de altın tepside sunmuşsun.aile için iyi olmuş gerçek yüzünü görmüşler de yavruma kıyamadım.:KK43:

Nişanlımla 2011 de tanıştık o zamanlar ben üniversite 2.sınıftaydım..o yıllar her şey çok güzeldi..Sonrasında mezuniyet söz falan derken geçen sene eylülde nişanlandık ve mart 2014 de askere gitti tabi askerden sonra haziran gibi..Ben memurum..Nişanlım babası ile birlikte inşaat işlerinde uğraşıyordu memleketinde tabii orda çereleri olduğundan baya kazanıyorlardı ancak şimdi benim tayinimin olduğu yerde inşşat işinde çalışması pek mümkün değil..Ama ekmeğini taştan çıkartır ...Ben tüm bunları bilerek onu sevdim her şeye rağmen...çok seviyorum...Fakat annesi babası katlanılır gibi değil..Nişanlım şuan asker askerden sonra evlenmeyi düşündüğümüz için ev alınmasını istiyorum son 1 aydır alacağız alacağız diye beni oyalıyorlar bugün yarın bayramda askerden önce sonra sürekli bi erteleme peşindeler şimdi paramız yok bilmem ne.. ee bu çocuk 6 ay sonra askerden gelecek şimdi olmayan para 6 ay sonra nasıl olacak ?? bi cevap yok hadi bana deseler şuradan su olacak falan neyse bekliyeyim.şimdi almayan adam ozaman hiç almayacak biliyorum..Nişanlımı çok seviyorum ama ailesine katlanamıyorum. ev ne ki memursun birlikte alırsınız demeyin alacak durumları var biliyorum öteki oğullarına ev eşya her şey aldıklarını da biliyorum onlar orada yaşarken ben neden kredi ödeyim ki..Ayrıca nişanlım ailesi diğer kardeşlerine ev alındı ona alınmadı diye ailesine en fazla 2 3 ay küser sonra ben 10 yıl kredi öderken onlar yüzsüzce benim evime gelecekler...
Bu gibi düşüncelerle nişanlımı askerde terk ettim..Ve babası az önce beni arayıp olmadık hakaretler etti..Bize fazlalık olma dedi..oğlumu ev için seveceksen sevme dedi..Psikolojim çok bozuk ne ya yapacağımı bilmiyorum..
Birde askerdeyken terketmişsiniz nişanlınızı yazık ya,
Askerden gelmesini ve yüz yüze bu konuyu konuşmayı beklemeliydiniz..
Ben acıdım ya nişanlınıza :cry:

Back
X